Kan değerime bakar mısınız

Ucarkbr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
52
8
1
28
Merhaba arkadaşlar geçen konu açmıştım gebelik testi ile ilgili testlerim pozitifti ve kan verdim değerim 7.98 dedi doktor ve bugün de kanamam var acaba adet kanaması mı

Eklentiler

• 20210203_163351.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba arkadaşlar geçen konu açmıştım gebelik testi ile ilgili testlerim pozitifti ve kan verdim değerim 7.98 dedi doktor ve bugün de kanamam var acaba adet kanaması mı
Hamilesiniz ama bence gidip doktora gözükun hemen

Canım gebelik testi varsa elinde tekrarla Allah korusun kimyasal olabilir koyulaşma varmı testinde bi bak
Doktora görünmen daha faydalı olur ama düşük tehliken varsa progestan verirdi belki inşallah bişey olmaz rabbim sizi korusun

Acile gittim ve bu değer gebelik değil dedi doktorun bir tanesi gebelik bir tanesi değil diyo tekrar kan verdim ve ona göre müdahale yapılacakmış

Acile gittim ve bu değer gebelik değil dedi doktorun bir tanesi gebelik bir tanesi değil diyo tekrar kan verdim ve ona göre müdahale yapılacakmış
Hayır ya 5 üzeri olunca gebelik oluyor nasıl değil umarım sıkıntı olmaz beta artar varsa eğer bebek daha çok yeni zaten

Doktorlar keseyi falan görmeden gebeliği düşündürüyor şeklinde yaklaşıyor. Yani her ihtimale karşı temkinliler(kimyasal gebelik, dış gebelik). O yüzden gebelik değil demişlerdir. Sağlıklı bir gebelikte beta iki günde en az iki kat artmalı. İnşallah sizin de sağlıkla ilerler.

Canım sonuç ne oldu ? İyisinizdir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…