• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamuoyuna duyuracakmis :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

-SWEET MOM-

All is well...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
2.998
2.688
133
33
Kizlar merhaba kaynimin oglu sinava girdi bu 3. Girisi digerlerinde sifir cekti dershaneye gittigi halde bende uni. Mezunuyum annesine dedim bosyere gonderme dershaneye yazik bi zanaat ogrensin hic umut yok bu cocukta diye. Kadin bize inat gonderdi bu yilda eeee ablamin kizi 5 yil gitmis bende gondericem 5 yil ya o gitmiste okulla birlikte gitmistir okul bitince her yil sifir ceken cocugu kac yil daha gonderceksin. Neyse asil sorun su ki bu eltim herseyi cok kurcalayan birisi noktasina virgulune ogrenmezse olmaz benim henuz okula giden sinava giren cocugum yok ama olanlarinkini en ince ayrintisina kadar ogrenir. Bu yilda kvye demiski benim cocuguma kimse karisamaz kv arayip sormayin sinav sonucunu ne hali varsa gorsun dedi. Sabah kp aradi kizim bi bak sunun sonucuna diye e adam yasli bilmiyorki tc ve sifre lazim baba ben arayip sormam istemem de dedim. eve gidince ogrenip vericem sana ben bakmani istiyorum dedi tamam dedim. Adam az once aradi kizim ne yaptim vermedi kimligini ben size sonra soylerim dedi diyor torunu icin. Eltimde yine kimse karisamaz falan havalarinda ha sunu diyecekler olabilir babasi sehir disinda pislik adamin 2. Es durumu var bu eltimin okuma yazmasi yok biz yardimci olmak adina diyoruz ama bunu hep kotu yone cekiyor kendi ici fesat oldugu icin. Ben arayip sinav sonucunu asla sormicam esimi bilemem. Ama bu konu olurda acilirsa bu kadina ne cevap vereyim soyle bi okkali olsun da bi daha bizi diline dolamasin bize ne cocugundan ama amcasi halasi soramicak mi bu sinav sonucunu

Kizlar merhaba kaynimin oglu sinava girdi bu 3. Girisi digerlerinde sifir cekti dershaneye gittigi halde bende uni. Mezunuyum annesine dedim bosyere gonderme dershaneye yazik bi zanaat ogrensin hic umut yok bu cocukta diye. Kadin bize inat gonderdi bu yilda eeee ablamin kizi 5 yil gitmis bende gondericem 5 yil ya o gitmiste okulla birlikte gitmistir okul bitince her yil sifir ceken cocugu kac yil daha gonderceksin. Neyse asil sorun su ki bu eltim herseyi cok kurcalayan birisi noktasina virgulune ogrenmezse olmaz benim henuz okula giden sinava giren cocugum yok ama olanlarinkini en ince ayrintisina kadar ogrenir. Bu yilda kvye demiski benim cocuguma kimse karisamaz kv arayip sormayin sinav sonucunu ne hali varsa gorsun dedi. Sabah kp aradi kizim bi bak sunun sonucuna diye e adam yasli bilmiyorki tc ve sifre lazim baba ben arayip sormam istemem de dedim. eve gidince ogrenip vericem sana ben bakmani istiyorum dedi tamam dedim. Adam az once aradi kizim ne yaptim vermedi kimligini ben size sonra soylerim dedi diyor torunu icin. Eltimde yine kimse karisamaz falan havalarinda ha sunu diyecekler olabilir babasi sehir disinda pislik adamin 2. Es durumu var bu eltimin okuma yazmasi yok biz yardimci olmak adina diyoruz ama bunu hep kotu yone cekiyor kendi ici fesat oldugu icin. Ben arayip sinav sonucunu asla sormicam esimi bilemem. Ama bu konu olurda acilirsa bu kadina ne cevap vereyim soyle bi okkali olsun da bi daha bizi diline dolamasin bize ne cocugundan ama amcasi halasi soramicak mi bu sinav sonucunu
Ne bu merak? ..Sizi pek iyi niyetli bulmadım

Elti'nin okuması yazması olmayabilir ne var bunda.?Okuma yazma bilmiyor diye aptal mi olmalı?
Belli ki sizin niyetinizi anlamış ve paylaşmak istemiyor..

