- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.895
- Konu Sahibi sekerzadem
Biz erkekler kapatilsin dedikce kisi basina dusen erkek sayisi artiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al benden de o kadar 2 küçük çocuğu varmış hatta yetişemiyorum onlara diye konu açmış. Onlara yetişemiyor ama maşallah başka herşeylere yetişiyor gibi.Evliymişsin. Nasıl silinir bilmiyorum. Geçmiş olsun. Valla 2 çocukla wc ye gidemeyen ben bu enerjiyi nereden buluyosunuz asıl onu çözemedim.
Kamera kaydıKorunurken hamile kalmak
Doğum kontrol hapı ve prezervatifle korumuyorduk ama hap bitteli 4 gün oldu ve hâlâ regli olmadım dün eczaneye gittim çalışan 1hafta daha bekleyip öyle gebelik testi yapmamı söyledi hapa yeni bu ay başlamıştım ilk ay koruması olmaya bilir o yüzden 2. Bir yöntemlere korunun demişlerdi hem hap...www.kadinlarkulubu.com
27 Mayıs’ta iki çocuğunuz varmış, konurunurken üçüncüye hamile kalmaktan korkuyormuşsunuz. Ne oldu bu 1,5 ayda acaba?
Bu korktuğu gebelik de kameralara yakalanan beyden sanırım.Kamera kaydı
Küçük çocuklar var, koca, sevgili, gebelik şüphesi, kamera kayıtları çok aksiyonlu bi hayat ay yazarken yoruldumBu korktuğu gebelik de kameralara yakalanan beyden sanırım.
Ne cesaret ama. Kocanı aldatacaksın Bi de kendi evinde. Çocukları naptı acaba olaylar yaşanırken. Benimkiler tuvalete peşimden geliyor.Küçük çocuklar var, koca, sevgili, gebelik şüphesi, kamera kayıtları çok aksiyonlu bi hayat ay yazarken yoruldum
Önceki konularına baktım, çok stresli hayatım var zona oldum yazmış. Biz bile stres olduk burdaNe cesaret ama. Kocanı aldatacaksın Bi de kendi evinde. Çocukları naptı acaba olaylar yaşanırken. Benimkiler tuvalete peşimden geliyor.
Televizyondan hdm 1'e (ya da 3 olmasi lazım şimdi tam hatirlayamadım) geçin. Mousedan sağa tıklayıp ayarlar kısmından kayıtlara girin oralarda bir yerde kayıt silme seçeneği vardır mutlaka.Televizyonumuzda evin dışını gösteren kamera var ama evde internet yok kamerada 15 günlük kayıt süresi var kamera kaydını nasıl silebilirim fişi çeksem kayıt sıfırlanır mı eski kayıtlar kalır mı silinir mi
Birde televizyondan nasıl silebilirim kayıtları
(çok merak edilmiş sevgilim eve geldi bende kameranın fişini çekmiştim kız kardeşim temizlik yaparken fişi takmış ben de sonradan farkettim şimdide kayıtları silmem gerekiyor)
Silmeyi öğrenmeden gitti. Bir yerlerden izliyorsa o ayrı tabi.Televizyondan hdm 1'e (ya da 3 olmasi lazım şimdi tam hatirlayamadım) geçin. Mousedan sağa tıklayıp ayarlar kısmından kayıtlara girin oralarda bir yerde kayıt silme seçeneği vardır mutlaka.
Kesin anneanne veya babanneye postalamistir temizlik yapicam diyeNe cesaret ama. Kocanı aldatacaksın Bi de kendi evinde. Çocukları naptı acaba olaylar yaşanırken. Benimkiler tuvalete peşimden geliyor.
Anneanne babaanne ye bırakmıştır temizlik yapicam yada pazar yapicam diyeOoo kız kardeş dediği kocası mıymış aldatmış mı 2 çocuk nerdeymiş nasıl yok olmuş
Bana da söyle.Al benden de o kadar 2 küçük çocuğu varmış hatta yetişemiyorum onlara diye konu açmış. Onlara yetişemiyor ama maşallah başka herşeylere yetişiyor gibi.
NeyiBana da söyle.
Bana da söyle.
Ben de bileyim.
Konuyu açana demiştim bizden büyük bir sır saklıyor. Bir insanın 2 çocuk bir kocadan zaman bulup, süslenip püslenip, sevgili yapmaya bulduğu enerjiyi bize de söylemesi lazım. Kötü bir niyetim yok valla rahat kahve eşliğinde dizi izlesem yeterdi.
Heee anladım. Ay evet biraz tüyo alalım.Konuyu açana demiştim bizden büyük bir sır saklıyor. Bir insanın 2 çocuk bir kocadan zaman bulup, süslenip püslenip, sevgili yapmaya bulduğu enerjiyi bize de söylemesi lazım. Kötü bir niyetim yok valla rahat kahve eşliğinde dizi izlesem yeterdi.
Karım beni aldatıyor mu diye konu açan adamın karısı mi acabaAy ne yaptiniz nolur anlatin biz bizeyiz surda
Konuya dair bilgim yok kusura bakmayin konu cok heyecanli geldi birden