Kan İlacı ve Kilo Sorunum İçin Diyet Listesi

chanel88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
902
5
merhabalar hanımlar ben bir sayfa daha açtım koşu bandı aldığımı yazmıştım diğer sayfamda kan ilacı ile aldım ben kilolarımı doktor kullanırken diyet yap dedi ne yaparsanız yapın alıyosunuz o kiloları ben 2 ay kullandım 5 kilo aldım bıraktım ama almayada dewam etcem sanırım bu yüzden 1 hafta önce koşu bandına başladım...biyandanda korkuyorum weremiycem diye çünkü kan ilacı kullanan biçok kişi sporla werilemiyceğini söyledi :KK43:(( kan ilacı ile kilo alıpta veren kişiler varmı aramızda yardımm lütfennn...

inanamıyorum :KK43: bende kan ilacı kullanmaya başladım xxxx zaten çok kiloluyum ve kullanmaya başladığımdan beri inanılmaz iştahım arttı.Kilomda arttı.Daha beteride mi olur?Kullanan arkadaşlar lütfen bilgi verin

Son düzenleyen: Moderatör:
KAN İLACI KİLO YAPAR DİYE BİR şey yokmuş benim doktorum öyle diyor ama iştah açtığı kesin...ben gece yatmadan hemen önce içiyorum ve böylelikle sabaha kadar iştah açıcı etkisi kalmıyor gün boyuncada normal her zamanki gibi besleniyorum. birde öyle deneyin isterseniz...

canım kan ilacı bende kullandım zamanında yanında kalsiyum ve vitaminde kullandım ama öyle bi dönemdi ki o evde kahvaltı yapıp okula gidiyodum yolda gördüğüm yiyeceklerden alıp yiyordum bide inanılmaz iştah açıyo bnde bi ayda 5 kilo aldım neredeyse sonra bıraktım ama ondan sonra veremedim kilo :KK14::KK14::KK14:

bence hiç öyle bir şey yok ben çok kullandım ve zayıfım kilo almayı da çok istiyorum ama nedense tık yok hiç alamadım ben bi faydasını göremedim yani:KK1:

cok fazla istah actigina inanmiyorum. ben xxxx ve b12 kullaniyorum.

Kızlar merhaba,

Bende kansızım 6 yıldır bu hastalıkla ugrasıyorum geçmedi geçmediiii :KK43:(((

57 kilo ile baslayan serüvenime 72 kilo ile dewam ediyorumm cok iştah acıyor ilaçlarr saçlarım dökülüyor halsizim vss insanlar ne kadar basite alıyor bu hastalıgı anlatamam Allah şifa versin hepimize ne dıyeyyımm :KK14:

bence hiç öyle bir şey yok ben çok kullandım ve zayıfım kilo almayı da çok istiyorum ama nedense tık yok hiç alamadım ben bi faydasını göremedim yani:KK1:

ewet çk zayıf kişilerd kilo alma olayı yokmuş yani bünyesi kilo almaya müsait kişilerde oluyo bu ben xxxx kullanana kadar kilo nedir bilmezdim ama şimdi veremiyorum...

Kızlar merhaba,

Bende kansızım 6 yıldır bu hastalıkla ugrasıyorum geçmedi geçmediiii :KK43:(((

57 kilo ile baslayan serüvenime 72 kilo ile dewam ediyorumm cok iştah acıyor ilaçlarr saçlarım dökülüyor halsizim vss insanlar ne kadar basite alıyor bu hastalıgı anlatamam Allah şifa versin hepimize ne dıyeyyımm :KK14:

benimde çok saçlarım dökülüyor doktorum bir bebeğin kanı kadar kan yok sende nasıl ayakta duruyosun dediler 2 ayda 5 kilo aldım geçen sene bıraktım bu sene tekrar gittim doktor yine 6 aylık ilaç yazdı 2 haftada 2 kilo alınca bıraktım kiloların bi şekilde gitceğine emin olsam içerim ama göze alamıyorum...doğum yaptığımız zaman ne yapcak ALLAHIMM yardım et ne olurr

