- 29 Ocak 2017
- 1.025
- 2.658
- Konu Sahibi Slayer Witch
Teşekkür ederim, inşallah Allah büyükBir bilgim yok da Allahım yardımcınız olsun inşallah demek istedim.
Sonuç da iyi çıkmış.
Devamı daha iyi olur inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim, inşallah Allah büyükBir bilgim yok da Allahım yardımcınız olsun inşallah demek istedim.
Sonuç da iyi çıkmış.
Devamı daha iyi olur inşallah.
O da olur inş canım benim, rabbim hayırlısını versin inşallahAmin canım inşallah şimdi sırada prolaktini düşürün bebek yapmak var
Geçmiş olsun benimde prolaktinim yüksek çıktı ama bana ilaç vermek yerine bi sürü test yapıyor en son Kortizol testi yapti inada yüksek diyip tekrar istedi bilmiyorum benimde bebeğim ilki düştü tekrar istiyoruz ama bilmiyorum bende çok korkuyorum olmaz diyeKızlar merhaba, ben 30 yaşında 6 aylık evliyim. Bebek için yeterince sağlıklı mıyım diye danışmak değerlerime baktırmak için doktora gittim. İlk gittiğimde adetime 5 gün vardı vajinal ultrasonda polipe benzer bişi gördü doktor ama adet öncesi rahim içi kalınlaşma olabilir adetin bitsin öyle gel dedi. Tamam dedim bende sonraki gün de kan sonuçlarıma baktım prolaktin 55 çıkmış. 2 katı değerdeydi yani, çok üzüldüm bu sefer özelde bir doktora gittim reglden sonra yine prolaktin baktı bu sefer 49 çıktı. Yine yüksek dedi. Bir de polip görmüş 1.44 cm, buna ameliyat gerekir dedi. Bir görüş daha almak için başka meslektaşına yolladı o da ameliyata karar verdi. Pazartesi polip alınacak benden. Zaten çok korkak bi insanım sağlık konusunda tonla travmam var, hastaneler falan çok korkuyorum. O kadar üzülüyorum ki daha yeni evliyim şu duruma bak diye. Bir de araştırdım polip ameliyatı sonrası rahimde yapışıklık olabiliyormuş hiç duyan bilen var mı? Ödüm kopuyor bebeğim olmaz diye. Ameliyattan sonra da prolaktin için dostinex diye bi ilaç yazdı doktor ona başlıcam. Düşer mi prolaktinim acaba? Zaten çok yüksek değil ama yüksek yine de demişti. Ya düşmezse diye ona da ayrı korkuyorum. Sizinle konuşmaya ihtiyacım var çok tedirginim.
Kaç çıktı? Kortizol stres hormonu, stres de yükseltebiliyormuş prolaktini ve tiroid de yükseltiyormuş. Ama ilaçla hemen düşüyor ya düşmeyenler de var diyorlar çok nadir. Benim 55ten 0,78e düştü… Kalmadı nerdeyseGeçmiş olsun benimde prolaktinim yüksek çıktı ama bana ilaç vermek yerine bi sürü test yapıyor en son Kortizol testi yapti inada yüksek diyip tekrar istedi bilmiyorum benimde bebeğim ilki düştü tekrar istiyoruz ama bilmiyorum bende çok korkuyorum olmaz diye
Geçmiş olsun benimde prolaktinim yüksek çıktı ama bana ilaç vermek yerine bi sürü test yapıyor en son Kortizol testi yapti inada yüksek diyip tekrar istedi bilmiyorum benimde bebeğim ilki düştü tekrar istiyoruz ama bilmiyorum bende çok korkuyorum olmaz diye
Kortizol 18 çıktı prolaktin 31 çıktı evet troidim var ama tsh şuan normal ilaç içiyorum stres çok var acaba ne olacak diye bakalım salı tekrar kan vericemKaç çıktı? Kortizol stres hormonu, stres de yükseltebiliyormuş prolaktini ve tiroid de yükseltiyormuş. Ama ilaçla hemen düşüyor ya düşmeyenler de var diyorlar çok nadir. Benim 55ten 0,78e düştü… Kalmadı nerdeyse
Geçmiş olsun canım bi şey olmaz zaten düşükmüş çok yüksek değilmiş, stres çok yükseltiyor çok önemli sakin olman mutlu olman laZımKortizol 18 çıktı prolaktin 31 çıktı evet troidim var ama tsh şuan normal ilaç içiyorum stres çok var acaba ne olacak diye bakalım salı tekrar kan vericem
Geçmiş olsun canım bi şey olmaz zaten düşükmüş çok yüksek değilmiş, stres çok yükseltiyor çok önemli sakin olman mutlu olman laZımsag
Sağol canım evet inşallah sakın olurumda düşük çıkar peki acth hormonuna baktı mi doktor seninGeçmiş olsun canım bi şey olmaz zaten düşükmüş çok yüksek değilmiş, stres çok yükseltiyor çok önemli sakin olman mutlu olman laZım
Bakmadı. Düşmezse bakarız dedi.Sağol canım evet inşallah sakın olurumda düşük çıkar peki acth hormonuna baktı mi doktor senin
Anladm benim doktor niyeyse hepsine bakıyor hala buda daha çok stres yapiyorBakmadı. Düşmezse bakarız dedi.
