Kamer Genç hayatını kaybetti!

Kamer Genç meclisin renkli yüzüydü, tek başına iyi bir muhalefetti bana göre.
Duyduğuma göre, milletvekili maaşını öğrenciler için kullanırmış. Ne güzel bir hareket. Sadece bu hareketiyle bile rahmet dilemeyi hak ediyor.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Son zamanlarda insanlardan tiksinir hale geldim. Eskiden bize öğretilen ayıp kavramı kaybolmuş. Bazen susmayı tercih etmek ne güzel bir erdemlik oysa.

- Kamer Genç 12 eylül'den sonra girdiği danışma kurulu meclisinde 82 anayasasına hayır oyu veren tek vekildi
- Kamer Genç, mecliste yemini bozan ilk vekildi. yemin metnine "işkencecilere karşı mücadele edeceğime" cümlesini eklemişti.

İsmail Saymaz`ın twitter paylaşımlarından kopyaladım.

Keske herkes bizim apartmandaki gibi hos görülü olsa kimse kimseyi dislamadan bi arada yasayip saygi gösterse.Biz alevi kürt alt komsu teyzemiz cumhuriyet kadini ve en alt komsularimiz tam dindar bir aile 30 yildirda kimse kimseyi yargilamadan cok güzel komsuluk baglarimiz var.Aleviligine güya gönderme yapilmis rahmetli hayat da olsaydi cokta umrunda olurdu sizin fatiha okuyup okumamis olmaniz.Tabii bastakiler bu düsüncede olunca secmenide ayni oluyor.Allah rahmet eylesin ve mekani cennet olsun.

Allah rahmet eylesin iyi yurekli bir insandi.Siyasette boyle insanlarin sayisi her gecen gun azaliyor o yuzden cok deggerliydi benim icin.Ozleyecegim.

Yok be onunla alakasi yok Atlantis. Hasan Karakaya'dan kalan bir mesele.

Allah rahmet eylesin.

Allah bile rahmetini esirgemezken biz ölenin ardından bir Allah rahmet eylesin demekten imtina etmemeliyiz.

Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin, ben üzüldüm şahsen, ne siyasi geçmişi ve görüşü, ne şahsiyeti kimseyi ilgilendirmez, o bir candı ve öldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…