- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
-
- Konu Sahibi sekerzadem
Hayır silinmez onların merkezi var oradan silebilirsinizTelevizyonumuzda evin dışını gösteren kamera var ama evde internet yok kamerada 15 günlük kayıt süresi var kamera kaydını nasıl silebilirim fişi çeksem kayıt sıfırlanır mı eski kayıtlar kalır mı silinir mi
Birde televizyondan nasıl silebilirim kayıtları
Demi ama acaba ne oldu da silme gereği duyuyorAy ne yaptiniz nolur anlatin biz bizeyiz surda
Konuya dair bilgim yok kusura bakmayin konu cok heyecanli geldi birden
+1Ay ne yaptiniz nolur anlatin biz bizeyiz surda
Konuya dair bilgim yok kusura bakmayin konu cok heyecanli geldi birden
Televizyonumuzda evin dışını gösteren kamera var ama evde internet yok kamerada 15 günlük kayıt süresi var kamera kaydını nasıl silebilirim fişi çeksem kayıt sıfırlanır mı eski kayıtlar kalır mı silinir mi
Birde televizyondan nasıl silebilirim kayıtları
(çok merak edilmiş sevgilim eve geldi bende kameranın fişini çekmiştim kız kardeşim temizlik yaparken fişi takmış ben de sonradan farkettim şimdide kayıtları silmem gerekiyor)
Valla bravo hiç o kadar dikkat edip incelemedim.Anneler kulubu?
Sevgili?
Kizkardesin bulundugu ev?
Kamera kaydi silme cabasi?
Evli misiniz?(çok merak edilmiş sevgilim eve geldi bende kameranın fişini çekmiştim kız kardeşim temizlik yaparken fişi takmış ben de sonradan farkettim şimdide kayıtları silmem gerekiyor)
Ama sen evliymişsin ve iki çocuğun varmış?(çok merak edilmiş sevgilim eve geldi bende kameranın fişini çekmiştim kız kardeşim temizlik yaparken fişi takmış ben de sonradan farkettim şimdide kayıtları silmem gerekiyor)
Yalan söyleme kız kardeş diye.çok merak edilmiş sevgilim eve geldi bende kameranın fişini çekmiştim kız kardeşim temizlik yaparken fişi takmış ben de sonradan farkettim şimdide kayıtları silmem gerekiyor)