Şimdide düşük çıktı bakalım ne dicek doktorBakmadı. Düşmezse bakarız dedi.
Şimdide düşük çıktı bakalım ne dicek doktor
Merhaba, geçmiş olsun.Ameliyata alındım, damar yolundan sıvı enjekte ederken anestezist bana iyi uykular dedi gerisini hatırlamıyorum Sonra baya yatağa geçecek gibi kanamam oldu hastanede normal dediler, biraz dinlenip çorba içtim odanın içinde biraz gezdim, taburcu ettiler, haftaya pzt kontrole gidicem patoloji raporum da çıkmış olacak inşallah tertemiz gelir. Doktor bi sorun yok, rahmini temizledik dedi. Trisequens diye bi hormon ilacı yazmış böyle yuvarlak bir kabı var dk hapına benziyor onu kullancam, antibiyotik ve birkaç vitamin yazmış. Enfeksiyonsuz kolay bi şekilde atlatırım umarım. Dediğin gibi çok da korkulacak bir şey yokmuş
Oldu oldu hem de bir kerede ve doğal yolla maşallah polipim alındıktan sonra doktor 1 hafta sonra ilişkiye başlayabilirsin dedi, rahmim tertemiz olmuştu, ki daha önce polip varken korunmadığımız zamanlar oldu hamile kalmıyordum meğer o engelliyormuş.. ben ne olur ne olmaz diye histereskopiden sonra bir süre korundum iyice iyileşsin diye ve mayıs sonu hamile kaldım. Hiç korkma her şey harika oluyor.Merhaba, geçmiş olsun.
Ben de pazartesi günü histeroskopi oldum, polipim alındı. Sizde gebelik oldu mu? Olduysa da kaç ay sonra ve doğal yolla mı oldu?
Yaa MaşaAllah, Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllahOldu oldu hem de bir kerede ve doğal yolla maşallah polipim alındıktan sonra doktor 1 hafta sonra ilişkiye başlayabilirsin dedi, rahmim tertemiz olmuştu, ki daha önce polip varken korunmadığımız zamanlar oldu hamile kalmıyordum meğer o engelliyormuş.. ben ne olur ne olmaz diye histereskopiden sonra bir süre korundum iyice iyileşsin diye ve mayıs sonu hamile kaldım. Hiç korkma her şey harika oluyor.
Aaa merakla okuyordum mesajları. Sizin son mesajınızı görünce mutlu oldum. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı olsunOldu oldu hem de bir kerede ve doğal yolla maşallah polipim alındıktan sonra doktor 1 hafta sonra ilişkiye başlayabilirsin dedi, rahmim tertemiz olmuştu, ki daha önce polip varken korunmadığımız zamanlar oldu hamile kalmıyordum meğer o engelliyormuş.. ben ne olur ne olmaz diye histereskopiden sonra bir süre korundum iyice iyileşsin diye ve mayıs sonu hamile kaldım. Hiç korkma her şey harika oluyor.