kan gelmedi:((

ya anlamdımki bu doktorlarda bi tuhaf yaa 2 ay oldu hamileyimde üstelik kızlık zarım hakkında bilgi alamadım içim sıkıldı..devlete gittim bakmam dedi..özele gittim hamilesn bozulmştr dedi.baştan savdı doktorları değişyrm zatn hastaneyide sürekli artık bi doktora ısrarla sölicem yaa bende aydınlanmak istyrm artık..eşimde belli etmiyo ama oda merak ediyo raporlu istycm yazmansını doktorun ..ya anlamıyrm sanki bekarım reşit değilim bak işte zormu ..:KK50:

Canim benimde bi yakinim var, Onunda ayni sekilde kan gelmemis doktora gitmisler, Herkes farkli illaki kan gelicek diye bsy yok demis doktoru, ta dogumunda bozulmustu kizlik zari..

Canim benimde bi yakinim var, Onunda ayni sekilde kan gelmemis doktora gitmisler, Herkes farkli illaki kan gelicek diye bsy yok demis doktoru, ta dogumunda bozulmustu kizlik zari..

Canım bence eşin istemese bile onuda al ve doktora git kim nederse desin sen kendinden emin olsan bile karsındakının yerine koy kendini bunun kendinden emin olmak veya olmamakla ilgisi yok.Dedim ya eşin istemsede zorla götür.benimde başıma buna benzer bişey gelmişti doktorluk bi durum olmadı ama devam etseydi giderdim.

Canım bence eşin istemese bile onuda al ve doktora git kim nederse desin sen kendinden emin olsan bile karsındakının yerine koy kendini bunun kendinden emin olmak veya olmamakla ilgisi yok.Dedim ya eşin istemsede zorla götür.benimde başıma buna benzer bişey gelmişti doktorluk bi durum olmadı ama devam etseydi giderdim.

yahu kendin diyorsun kadın kendini bilmedikten sonra erkek nasıl anlasın bu işlerden alemsiniz ha...

her yerde bas bas bağırıyorlar esnek esnek diye :KK14::KK14:
anatomiden kastım illa hymen değil.
vajinayla rahmi aynı şey sananlar var.
hymenin tamamen kapalı olduğunu düşünenler var.
bilmem anlatabildim mi :KK14::KK14:
hee bi de bakirelik hymenle mi alakalı yani.
mesela hymeni yırtılmış ama hiç cinsel ilişki yaşamamış biri gayet de bakiredir.

ya anlamdımki bu doktorlarda bi tuhaf yaa 2 ay oldu hamileyimde üstelik kızlık zarım hakkında bilgi alamadım içim sıkıldı..devlete gittim bakmam dedi..özele gittim hamilesn bozulmştr dedi.baştan savdı doktorları değişyrm zatn hastaneyide sürekli artık bi doktora ısrarla sölicem yaa bende aydınlanmak istyrm artık..eşimde belli etmiyo ama oda merak ediyo raporlu istycm yazmansını doktorun ..ya anlamıyrm sanki bekarım reşit değilim bak işte zormu ..:KK50:

kusura bakma ama zar beyinli iğrenç bir kocan var ve sen bu adam bozuntusundan çocuk yapmışsın :KK14::KK14:
bakire değilsin deyip deyip başına kakar sonra bu.
sen de gidip bi de rapor isticeksin, gururun nerde?

sen kendin için endişeleniyorsun...eşine ispatlamak için uğraşıyorsun....ozaman sende eşindeden iste rapor felan neden sen bakireliği eşine kanıtlayasın...o da kendini kanıtlasın...her şey karşılıklı olmalı....tek taraflı değil...senden emin olmak isteyen o kuş beyinli eşinle birde hayat sürdüreceksin....kolay gelsin...:KK53:

ya eşimden çok ben merak ediyrm açıkçası..ya erkek sonuçta ne kadar anlayışlı da olsa aklında soru işaretleri belirir en iyi yolu doktr muayenesi ..onunda duyması..ikimizinde içi rahat olur bu şekilde ..ben sanmıyrmki hiç bi erkek önemsemez önemlidir yani onlar için..kim derse yalan söylr eşimde dahil..ben de erkek olsam merak ederim eşime güvensem bile .o çok dedi ya boşver filan direndim gittim sonuç alamadm ama sormadı bile bana ben söyledm peşini bırakmam ya bakalım ..dediğinz gibi esneklktr.bende farkındym dopumlada yırtılmsını istmyrm aslnda bakalım

hepimiz okuyup öğreniyoruz.acaba her erkek sorun edermi,sevdiği kadının gururunu ayaklar altına alırmı?güvenmediği bir kadınla evlenip onu çocuklarının annesi yapma şerefine nail edermi????ahh erkekler çok benciller:KK43::KK43::KK43::KK43:

Doktora gitmekte neyin nesi bi adam eşini nasıl bu kadar aşşağılayabilir aklım almıyor

Kizla rbende bu konuyla ilgili yardim istiyorum benimde kan gelmedi ve 4senedir evliyim ve normal dogumla bir oglum oldu ama esimin icinde hep bir suphe vardi ve bu aralar konuyu surekli aciyor ve ben ne yapacagimi sasirdim ben eaimi s3viyorum ama bana boyle davrandikca bosanmak geliyor icimden peki ben simdi doktora gtsem bir yarari olurmu

Kizla rbende bu konuyla ilgili yardim istiyorum benimde kan gelmedi ve 4senedir evliyim ve normal dogumla bir oglum oldu ama esimin icinde hep bir suphe vardi ve bu aralar konuyu surekli aciyor ve ben ne yapacagimi sasirdim ben eaimi s3viyorum ama bana boyle davrandikca bosanmak geliyor icimden peki ben simdi doktora gtsem bir yarari olurmu
Eğer normal doğum yaptıysan Şimdi doktora gitmenin bir yararı olmaz, zamanında gitmeliydin. Kocan da 4 sene durdu durdu şimdi dert etti bunu?

Evet 2senedir surekli konu uzerinde ilk zamaanlar ole dgil di ama ben kimseyle yapmadim ama anlamiyo ne yapcami sasirdim

X