inanamıyorum :KK43: bende kan ilacı kullanmaya başladım xxxx zaten çok kiloluyum ve kullanmaya başladığımdan beri inanılmaz iştahım arttı.Kilomda arttı.Daha beteride mi olur?Kullanan arkadaşlar lütfen bilgi verin

ben bu ialcı ilk kullanmaya başladığımda çalıştığım mağazaya bir bayan geldi 90 kilo falan bi şekilde zayıflamaktan açıldı konu ben 1.62 boylarındayım o bayanda hemen hemen aynı boydaydı anlattı nasıl kilo aldığını eski resimlerini gösterdi incecik kız 8 ayda ne hale gelmiş yaaa kan ilacıyla aldım veremiyorum senelerdir dedi spor salonuna yazılmış kan ilacıyla aldım diyince kaydını silmişler veremessiniz sonra şikayetçi olmayın diye şaka gibi dimi doktorlar bunları anlatmıyo işte hastalara en büyük problemde burda ben bu ilacı ilk alırken doktoruma sordum kilo mewzusunu çok bi kilon yok bişey olmaz dedi ama olanlar oldu 5 kilo öyle bi bozuyoki sinirlerimi benim iştahımı açmadı hiçbizaman bence iştah açma olayıda kişiden kişiye değişiyor...iştah açıyosa diyet yapmak imkansız zaten

demir ilaçları kilo filan yapmaz
hayır ben kendim de kullandım ne kilo aldım ne iştahım açıldı annem de aynen öyle..

ben bu ialcı ilk kullanmaya başladığımda çalıştığım mağazaya bir bayan geldi 90 kilo falan bi şekilde zayıflamaktan açıldı konu ben 1.62 boylarındayım o bayanda hemen hemen aynı boydaydı anlattı nasıl kilo aldığını eski resimlerini gösterdi incecik kız 8 ayda ne hale gelmiş yaaa kan ilacıyla aldım veremiyorum senelerdir dedi spor salonuna yazılmış kan ilacıyla aldım diyince kaydını silmişler veremessiniz sonra şikayetçi olmayın diye şaka gibi dimi doktorlar bunları anlatmıyo işte hastalara en büyük problemde burda ben bu ilacı ilk alırken doktoruma sordum kilo mewzusunu çok bi kilon yok bişey olmaz dedi ama olanlar oldu 5 kilo öyle bi bozuyoki sinirlerimi benim iştahımı açmadı hiçbizaman bence iştah açma olayıda kişiden kişiye değişiyor...iştah açıyosa diyet yapmak imkansız zaten

ne alakası var ben de doktorum kilo aldıran bişi olsa kendim kullanmazdım anneme de kullandırmazdım zorla
halk arasında yayılan hurafelere inanıyorsunuz da doktorlara inanmıyorsunuz
sanki yalan borcumuz var
evet etrafımız obez olsun diye anlatmıyoruz psikopatız biz :KK53::KK53:

ne alakası var ben de doktorum kilo aldıran bişi olsa kendim kullanmazdım anneme de kullandırmazdım zorla
halk arasında yayılan hurafelere inanıyorsunuz da doktorlara inanmıyorsunuz
sanki yalan borcumuz var
evet etrafımız obez olsun diye anlatmıyoruz psikopatız biz :KK53::KK53:

doktorlar kilo almıycaksın diye bişey sölemiyolarki....hurafe falan değil benim annemde emekli hemşire iğnesini kullandı hiçbişey olmadı ben kullandım aldım 3 tanede doktora sordum normal okadarı dedi hayatım boyunca almadığım 5 6 kiloyu 2 ayda alıyorsam burdada paylaşırım iştah açar diyor kilo alman normal diyor demekki doktordan doktorada değişiyor fikirler yani sizde bi doktorsanız diğer meslektaşlarınızla konuşup tartışın bu konuyu.....ben kullandım kilo aldım ve veremiyorum herkesde aynı etkiyi göstercek diye bi kaidede yok bununda farkındayım tabiki...

