- 29 Ocak 2017
- 1.025
- 2.658
- Konu Sahibi Slayer Witch
Kızlar merhaba, ben 30 yaşında 6 aylık evliyim. Bebek için yeterince sağlıklı mıyım diye danışmak değerlerime baktırmak için doktora gittim. İlk gittiğimde adetime 5 gün vardı vajinal ultrasonda polipe benzer bişi gördü doktor ama adet öncesi rahim içi kalınlaşma olabilir adetin bitsin öyle gel dedi. Tamam dedim bende sonraki gün de kan sonuçlarıma baktım prolaktin 55 çıkmış. 2 katı değerdeydi yani, çok üzüldüm bu sefer özelde bir doktora gittim reglden sonra yine prolaktin baktı bu sefer 49 çıktı. Yine yüksek dedi. Bir de polip görmüş 1.44 cm, buna ameliyat gerekir dedi. Bir görüş daha almak için başka meslektaşına yolladı o da ameliyata karar verdi. Pazartesi polip alınacak benden. Zaten çok korkak bi insanım sağlık konusunda tonla travmam var, hastaneler falan çok korkuyorum. O kadar üzülüyorum ki daha yeni evliyim şu duruma bak diye. Bir de araştırdım polip ameliyatı sonrası rahimde yapışıklık olabiliyormuş hiç duyan bilen var mı? Ödüm kopuyor bebeğim olmaz diye. Ameliyattan sonra da prolaktin için dostinex diye bi ilaç yazdı doktor ona başlıcam. Düşer mi prolaktinim acaba? Zaten çok yüksek değil ama yüksek yine de demişti. Ya düşmezse diye ona da ayrı korkuyorum. Sizinle konuşmaya ihtiyacım var çok tedirginim.