- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
- Konu Sahibi LezzetliCipetpet
-
Ellerine emeğine sağlık canımYarışmada bol şans diliyorum
Ellerine sağlik canım bayıldım sunumunayarışmada başarılar diliyorum...
Ellerine sağlık canım benim, yarışmada başarılar diliyorum.
Ellerinize sağlık başarılar diliyorum
Ellerine sağlık canım çok şeker görünüyorlarMerhaba hanımlar, bugün pratik ve şirin porsiyonluk pastalarımla karşınızdayım
Bu tariften tam 8 adet porsiyonluk pasta çıkıyor.
Hemen tarifime geçiyorum
Malzemeler
1 paket Hazır Pandispanya
2 adet Muz
1 paket çilekli süt
Kreması için;
1 sb Pınar Süt
Yarım sb Şeker
Yarım sb Un
1 pkt Krem Şanti
Yarım paket Vanilya
Süsleme için;
Frambuaz Sos ve isteğe bağlı çikolata/şeker
Eki Görüntüle 2120020
Hazırlanışı
Krema için önce krem şanti ve vanilya hariç tüm malzemeler bir tencereye konur. Biraz çırpıldıktan sonra ocağın altı açılır ve un kokusu gidene kadar karıştırarak pişirilir.
Ocaktan alındıktan sonra krem şanti ve vanilya eklenir ve mikserle çırpılır. Kremamız hazır
Eki Görüntüle 2120021
Pandispanyanın katları ayrılır, kek küçük kalpler şeklinde kesilir (ben kurabiye kalıbı kullandım)
Kek çilekli sütle ıslatır, 1-2 yemek kaşığı kremadan konur ve üzerine muz konur, üstüne bir kek daha konup yine 1-2 yemek yemek kaşığı krema sürülür.
Eki Görüntüle 2120022
Ben iki farklı sunum yaptım, siz de üzerini zevkinize göre süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2120023 Eki Görüntüle 2120024 Eki Görüntüle 2120025 Eki Görüntüle 2120026 Eki Görüntüle 2120027 Eki Görüntüle 2120029
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım çok şeker görünüyorlar
Teşekkürler canımEllerine sağlık
Yarışmada başarılarrr
Çok teşekkür ederimEllerinize sağlık görüntüsü şahane olmuş, başarılar dilerim
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyorMerhaba hanımlar, bugün pratik ve şirin porsiyonluk pastalarımla karşınızdayım
Hemen tarifime geçiyorum
Malzemeler
2 adet Muz
1 paket çilekli süt
Kreması için;
1 sb Pınar Süt
Yarım sb Şeker
Yarım sb Un
1 pkt Krem Şanti
Yarım paket Vanilya
Süsleme için;
Eki Görüntüle 2120020
Hazırlanışı
Krema için önce krem şanti ve vanilya hariç tüm malzemeler bir tencereye konur. Biraz çırpıldıktan sonra ocağın altı açılır ve un kokusu gidene kadar karıştırarak pişirilir.
Ocaktan alındıktan sonra krem şanti ve vanilya eklenir ve mikserle çırpılır. Kremamız hazır
Eki Görüntüle 2120021
Pandispanyanın katları ayrılır, kek küçük kalpler şeklinde kesilir (ben kurabiye kalıbı kullandım)
Kek çilekli sütle ıslatır, 1-2 yemek kaşığı kremadan konur ve üzerine muz konur, üstüne bir kek daha konup yine 1-2 yemek yemek kaşığı krema sürülür.
Eki Görüntüle 2120022
Ben iki farklı sunum yaptım, siz de üzerini zevkinize göre süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2120023 Eki Görüntüle 2120024 Eki Görüntüle 2120025 Eki Görüntüle 2120026 Eki Görüntüle 2120027 Eki Görüntüle 2120029
Ellerine sağlık canım ,yine güzel mamalardan biri daha,başarılar dilerim.Merhaba hanımlar, bugün pratik ve şirin porsiyonluk pastalarımla karşınızdayım
Hemen tarifime geçiyorum
Malzemeler
2 adet Muz
1 paket çilekli süt
Kreması için;
1 sb Pınar Süt
Yarım sb Şeker
Yarım sb Un
1 pkt Krem Şanti
Yarım paket Vanilya
Süsleme için;
Eki Görüntüle 2120020
Hazırlanışı
Eki Görüntüle 2120021
Eki Görüntüle 2120022
Teşekkür ederimEllerine saglik basarilar
Çok teşekkürler canımÇok şeker bunlar.
Ellerine sağlık canım
Tabi ablacığım ne demekEllerne sağlık nefis olmuş bir tane rica edeceğim mümkünse
Başarılar dilerim sanada yarışmada ..
Sağol canım, çok teşekkürlerEllerine sağlık canım çok güzel görünüyor
Ellerine sağlık canım ,yine güzel mamalardan biri daha,başarılar dilerim.
Teşekkür ederim tatlımEllerine sağlık canım başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?