• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan da negatif idrarda sılık cızgı var kahverengı akıntı gelmesı

nurayse_

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
139
36
13
30
merhabalar kızlar, benım adetım 6gun gecıktı ılk 3 gun test yaptığımda hep sılık cızgı cıktı 4 .gun kan testı <0,100 çıktı ama hala adet olmadım ve kahverengı lekeler gelmeye basladı ıkı gundur sızce nedı bu dönersenız cok sevınrım

merhabalar kızlar, benım adetım 6gun gecıktı ılk 3 gun test yaptığımda hep sılık cızgı cıktı 4 .gun kan testı <0,100 çıktı ama hala adet olmadım ve kahverengı lekeler gelmeye basladı ıkı gundur sızce nedı bu dönersenız cok sevınrım
Bi tane daha kendime arkadaş buldum kervana sende katıldın bende aynı durumdayım adet 5 gün geciktirince gebelik testi pozitif kan negatif bugün kan testinin üzerinden 9 gün geçti hala gelen giden yok 16 gün gecikti lekelenme yaşadım adete 4 gün kala hala beklemedeyim

Silik çizgiler gebe olmadan da çıkıyor bazen. Ben modern ve çift yöntem ile korunurken, regl gecikmesi yaşamıştım. Çift yöntemle korunduğum için gebelik ihtimali olduğunu düşünmüyordum ama yine de test yaptım, silik çizgi çıkmıştı.

4.gün gecikmede kan testinde çıkması lazım aslında ama geç döllenme gibi bir şey olduysa o zaman çıkmayabilir belki.
Kahverengi lekeleriniz adet başlangıcı da olabilir. Yarını da bir geçirin, kanamaya dönmez ise tekrar idrar testi yaparsınız evde.

Kanda yoksa idrarda çıkmaz.
Önce kana geçer,sonra idrara çünkü.
Silik dediğiniz çizgiler ilk 5 dakikadan sonra çıkıyorsa dikkate almayın.

Bi tane daha kendime arkadaş buldum kervana sende katıldın bende aynı durumdayım adet 5 gün geciktirince gebelik testi pozitif kan negatif bugün kan testinin üzerinden 9 gün geçti hala gelen giden yok 16 gün gecikti lekelenme yaşadım adete 4 gün kala hala beklemedeyim
tekrar kan testı verdınmı belkı yukselmıştır

Silik çizgiler gebe olmadan da çıkıyor bazen. Ben modern ve çift yöntem ile korunurken, regl gecikmesi yaşamıştım. Çift yöntemle korunduğum için gebelik ihtimali olduğunu düşünmüyordum ama yine de test yaptım, silik çizgi çıkmıştı.

4.gün gecikmede kan testinde çıkması lazım aslında ama geç döllenme gibi bir şey olduysa o zaman çıkmayabilir belki.
Kahverengi lekeleriniz adet başlangıcı da olabilir. Yarını da bir geçirin, kanamaya dönmez ise tekrar idrar testi yaparsınn

1 yıldır cocuk istiyoruz pcoss var bende oyuzden geç döllenmeden şüphelendım ama teste sılık cıkarmıydı ozaman bılmıyorum

ben hıc analmadım kı arakdasımda bu şekilde öğrendı sılıkdı ama kanda bana cok erken test vermışsın dedı bıraz beklemem gerekıyormuş
Bekle bak ben en son kan testinden 9 gün geçti bekliyorum başkası olsa kaç kefe gitmişti😂

ben on kere gıtmıştım :)
Kız neyine gideyim varsa vardır hem gittiğimde belki keseyide görürüm aklımı karıştıran adet gecikmesinin 6 günü gittiğimde rahim kalınlığının 11.8 olmasıydı şimdiye çoktan adet olmalıydım

Kız neyine gideyim varsa vardır hem gittiğimde belki keseyide görürüm aklımı karıştıran adet gecikmesinin 6 günü gittiğimde rahim kalınlığının 11.8 olmasıydı şimdiye çoktan adet olmalıydım
ben dayanamazdım ya bıde bu ay artık catlatma ıgnesı olucaktım boyle gecıkınce sevınmıstm hıc tedavıye gırmden hamıle kaldım sandım

ben dayanamazdım ya bıde bu ay artık catlatma ıgnesı olucaktım boyle gecıkınce sevınmıstm hıc tedavıye gırmden hamıle kaldım sandım
İnşallah en kısa sürede Rabbim kucağınızı doldursun sizde bana dua edin nolur Saliha güzel huylu güzel yüzlü bi kızım olsun

Back