• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan geldi ??

hayır hemen çatlak mı göremiyorlar, bazı çatlaklar hemen kapanıyor veya çok içe doğru oluyor
sadece meme olup olmadığını görebiliyorlar veya parmakla anlayabiliyorlar
görüştüğümüz doktor da hemen kolonoskopi olmaz dedi
ama konunun uzmanı değilim
ahkam kesmiş gibi olmayayım
hatalı da olabilirim
o yüzden daha fazla yorum yapmayayım

genelde parmakla muaynede anlaşılıyor diye biliyorum..
evet bazı doktorlar hemen gerek yok diyor hatta özel bir hastanenin başhekimi çatlağı ameliyat edelim gerek yok kolonoskopiye dedi.. sorun sadece çatlaksa ve ameliyat sonrası yada tedavi sonrası şikayetinden kurtulacağından hasta açısından doğru bir yol gibi gözüksede sorun sadece çatlak değilse ne kadar tehlikeli bir yaklaşım olduğunu söylememe gerek yok sanırım.. zira kaybedilen vakit çok önemli..
kimine göre kendisini kolonoskopiden kurtaran ama bana göre salak olan bu doktora kanıp vakit kaybetmiş olsaydık şimdi çocuklarımı babasız büyütmek zorunda olabilirdim..

genelde parmakla muaynede anlaşılıyor diye biliyorum..
evet bazı doktorlar hemen gerek yok diyor hatta özel bir hastanenin başhekimi çatlağı ameliyat edelim gerek yok kolonoskopiye dedi.. sorun sadece çatlaksa ve ameliyat sonrası yada tedavi sonrası şikayetinden kurtulacağından hasta açısından doğru bir yol gibi gözüksede sorun sadece çatlak değilse ne kadar tehlikeli bir yaklaşım olduğunu söylememe gerek yok sanırım.. zira kaybedilen vakit çok önemli..
kimine göre kendisini kolonoskopiden kurtaran ama bana göre salak olan bu doktora kanıp vakit kaybetmiş olsaydık şimdi çocuklarımı babasız büyütmek zorunda olabilirdim..

hiiiii Allah korusun:nazar::nazar::nazar:
neymiş ki eşinin rahatsızlığı?

hiiiii Allah korusun:nazar::nazar::nazar:
neymiş ki eşinin rahatsızlığı?

kanser canım..
bu salak doktor bizi o kadar oyaladı ki.. çatlak tedavisi vs bir sürü zaman kaybettik.. en son ameliyat dedi bende dedimki kolonoskopi yaptıralım .. adam resmen dalga geçti bunun için ne gerek var diye.. yaşı genç 50 den sonra olsa neyse ne kadar pimpiriklisiniz vs..
sonra başka doktora gittik yapıldı kolonoskopi .. polipler temizlendi biyopsiye gitti vs .. 3 polip kanserli çıktı.. sonrası zaten rutin süreç oraya buraya sıçramışmı diye bakıldı.. Allahtan sıçrama yoktu.. şu an temiziz bağırsağın yüzeyinede aksetmemişti.. ama 6 ayda bir kolonoskopi yapılacak zira tam bağırsak kıvrımında kaldığı için alınamayan 2 polip var ve kansere çevirme ihtimalleri var.. bazı bünyeler çok polip üretiyormuş eşimin yaşında o kadar polip olması normal değilmiş..önümüzdeki hafta kolonoskopisi yapılacak yine ona göre bağırsağın kesilme ihtimali var .. tabi cidden her konuda şanslıyız o 3 polip birbirine çok yakın yerlerdeymiş .. şimdi o poliplerin yüzeylerinden yine biyopsi alınacak.. doktorun dediği şey bağırsağı katman katman düşünün alt katmanına bakabileceğimiz bir teknoloji yok o yüzden düzenli biyopsi yapılacak..

kanser canım..
bu salak doktor bizi o kadar oyaladı ki.. çatlak tedavisi vs bir sürü zaman kaybettik.. en son ameliyat dedi bende dedimki kolonoskopi yaptıralım .. adam resmen dalga geçti bunun için ne gerek var diye.. yaşı genç 50 den sonra olsa neyse ne kadar pimpiriklisiniz vs..
sonra başka doktora gittik yapıldı kolonoskopi .. polipler temizlendi biyopsiye gitti vs .. 3 polip kanserli çıktı.. sonrası zaten rutin süreç oraya buraya sıçramışmı diye bakıldı.. Allahtan sıçrama yoktu.. şu an temiziz bağırsağın yüzeyinede aksetmemişti.. ama 6 ayda bir kolonoskopi yapılacak zira tam bağırsak kıvrımında kaldığı için alınamayan 2 polip var ve kansere çevirme ihtimalleri var.. bazı bünyeler çok polip üretiyormuş eşimin yaşında o kadar polip olması normal değilmiş..önümüzdeki hafta kolonoskopisi yapılacak yine ona göre bağırsağın kesilme ihtimali var .. tabi cidden her konuda şanslıyız o 3 polip birbirine çok yakın yerlerdeymiş .. şimdi o poliplerin yüzeylerinden yine biyopsi alınacak.. doktorun dediği şey bağırsağı katman katman düşünün alt katmanına bakabileceğimiz bir teknoloji yok o yüzden düzenli biyopsi yapılacak..