Çocuk sıfır çekmiş diyorsunuz. Bu sefer de kötü geçmişse kına mi yakacaksınız?

Bize ne diyorsunuz ama dersaneye gitmemesi gerektiği kararını da verebiliyorsunuz.
Ya destek olun her anlamda yada her konuda bana ne deyin.
Hem çocuk sınava girebuldigine göre kendi sonucunada bakar. Ve kimseyle paylasmak zorunda degil.
Paylasmasi gerekmedigini zaten biliyorum ama sormayincada arayip sormadi oluyor anlatabildim mi

Ne kadar kötü niyetlisiniz. Neymiş değmezmiş zanaat öğrensinmiş. Koskoca kadın bunu akıl edemiyor yani? Çocuğun okula devam edip etmemesine annesi babası ve kendisi karar verir. Size ne oluyor? Hadsizlik yaptığınız. Bir de okkalı cevap pesindesiniz. Yok artık.

Ne bu merak? ..Sizi pek iyi niyetli bulmadım

Elti'nin okuması yazması olmayabilir ne var bunda.?Okuma yazma bilmiyor diye aptal mi olmalı?
Belli ki sizin niyetinizi anlamış ve paylaşmak istemiyor..

Çocuk sıfır çekmiş diyorsunuz. Bu sefer de kötü geçmişse kına mi yakacaksınız?
Hahahayt kina yakicam nerden bildin. Ben arayipda sorayim vs demedim zaten onun tavrindan ve eger ki bisey soylerse bu konunun beni ilgilendirmedigi icin ne cevap versem diye soyledim. Siz benim o cocuklar icin maddi manevi ne kadar ugrastigimi bilseniz boyle konusmazsiniz

belki çocuk ilk yılında sıfır çekip 5. yılında dereceye girecek, size ne ki dershaneye gönderme diyebiliyorsunuz?
çocukta umut yok demişsiniz bir de, bilir kişi misiniz siz?
biri karşıma geçip senin çocuğunda umut yok dese yüzüne tükürürüm, kadın okumamış ama maaşallah gayet nazik davranmış.

Ne kadar kötü niyetlisiniz. Neymiş değmezmiş zanaat öğrensinmiş. Koskoca kadın bunu akıl edemiyor yani? Çocuğun okula devam edip etmemesine annesi babası ve kendisi karar verir. Size ne oluyor? Hadsizlik yaptığınız. Bir de okkalı cevap pesindesiniz. Yok artık.
Eksik yerler var atladim biliyorum kusura bakmayin. Eltim cocugum kazansin diye gondermedi bu yil dershaneye kaynimin 2. Es durumu var o o.... parayi yiyecegine kazanmasada dershaneye gondrricem dedigi icin soyluyoruz inat ugruna cocugun gelecegiyle oynamasin diye

Eksik yerler var atladim biliyorum kusura bakmayin. Eltim cocugum kazansin diye gondermedi bu yil dershaneye kaynimin 2. Es durumu var o o.... parayi yiyecegine kazanmasada dershaneye gondrricem dedigi icin soyluyoruz inat ugruna cocugun gelecegiyle oynamasin diye
Peki çocuk kendisi okumak istiyor mu?

Konuyu tam anlamadım.iyi niyetli olduğunuzu varsayiyorum.Eltiyi okuma yazma kurslarına gitmesine vesile olsanız? Yazık ya bu zamanda.Buyuk hayır işlersiniz:)
Ya evet cok soyledim kv ve kp ile ayni binada yasiyor onlar izin vermedigi icin gidemedi

Asıl sen ve senin gibilerde umut yok.
Utanmıyorsun değil mi kendi kişisel kinin uğruna bir çocuk hakkında umut yok demeye?
Kalbin ne kadar kararmış acabada bir çocuğun geleceği hakkında bu şekilde konuşabiliyorsun...
Annesi çocuğunun geleceği için bir dershaneye yolluyor ama bu elti olacak vatandaş "bozo inot yolloyorrr" diye fesatlık çıkarıyor.
Kaldı ki sen neden bu kadar müdahilsin bu kadar onu anlamadım. Ne olacak maksat Fitne fesatlık olsun...
Bi bitin artık ya bir bitin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X