Ben cok korktum çekilirken. Ama yine olsa yaparım şimdi hem sen de görmüş olursun mutlaka çektir. Eğer bir sorun varsa da çıkmış olur ortaya.Rahim filmi cekildin mi? En korktugum olay o suan benim. Testler temiz eşim de enfeksiyon var digerleri gayet iyi. Tuplerde kapalilik olursa ışte o zaman yikilirim l.
Problemim yumurtlamam olmuyor ya da yumurtam yeterince gelişmiyor. Ilacla iyi gelişti. Benim merak ettiğim şey bir problem yokken bunun olması.Bende pkoluyum bekarlıgımda kasık tan bakılarak ogrendım. Regl duzensızlıgım vardı. Evlendim 18 aylık evliyim 15.ayımda hamıle kaldım. Sadece reglin 3.gunu gıdıp hormon testi yaptırdim ersey temiz normal cıktı. Ve regl duzensızlıgım devam ediyordu arada. Dr tarlusal veriyordu. Temmuz gıbı yıne gecikti ilacı aldım regl oldum tekrar kendılıgınden olurum dedım bekledim agustos olmadım eylul oldum bıttı. Baktım ekımdekı hamıleyım. Dr tesaduf gıtmıstım. Hıc stres sıkıntı yapmayın inanın oluyor. Şuradan bırsuru kadın genc kız cevırsek pkolu dur. Ki pko Oyle kotu bır hastalık sendrom vs degıl. Sız oluruna bırakın herseyi ilişkiyi duzenli tutun 2 gune bir yumurtlama donemi vs. Gerisi Allah tan gelir. Stres ilk sebep. Mutlu olun. Hayatınıza bakın ansızın supriz yazıyorsunuz. İnşallah gonlunuze gore herkese nasip eder Rabbım
Kuzum çok para o. Ben kadikoyde somomed de çektirdim 650 tl. Ekim ayimiydi ne. Yeni yani.Benim hastahanede suan 1.500 lira diyorlar cektiricem artık regli bekliyorum. Anestezi fark etmez ağri esigim yüksek zaten dayanirim da testleriniz iyi rahim filmi iyi olduğu halde kac aydir olmuyor sizin?
Bu arada soğan kürü denediniz mi? Bizim gibi olanlarda ise yarıyor muTeşekkür ederim bende edicem sizin için çok sağolun
Banada çok geldi ama izmir de uygun bir yer bulamadim ki nereye sorsam bu şekilde.Kuzum çok para o. Ben kadikoyde somomed de çektirdim 650 tl. Ekim ayimiydi ne. Yeni yani.
Sogan kuru iyi geliyormuş bende duydum ama mideme dokunduğu için içemiyorumBu arada soğan kürü denediniz mi? Bizim gibi olanlarda ise yarıyor mu
Ben istanbul gibi düşündüm pardon. Ama araştırın yine. Vardır illaki. Yoksa da sağlıktan kıymetli değil.Banada çok geldi ama izmir de uygun bir yer bulamadim ki nereye sorsam bu şekilde.
Sizin adınıza çok sevindim:)Kizlar pko hamilelige engel degil adetiniz duzenli oldugu ve yumurtlamaniz oldugu takdirde sorun degil kilo almamaniz gerekiyor ama pkos hormonlarla alakali olan bi durum adet duzensizligi, kilo alip verememe, tuylenme gibi belirtileri var hamile kalmada zorluk olabiliyor malesef, benimde ultrasonda pko goruntusu vardi cok arastirdim ordan biliyorum su anda hamileyim Allah herkese nasip etsin
I.saracoglunun sitesini aradım. Iyi geliyormuş. Tiroidin veya gastrit, ülser felan varsa kullanamıyoruz.Sogan kuru iyi geliyormuş bende duydum ama mideme dokunduğu için içemiyorum
Tabi ki sağlık daha önemli. Bakalim artık vaktim var regl donemime kadar iyice arastiririm, olmazsa gider yaptiririm. Herkes yarı fiyatına istanbulda yaptirirken biraz zoruma gitmedi değil yani.Ben istanbul gibi düşündüm pardon. Ama araştırın yine. Vardır illaki. Yoksa da sağlıktan kıymetli değil.
Belki istanbula gelip hem bir iki gün tatil yapıp hem de o işi aradan çıkarabilirsiniz.Tabi ki sağlık daha önemli. Bakalim artık vaktim var regl donemime kadar iyice arastiririm, olmazsa gider yaptiririm. Herkes yarı fiyatına istanbulda yaptirirken biraz zoruma gitmedi değil yani.
Çok ilginç. En azından olmuş bebeleri:) inşallah bizim de olur.Merhaba ben de ayni şekildeyim. Hersey normal ama polikistik over teshisi konuldu. Adetlerim duzenli yumurtam da gelisiyor gununde adet oluyorum doktora bu sekilde anlattim. O da goruntu olarak oyle gozuktugunu, hersey normal olsa bile gelisen yumurta sayisi cok oldugu icin istenen kalitede olmadigini, döllense bile tutunma yeteneginin dusuk oldugunu soyledi. Bu yuzden tedavimizi olacagiz. Benim teyzemde var pko. Sanirim genetik. Fakat iki tane cocugu oldu doktorlarin cok zor demesine ragmen :)
InsallahÇok ilginç. En azından olmuş bebeleri:) inşallah bizim de olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?