- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
- Konu Sahibi LezzetliCipetpet
Merhaba hanımlar, bugün pratik ve şirin porsiyonluk pastalarımla karşınızdayım 
Bu tariften tam 8 adet porsiyonluk pasta çıkıyor.
Hemen tarifime geçiyorum
Malzemeler
1 paket Hazır Pandispanya
2 adet Muz
1 paket çilekli süt
Kreması için;
1 sb Pınar Süt
Yarım sb Şeker
Yarım sb Un
1 pkt Krem Şanti
Yarım paket Vanilya
Süsleme için;
Frambuaz Sos ve isteğe bağlı çikolata/şeker
Hazırlanışı
Krema için önce krem şanti ve vanilya hariç tüm malzemeler bir tencereye konur. Biraz çırpıldıktan sonra ocağın altı açılır ve un kokusu gidene kadar karıştırarak pişirilir.
Ocaktan alındıktan sonra krem şanti ve vanilya eklenir ve mikserle çırpılır. Kremamız hazır
Pandispanyanın katları ayrılır, kek küçük kalpler şeklinde kesilir (ben kurabiye kalıbı kullandım)
Kek çilekli sütle ıslatır, 1-2 yemek kaşığı kremadan konur ve üzerine muz konur, üstüne bir kek daha konup yine 1-2 yemek yemek kaşığı krema sürülür.
Ben iki farklı sunum yaptım, siz de üzerini zevkinize göre süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun

Bu tariften tam 8 adet porsiyonluk pasta çıkıyor.
Hemen tarifime geçiyorum

Malzemeler
1 paket Hazır Pandispanya
2 adet Muz
1 paket çilekli süt
Kreması için;
1 sb Pınar Süt
Yarım sb Şeker
Yarım sb Un
1 pkt Krem Şanti
Yarım paket Vanilya
Süsleme için;
Frambuaz Sos ve isteğe bağlı çikolata/şeker
Hazırlanışı
Krema için önce krem şanti ve vanilya hariç tüm malzemeler bir tencereye konur. Biraz çırpıldıktan sonra ocağın altı açılır ve un kokusu gidene kadar karıştırarak pişirilir.
Ocaktan alındıktan sonra krem şanti ve vanilya eklenir ve mikserle çırpılır. Kremamız hazır

Pandispanyanın katları ayrılır, kek küçük kalpler şeklinde kesilir (ben kurabiye kalıbı kullandım)
Kek çilekli sütle ıslatır, 1-2 yemek kaşığı kremadan konur ve üzerine muz konur, üstüne bir kek daha konup yine 1-2 yemek yemek kaşığı krema sürülür.
Ben iki farklı sunum yaptım, siz de üzerini zevkinize göre süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun

Son düzenleme: