Kamuda çalışan anneler yardımcı olabilir mi?

arkadaşlar yazı zamanlı çalışmada maaş nasıl oluyor bilginiz var mı?
Maaşda herhangi bir değişme yok yine normal tüm gün çalışıyormuş gbi tam maaş alıyosun sadece günde sekiz saat çalışıyosan dört saat çalısıyo olucaksın ki on dk bile nimet sayılacak hepimize :)

ay bu nasıl güzel birşeymiş. Ben daha erken diye hiç araştırmamıştım kurumda da kimse bahsetmedi. Çok mutlu oldum bunu okuyunca

ay bu nasıl güzel birşeymiş. Ben daha erken diye hiç araştırmamıştım kurumda da kimse bahsetmedi. Çok mutlu oldum bunu okuyunca
evet guzel ama benım gibi ilk bebegınızse pek avantajlı olmuyo.yani ben hemen donmeyecegım ıcın bana avantajı olmuyor yıllık ıznımı fılan bırlestırıcem arada kaynıyo gıdıyo o yuzden :)

evet guzel ama benım gibi ilk bebegınızse pek avantajlı olmuyo.yani ben hemen donmeyecegım ıcın bana avantajı olmuyor yıllık ıznımı fılan bırlestırıcem arada kaynıyo gıdıyo o yuzden :)
evet ilk benimde. e yıllık izni işe başladıktan sonra kullanırız. yani 2 ay yarım gün çalışıp sonra yıllık izin ohh baya uzuyor böylece :)

Konuya uzun süredir yazilmamış ama benim bu konuda net bilgiye çok ihtiyacım var. Bende devlet memuruyum. İkinci cocugum dünyaya geldi. 4 ay yarım gün çalışma hakkını seçersem, 4 ay bittikten sonra 2 ay 3 saat ve 6 ay 1, 5 saat süt izni hakkım devam ediyor mu. Eger 4 ay yarım gün çalışma hakkını seçersem , 3 saat süt izni hakkın yanıyor direkt 1, 5 saate geçersin diyolar. Hangisi doğru tam olarak bilen varsa cevaplayabilirse çok memnun olurum

iknci doğumda 4 ay yarım gün iki ay 3 sa erken çıktım 6 ay 1,5 sa erken çıktım.kurumum bi şey bilmiyordu bunu ben öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…