bende 6 aydır kullanıyorum kan ilacını aynı anda kiloluyum diye diyetisyene başlamıştım 77 kiloydum başladığımda şuan 62 kiloyum...asıl kansızlık kilo yaparmış arkadaşlar doktorum öyle söylemişti nedeni ise vücut kansız olduğu için sürekli şeker ihtiyacı duyarmış ben o zamanlar aşırı tatlı isteği duyuyordum şimdi ise aklıma gelmiyor

bende düzenli kullandım çok zayıfken; ancak kilo bile verdim yani alakası yok, bence zayıf kişiler zaten iştahları olmadığı için onlara kan ilacı bana mısın demiyor; zaten o sıralar yemekten kaçıyordum canım tatlı filan istemiyordu... Demir sadece kan değerlerimi normale çekti.:KK53:

ama biraz biraz iştahınız varsa; bi de düzenli yemek öğünleriniz varsa, o iştah arttırımı biraz daha fazla yemenize neden oluyor. Zaten her gün normal öğünden biraz fazla yeyince, kilolar çok hızlı geliyor.

Ama kontrollü kişilerde yine bi değişme olmaz tahminim:KK55::KK56:

bende 6 aydır kullanıyorum kan ilacını aynı anda kiloluyum diye diyetisyene başlamıştım 77 kiloydum başladığımda şuan 62 kiloyum...asıl kansızlık kilo yaparmış arkadaşlar doktorum öyle söylemişti nedeni ise vücut kansız olduğu için sürekli şeker ihtiyacı duyarmış ben o zamanlar aşırı tatlı isteği duyuyordum şimdi ise aklıma gelmiyor

bende kabızlık yapmıştı metabolizmam durmuştu resmen bence o yüzden kilo yaptı bünyeden bünyede değişiyor ama diyetisyen eşliğinde kullanmak daha mantıklı tabiki kilo yapan kişilerde....

Kan ilacını gece yatarken içip uyuma fikri bana çok uygun geldi.Zaten kıloluyum ve ilacı aldıktan sonra yeme isteğim ve kılomda arttı.İlacı kullanmadan önceyse kansızlıktan,tatlı ihtiyacı hatta pika denilen hastalığı bile yaşadım.Handikaplı iş.Kullansan bir sıkıntı,kullanmasan daha çok sıkıntı.:18:

bende 2 sene önce kan eksikliği nedeniyle kan şurubuna başladım ve 2 ayda tam 6 kilo aldım,o kadar çok iştahım artmıştıki doymak nedir bilmiyordum,nasıl olurda kan şurubu kilo yapmaz diyorsunuz,yıllardır insan aynı kilosunu korurken,şuruplara başladığında 2 ayda 6 kilo alıyorsa demekki kan şurubu iştah açıyor ve buna bağlı kilo aldırıyor.bu kadar insan yalan söylüyor olamaz,bal gibide kilo aldırıyor...

Son düzenleme:
aslında ben kan hapı(gyno tardyferon) ayrıca b vitamini ve d vitamini de kullanıyorum ve metabolizmamın hiç olmadığı kadar hızlı çalıştığını hissediyorum.

bende 2 sene önce kan eksikliği nedeniyle kan şurubuna başladım ve 2 ayda tam 6 kilo aldım,o kadar çok iştahım artmıştıki doymak nedir bilmiyordum,nasıl olurda kan şurubu kilo yapmaz diyorsunuz,yıllardır insan aynı kilosunu korurken,şuruplara başladığında 2 ayda 6 kilo alıyorsa demekki kan şurubu iştah açıyor ve buna bağlı kilo aldırıyor.bu kadar insan yalan söylüyor olamaz,bal gibide kilo aldırıyor...

bunu anlatamadım işte...22 yaşıma kadar aynı kilodayım bende 2 ayda 5 kilo aldım ama bi doktor bayan çıkmışhayır kesinlikle falan yazıyor bana inatla ben doktorum bilirim diyor....bende doktorların içinde yetiştim bende bilirim :))) herşeyden önce kendimden bilirim yahu

X