hay Allah
inşallah hayırlısı ile atlatmışsınızdır, hayırlısıyla bu kadarı ile kalır
çok çok geçmiş olsun

afedersiniz yazmaya utandım kusura bakmayın
tuvalette büyük abdestimi yaparken kan geldi
ilk defa böyle bir şey oldu baya geldi hem de sanki adet dönemimdeki gibi
ama adetlerim düzenlidir ve daha 15 gün var
hemen doktora git falan demeyin
dağ başında çalışıyorum bir şey yok ve utanıyorum
bir daha olursa gitsem mi
kanser belirtisi falan yazıyordu internette
korkmayın makatla ilgili bir sorundur.ya fissür (yani çatlak) oluşmuştur yada iç hemoroid oluşmuştur şişmiştir içerde kabız oluncada meme boşalmış içerideki kan dışarı akmıştır.ama dr gidin derim.krem vericektir.geçer korkmayın..

kanser canım..
çok geçmiş olsun,eşinizi nerdeyse siz kurtarmısınız.bend e tam bu dediklerinizi kastetmiştim aslında.
bunca yazıya rağmen hala,korkmayın çatlaktır yazıyorlar aklım almıyor.

hay Allah
inşallah hayırlısı ile atlatmışsınızdır, hayırlısıyla bu kadarı ile kalır
çok çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun,eşinizi nerdeyse siz kurtarmısınız.bend e tam bu dediklerinizi kastetmiştim aslında.
bunca yazıya rağmen hala,korkmayın çatlaktır yazıyorlar aklım almıyor.

tşk ederim.. insan ancak başına gelince ne yazıkki ders çıkarıyor...

kusura bakmayın ama çok rahat bir şekidle hemoroiddir o,çatlaktır o öenmli değil diyenlere şaşırıyorum burada..nasıl emin olabilr ya da bu kadar basit gibi gösterebilrsiniz?
konu sahibi arkadaşım korkacaksan da kork bence,doktorsa görün mutlaka..çatlaksa da çatlak der tedavi olursun.ama herşey olabilir bu.
ay ben hem iş yerinden izin alamıyorum hem de çok utanıyorum :(

Makat içi çatlak olabilir. Polip olabilir. Hemoroit veya çatlak varsa popoda cam çiziği acısı gibi ince bir kaşıntı olur. Can yakmaz ama çok kaşınır. Yani en mümkün zamanda doktora gitmeniz şart tabi.
evet böyle can yakmadan cam kesiği gibi o tarz bir şey oluyor

evet böyle can yakmadan cam kesiği gibi o tarz bir şey oluyor
Catlak vardır ozman. Doktora gitmeniz şart. Mümkün olduğu kadar çabuk gidin. Kolonoskopi gerekebilir. Benim doğumdan sonra oldu. Çok derinde degildi. Bir krem var içeri doğru sıkılıyor yada fitil. İyileşti. Ama derinde ve tedavi edilmez ise kötü. Evet uzağım merkeze demişsiniz ama malesef başka çare yok doktor şart geçmiş olsun. Umarım çok derinde değil ve tek tir. Ama tedavi edilmediği sürece sorun büyür ve sizi daha büyük sikıntıya sokar. Geçmiş olsun

bakın şuan çalışıyorum izin de alamıyorum pazar günü izinliyim sadece hafta sonu gidilmez ki
bakın sağlıkla ilgili bir sorununuz var ve acı çekiyorsunuz. Kadın bedeni daha hassastır bu cidden daha kötü bişey de olabilir. Evet kanser olabilirsiniz. Babam bu şikayetten gittiği doktorda kolon kanseri olduğunu öğrendi. Sağlıkla ilgili bir mevzuda izin geçerli olmuyorsa alamıyorsanız lanet okuyun zaten o işe getirisi sadece üç kuruştur size.

bakın sağlıkla ilgili bir sorununuz var ve acı çekiyorsunuz. Kadın bedeni daha hassastır bu cidden daha kötü bişey de olabilir. Evet kanser olabilirsiniz. Babam bu şikayetten gittiği doktorda kolon kanseri olduğunu öğrendi. Sağlıkla ilgili bir mevzuda izin geçerli olmuyorsa alamıyorsanız lanet okuyun zaten o işe getirisi sadece üç kuruştur size.
haklısınız hafta içi izin alıp gideyim çıkartırlarsa da çıkartsınlar

Hemoroid olmuşsundur doktora gitmesende bir şey olmaz benimde 10 yaşımda öyle kan gelmişti üşütünce kabız olunca acıyo daha bu sene gittim doktora sadece çatlak varmış kendi kendine iyileşip sonra tekrarlıyomuş

ay ben hem iş yerinden izin alamıyorum hem de çok utanıyorum :KK43:
hiç utanmayın lütfen.ben de doğumdan sonra ihmal ettim.sonuç hem apse oldu hem çatlak içerde büyümüş,muayeneye gittiğim gibi ameliyata girdim.ağrısı sancısı sıkıntısı ,doktora utanmaktan daha büyük dert.
hem de dediğim gibi hastalığın teşhisi konulmalı önce.
muayene kısa sürüyor zaten endişe ettiğiniz gibi değil inanaın..şimdiden geçmiş olsun.

Back