Kalsiyum ca yüksekliği

Elifim2211

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
479
117
24
Merhabalar 4 aylık oğlum var yani 4 ay oldu doğum yapalı kaç gündür mide bulantısı var bende acaba olabilir mi diye kan testi yaptım korkarak ve sonucu öğrenmeye Gitiğimde kalsiyümun çok yüksek çıktığını söyledi doktor açıkçası korktum eğer devam ederse seni dahiliye'ye yönlendirme yapmam gerekir dedi ve korktum daha önce başına gelen var mı ne demek acba bu ne gibi sonuçları olur bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Eklentiler

• 1000009235.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 328
Sağlık ocağı sonuçları genelde bir tık fazla çıkıyor ama yinede dahiliyeye gidio baktırın degerlerınıze annemde kalsiyum yüksekliğinden birşey çekildi tam hatırlamıykrum sonra parathormon denilen birşey varmıs modüller ondan ameliyat olmusty suan sureklı takıpte ama aşırı yuksek degerınız yok 0.1 sağlık ocagından kaynaklanıyor olabılr

Gecmis olsun. Bence dahiliyeye gidin. Asm sonuclarina her zaman guven olmuyor. Annem surekli mide bulantisi ve halsizlikle doktora gitmisti, testler sonucunda kalsiyumu yuksek cikmisti. Paratiroide bagli kanda kalsiyumu yuksekti. Mutlaka takip edin.

Evet kalsiyum ve pth paratormon degerleri yuksek seyrediyorsa ameliyatla paratiroidler aliniyor. Benim de annemin basina 2019 yilinda geldi ameliyat oldu 3 kere. Hala takipte. Simdi 3 ayda bi kan tahlili vermek zorunda.

Gecmis olsun. Bence dahiliyeye gidin. Asm sonuclarina her zaman guven olmuyor. Annem surekli mide bulantisi ve halsizlikle doktora gitmisti, testler sonucunda kalsiyumu yuksek cikmisti. Paratiroide bagli kanda kalsiyumu yuksekti. Mutlaka takip edin.
Teşekkür ederim Şöyle ki zaten benim de kaç gündür midem bulanıyor dedim ya Hatta gebelikten şüphelendim gittim Kan verdim kalsiyum yüksek çıktı Yani bende de mide bulantısı var

Çok teşekkür ederim sağ olun zaten Doktorum Hani tekrar geldi değer yüksek çıkarsa seni dahiliye yönlendireceğim dedim Ben araştırdım ama yatıp falan gibi şeyler yazıyordu açıkçası korktum Hani Bildiğim kadarıyla karşıyım bir vitamin kemik gelişim açısından güzel bir vitamin yani gebeliğin boyunca Hani bunlar araştırmıştım Ama hani bu kadar yüksek çıkmasının sebebi ne diye merak ettim açıkçası sabah saat 7 civarında bir tane bir bardak süt içtim belki ondan da kaynaklı olabiliyor hani ama araştırdığım kadarıyla Hani yiyecek de içecekle alakası yok da ama anlayamadım anlam veremedim yiyecek de içeceklerine alakası yok Kalsiyum için öneriliyor Bir de hani Emziren bir kadın olduğum için arada bir yumurta da tüketiyorum hatta her gün yumurtayı sofrandan eksik etmiyorum Hani bunlardan kaynaklı da yüksek çıkmış olabilir yani bilemedim şimdi çünkü daha önce böyle bir sorunum yoktu yani gebeliğin boyunca kan aldırdığım kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…