Merhaba, benzer şeyleri yaşamışız. Dilerim sizinki viral enfeksiyondan dolayı olsun o zamanla düzeliyor. Bizim beyaz kanımız yani nötrofillerimiz de en son ki tahlilimizde hala sınırın altındaydı. Çok doktor gezdik konunuzu okuyunca bizim sürecimiz gözümün önüne geldi.Merhabalar öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki çok takıntılı olduğum için 14 Haziran'da bacağında morluklar oldugu için 2 yaş oğluma tam kan testi yaptırdım ki çok yüksek ihtimal düşmeden vs oldgu halde ama işte içimi rahatlatmak istedim. Ve yaptırdım bütün değerler normaldi morluklarda düşmeden olmalı ki geçti. 7 ay önce ilk 25 haziranda da 2. Ateşli havalesini geçrdi oglum. Bende kucukken geçirmişim abiside geçirdi yani biraz genetik. Neyse havale için hastaneye gittik boğaz enfeksiyonu farenjit dolayısıyla ateş olmuş geçirmiş. Kan testi yaptılar lym neu ve wbc değerleri düşük cıktı. Doktor çok yüksek ihtimal viral enfeksiyondan dolayısıyla bu değerler düşük ama yinede her ihtimale karşı 1 hafta sonra tekrar kan testi yapacagız gözümüzle yükseldğini görelim yükselmiş olursa dedgm gibi viral enfeksiyondandır ama yükselmezse hematolojiye yönlendrcem araştırmak için dedi. Şimdi nasıl 1 hafta bekleyeceğim napacağıö bilmiyorm ihtimali bile beni çok çok korkutuyor aranızda böyle bişey yaşaypta sadece enfeksiyon yüzünden olan var mı
Çok geçmiş olsun şimdi son durum ne sizin?Merhaba, benzer şeyleri yaşamışız. Dilerim sizinki viral enfeksiyondan dolayı olsun o zamanla düzeliyor. Bizim beyaz kanımız yani nötrofillerimiz de en son ki tahlilimizde hala sınırın altındaydı. Çok doktor gezdik konunuzu okuyunca bizim sürecimiz gözümün önüne geldi.
Haftada 1 kan alıp bakarlar 6 hafta kadar takip edilir. İyi bir çocuk Doktoruyla devam ederseniz o sizi iyi yönlendirir.
Mahsuru yoksa tahlil sonuçlarını buraya atabilir misiniz?
Evet canım gördüm şimdi. Bebeğinizin genel durumu nasıl? Yani hareketeri, keyfi, iştahı ne durumda?Tabiki
Merhaba Çarşamba yaptıracagım inşallah. Yine bi kaç hematoloji doktorunada tahlil attım sordm şey dediMerhaba çocuğunuza tekrar ne zaman tahlil yaptıracaksıniz?
Çok teşekkür ederim amin inşallah şükür salıdan beri ateşi yok antibiyotik ve karamürver şurubunu kullanıyoruzCanım inşallah değerleriniz düzelir. Burdan birbirimizi haberdar edelim. İnsallah evlatlarımız sağlıklarına kavuşurlar. Bebeğinizin şimdilik genel durumu nasıl? Bir de kaç aylıktı?
25 aylık olcak 1 hafta sonraCanım inşallah değerleriniz düzelir. Burdan birbirimizi haberdar edelim. İnsallah evlatlarımız sağlıklarına kavuşurlar. Bebeğinizin şimdilik genel durumu nasıl? Bir de kaç aylıktı?
Canım hareketleri nasıl? İştahı ne durumda genel gelişimi iyi mi?25 aylık olcak 1 hafta sonra
Hareketleri iyi hal hareket tavır genel gelişimide masaşalh iyi iştah eh işteCanım hareketleri nasıl? İştahı ne durumda genel gelişimi iyi mi?
Ee maşallah daha iyi olacak inşallah. Kilosu boyu nasıl ? Benim oğluş da önümüzdeki hafta 2 yaşına girecekHareketleri iyi hal hareket tavır genel gelişimide masaşalh iyi iştah eh işte
Sana özelden bir doktor ismi vereceğim tahlil sonuçlarını ve bu sürecinizi ona da yazsana güzel yönlendirme yapıyor. Kendisi Amerikada görev yapıhor.Hareketleri iyi hal hareket tavır genel gelişimide masaşalh iyi iştah eh işte
Boyu 86 kilo 12 aman masallah siizn bebiş nasıl iyi mi ve boy kilo kaçEe maşallah daha iyi olacak inşallah. Kilosu boyu nasıl ? Benim oğluş da önümüzdeki hafta 2 yaşına girecek
Tabii beklyrm teşekkürlerSana özelden bir doktor ismi vereceğim tahlil sonuçlarını ve bu sürecinizi ona da yazsana güzel yönlendirme yapıyor. Kendisi Amerikada görev yapıhor.