Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi tane daha kendime arkadaş buldum kervana sende katıldın bende aynı durumdayım adet 5 gün geciktirince gebelik testi pozitif kan negatif bugün kan testinin üzerinden 9 gün geçti hala gelen giden yok 16 gün gecikti lekelenme yaşadım adete 4 gün kala hala beklemedeyimmerhabalar kızlar, benım adetım 6gun gecıktı ılk 3 gun test yaptığımda hep sılık cızgı cıktı 4 .gun kan testı <0,100 çıktı ama hala adet olmadım ve kahverengı lekeler gelmeye basladı ıkı gundur sızce nedı bu dönersenız cok sevınrım
Silik çizgiler gebe olmadan da çıkıyor bazen. Ben modern ve çift yöntem ile korunurken, regl gecikmesi yaşamıştım. Çift yöntemle korunduğum için gebelik ihtimali olduğunu düşünmüyordum ama yine de test yaptım, silik çizgi çıkmıştı.merhabalar kızlar, benım adetım 6gun gecıktı ılk 3 gun test yaptığımda hep sılık cızgı cıktı 4 .gun kan testı <0,100 çıktı ama hala adet olmadım ve kahverengı lekeler gelmeye basladı ıkı gundur sızce nedı bu dönersenız cok sevınrım
Kanda yoksa idrarda çıkmaz.merhabalar kızlar, benım adetım 6gun gecıktı ılk 3 gun test yaptığımda hep sılık cızgı cıktı 4 .gun kan testı <0,100 çıktı ama hala adet olmadım ve kahverengı lekeler gelmeye basladı ıkı gundur sızce nedı bu dönersenız cok sevınrım
tekrar kan testı verdınmı belkı yukselmıştırBi tane daha kendime arkadaş buldum kervana sende katıldın bende aynı durumdayım adet 5 gün geciktirince gebelik testi pozitif kan negatif bugün kan testinin üzerinden 9 gün geçti hala gelen giden yok 16 gün gecikti lekelenme yaşadım adete 4 gün kala hala beklemedeyim
Silik çizgiler gebe olmadan da çıkıyor bazen. Ben modern ve çift yöntem ile korunurken, regl gecikmesi yaşamıştım. Çift yöntemle korunduğum için gebelik ihtimali olduğunu düşünmüyordum ama yine de test yaptım, silik çizgi çıkmıştı.
4.gün gecikmede kan testinde çıkması lazım aslında ama geç döllenme gibi bir şey olduysa o zaman çıkmayabilir belki.
Kahverengi lekeleriniz adet başlangıcı da olabilir. Yarını da bir geçirin, kanamaya dönmez ise tekrar idrar testi yaparsınn
Hayır canım cuma günü kontrolüm var dün çok karnım ağrıdı adet oluyorum galiba dedim yine olmadımtekrar kan testı verdınmı belkı yukselmıştır
ayy bende bugun karnım hafıfden agrıyor ara ara adet gelıyomuş gıbı hıssedıyorum ama bırsey yokHayır canım cuma günü kontrolüm var dün çok karnım ağrıdı adet oluyorum galiba dedim yine olmadım
bırde ben kaç kere gebelik testı yaptıysam hıc o sılık cızgıyı gormedım yanı oyuzden umutlanmıştım ama hayırlısıHayır canım cuma günü kontrolüm var dün çok karnım ağrıdı adet oluyorum galiba dedim yine olmadım
Bende dün çok kötü oldum ama hala tık yok hafif hafif kasığım ağrıyor o kadarayy bende bugun karnım hafıfden agrıyor ara ara adet gelıyomuş gıbı hıssedıyorum ama bırsey yok
Aman canım ben dün sabah yine yaptım silik çizgi vardı inanmıyorum ben artık testlerebırde ben kaç kere gebelik testı yaptıysam hıc o sılık cızgıyı gormedım yanı oyuzden umutlanmıştım ama hayırlısı
ben hıc analmadım kı arakdasımda bu şekilde öğrendı sılıkdı ama kanda bana cok erken test vermışsın dedı bıraz beklemem gerekıyormuşAman canım ben dün sabah yine yaptım silik çizgi vardı inanmıyorum ben artık testlere
Bekle bak ben en son kan testinden 9 gün geçti bekliyorum başkası olsa kaç kefe gitmiştiben hıc analmadım kı arakdasımda bu şekilde öğrendı sılıkdı ama kanda bana cok erken test vermışsın dedı bıraz beklemem gerekıyormuş
ben on kere gıtmıştım :)Bekle bak ben en son kan testinden 9 gün geçti bekliyorum başkası olsa kaç kefe gitmişti
Kız neyine gideyim varsa vardır hem gittiğimde belki keseyide görürüm aklımı karıştıran adet gecikmesinin 6 günü gittiğimde rahim kalınlığının 11.8 olmasıydı şimdiye çoktan adet olmalıydımben on kere gıtmıştım :)
ben dayanamazdım ya bıde bu ay artık catlatma ıgnesı olucaktım boyle gecıkınce sevınmıstm hıc tedavıye gırmden hamıle kaldım sandımKız neyine gideyim varsa vardır hem gittiğimde belki keseyide görürüm aklımı karıştıran adet gecikmesinin 6 günü gittiğimde rahim kalınlığının 11.8 olmasıydı şimdiye çoktan adet olmalıydım
İnşallah en kısa sürede Rabbim kucağınızı doldursun sizde bana dua edin nolur Saliha güzel huylu güzel yüzlü bi kızım olsunben dayanamazdım ya bıde bu ay artık catlatma ıgnesı olucaktım boyle gecıkınce sevınmıstm hıc tedavıye gırmden hamıle kaldım sandım