• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan geldi ??

hiç utanmayın lütfen.ben de doğumdan sonra ihmal ettim.sonuç hem apse oldu hem çatlak içerde büyümüş,muayeneye gittiğim gibi ameliyata girdim.ağrısı sancısı sıkıntısı ,doktora utanmaktan daha büyük dert.
hem de dediğim gibi hastalığın teşhisi konulmalı önce.
muayene kısa sürüyor zaten endişe ettiğiniz gibi değil inanaın..şimdiden geçmiş olsun.
doktora gitmeye karar verdim ama devlet hastanesinde bir tane kadın doktor bulamadım :(
en azından kadın olsa o kadar çok çekinmem ondan da çekinirim gerçi ama tabi sağlık bu giderim

kanser miyim acaba diye düşündüm :KK43:
tamam devamında nasıl olacak kan gelecek mi bakayım teşekkürlr
Canim netten okudyklarinla teshisini koyma lutfen...
Bekarken benden de gelmisti...
Sagolsun aile hekimim hemen hastaneye git mide kanamasi olabilir demisti...
Hastanede prof. Doktora denk gelmistim sukur ki...
Cok zorlandigim icin damar catlamasi olmus megerse cok normal demisti...
Zorlanmadan olsa oyle birsey durman hata zaten...
Ama sen yin3 de en kisa zamanda bir doktora gorun canim icin rahat eder hem...

Canim netten okudyklarinla teshisini koyma lutfen...
Bekarken benden de gelmisti...
Sagolsun aile hekimim hemen hastaneye git mide kanamasi olabilir demisti...
Hastanede prof. Doktora denk gelmistim sukur ki...
Cok zorlandigim icin damar catlamasi olmus megerse cok normal demisti...
Zorlanmadan olsa oyle birsey durman hata zaten...
Ama sen yin3 de en kisa zamanda bir doktora gorun canim icin rahat eder hem...
kabız oldum galiba zorlanınca oluyor ama gene de gideyim koktum utanma işini atlatabilirsem gidicem

doktora gitmeye karar verdim ama devlet hastanesinde bir tane kadın doktor bulamadım :KK43:
en azından kadın olsa o kadar çok çekinmem ondan da çekinirim gerçi ama tabi sağlık bu giderim
hiç sandığınız gibi bir ortam olmuyor emin olun.ben erkek doktora gittim.secde pozisyonu aldım,yeşil örtü serdi sadece o kısım açık şekilde.1 dk sürdü ve bitti.doktor neticede ,adam da meraklı değil hasta olan o kısma bakmaya :):)
uzman şekilde bakıyorlar,rahatsız olmuyorsun ,sonrasında korkmama gerek yokmuş diyeceksin.

Back