Kamera kaydı

Evliymişsin. Nasıl silinir bilmiyorum. Geçmiş olsun. Valla 2 çocukla wc ye gidemeyen ben bu enerjiyi nereden buluyosunuz asıl onu çözemedim.
Al benden de o kadar 2 küçük çocuğu varmış hatta yetişemiyorum onlara diye konu açmış. Onlara yetişemiyor ama maşallah başka herşeylere yetişiyor gibi.

27 Mayıs’ta iki çocuğunuz varmış, konurunurken üçüncüye hamile kalmaktan korkuyormuşsunuz. Ne oldu bu 1,5 ayda acaba?
Kamera kaydı :KK53:

Televizyonumuzda evin dışını gösteren kamera var ama evde internet yok kamerada 15 günlük kayıt süresi var kamera kaydını nasıl silebilirim fişi çeksem kayıt sıfırlanır mı eski kayıtlar kalır mı silinir mi
Birde televizyondan nasıl silebilirim kayıtları

(çok merak edilmiş sevgilim eve geldi bende kameranın fişini çekmiştim kız kardeşim temizlik yaparken fişi takmış ben de sonradan farkettim şimdide kayıtları silmem gerekiyor)
Televizyondan hdm 1'e (ya da 3 olmasi lazım şimdi tam hatirlayamadım) geçin. Mousedan sağa tıklayıp ayarlar kısmından kayıtlara girin oralarda bir yerde kayıt silme seçeneği vardır mutlaka.

Konuyu açana demiştim bizden büyük bir sır saklıyor. Bir insanın 2 çocuk bir kocadan zaman bulup, süslenip püslenip, sevgili yapmaya bulduğu enerjiyi bize de söylemesi lazım. Kötü bir niyetim yok valla rahat kahve eşliğinde dizi izlesem yeterdi. 😄

X