Memmun olmadigim durum su ben ilk ameliyatimda sadece silikon taktirmistim ama bir anda daha cok sarkti ve cok cirkin bir goruntu oldu .. Sonra kamran bey bana diklstirme onerdi yapti hatta protezi daha kucuk istedim... Ameliyata girmeden bana cizimler yapti o cizimlerdede diklestirmenin en cok izli olaniydi .. Meme ucum ile boyunda kemik 25 cm felan geliyordu ben sordugumda neden bu kadar izli diklestirme yapuyosunuz lolipop yetmezmi dedigimde cevabi : hayir lolipop yeter ama ilerde tekrar sarkmamasi icin ben extra iz yapiyorum meme altindan dedi oda upuzun bir iz sanki meme kucultme olmusum.. !
Neyse benim su an bes ay bile olmadan tekrar sarkti meme ucu su an 22cm de bunu kamrana soyledim bana dedigi sey bu oldu :
Merhaba Serap hanım, ameliyattan sonra göğüslerde tekrar sarkmalar olabilir. Protezli Dikleştirme ameliyatlarında sıklıkla ortaya çıkan bir durum bu. Dokularınızın gelecekte nekadar gevşeyeceğini tahmin etmek imkansızdır. Eğer erken dönemde sarkıyorsa iyileşme dönemi sonunda tekrar dikleştirme yapılabilir.
Yani bana hala diklestirme yapilabilirmis !!! Benim derimi tahmin etmek imkansiz degildi cunki ilk ameliyatimda gordu nasil sarktigini bana uydurmasin oyle hem ben 6 ay da bir diklestirmemi olamam lazim o zaman ?!?!
Diklestirme bir yana benim protezleri istedigim gibi yerlzstirmedi ben ustu bombe olsun dedikce kamran cebi asagi acip damla goruntusunu verdi

son olarak tabi basta yasattiklari stres birden ameliyat saati degismesi .. Yok transfer yapilirken baska sorunlar veeee vee tabiki kardesim de esteworld maduru ne yazikki !!