ama bekarıminternette yazan herşeye inanmayın :) benimde yumurtlama günlerimde genelde çok kolay çıkamıyorsam tuvalete olur.
afedersiniz ama evet biraz tuvalette zorlanıyorum şu sıralarhemoroid olmuş olabilirsiniz zorladıysanız kendinizi ya da yeme şekliniz değişti ise ...
bende bekarım, yumurtlama adet döngüsünün 13 yada 14. gününde oluyor banaama bekarım
kanser miyim acaba diye düşündümKılcal damar zarar görmüş olablir basur olmuş olablir sin. Ya da çok ikindiysan yırtılma olablir. İzle bakalım kendini devamı gelecek mi. 5 yaşındaki yigenimden de gelmişti nete de bakma sağlıklı insanı kanser edip intihar ettirir.
ama bekarım
hem dışkıyla birlikte hem de tuvalet kağıdında geldi zorlandım biraz evet ama acı ağrı olmadıDışkılama yaparken anüs bölgenizde bir acı, ağrı vs oldu mu? Ayrıca kan nasıl geldi? Dışkıyla birlikte mi yoksa tuvalet kağıdına mı?
afedersiniz yazmaya utandım kusura bakmayın
tuvalette büyük abdestimi yaparken kan geldi
ilk defa böyle bir şey oldu baya geldi hem de sanki adet dönemimdeki gibi
ama adetlerim düzenlidir ve daha 15 gün var
hemen doktora git falan demeyin
dağ başında çalışıyorum bir şey yok ve utanıyorum
bir daha olursa gitsem mi
kanser belirtisi falan yazıyordu internette
Büyük ihtimalle beslenmenizde bir değişiklik oldu, dışkılamada da zorlanınca anüs bölgenizde yırtılma meydana geldi. Bu yüzden kanama meydana geldi. Merak etmeyin kanser olsanız o kadar görebileceğiniz kadar bariz kan olmaz.hem dışkıyla birlikte hem de tuvalet kağıdında geldi zorlandım biraz evet ama acı ağrı olmadı
hem dışkıyla birlikte hem de tuvalet kağıdında geldi zorlandım biraz evet ama acı ağrı olmadı
O kan bagırsakdan gelmıs hemoroıd alametı.cogu ınsanda vardır bu hastalık.kabız olmamaya calıs ılk fırsatta da doktora gorunafedersiniz yazmaya utandım kusura bakmayın
tuvalette büyük abdestimi yaparken kan geldi
ilk defa böyle bir şey oldu baya geldi hem de sanki adet dönemimdeki gibi
ama adetlerim düzenlidir ve daha 15 gün var
hemen doktora git falan demeyin
dağ başında çalışıyorum bir şey yok ve utanıyorum
bir daha olursa gitsem mi
kanser belirtisi falan yazıyordu internette
Hemoroid olabilir ilk fırsatta doktora gidin.hem dışkıyla birlikte hem de tuvalet kağıdında geldi zorlandım biraz evet ama acı ağrı olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?