Kalp sorunu

freeGirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
492
668
Merhabalar arkadaşlar. Biliyorum bu konunun yeri burası değil ama daha önce her şeyin başı sağlık konuyu açmıştım ama cevap gelmedi Burası çok aktif olduğu için konumu buraya tekrar açıyorum. yaklaşık 2-3 senedir ritim bozukluğu tedavisi görüyorum, geçen Pazartesi kontrole gittiğimde doktor kalp kapakçığımda sarkma olduğunu söyledi bu durumu yaşayanlar var mı sonu nereye varıyor

Merhabalar arkadaşlar. Biliyorum bu konunun yeri burası değil ama daha önce her şeyin başı sağlık konuyu açmıştım ama cevap gelmedi Burası çok aktif olduğu için konumu buraya tekrar açıyorum. yaklaşık 2-3 senedir ritim bozukluğu tedavisi görüyorum, geçen Pazartesi kontrole gittiğimde doktor kalp kapakçığımda sarkma olduğunu söyledi bu durumu yaşayanlar var mı sonu nereye varıyor
Benim doğuştan kalp kapakçığımda düşüş var. Bunu 40' lı yaşlardan sonra öğrendim.

Ayrıca taşikardi sorunum var.

Bir hafta da 4 kere holter bağlandığı zamanlarımı bilirim.

Yaklaşık 3 yıl önce yarım yarım sabah akşam içtiğim bir ilaç verdi doktorum.

Şimdi yarıma indirdi .İçmeyince ya da unutunca başlıyor çarpıntılarım.

Kalbimi dinleyince ya atmıyor ya da gırtlağımda ağzımdan çıkacak gibi atıyor.

Çok şükür ameliyatlık bir durumum yok.

Her sene düzenli kontroller ile tahlillerim yapılıyor.

Bazen stres kaynaklı olabiliyor ama çok yordum kalbimi zamanında :KK43:

Demir eksikliği , B12 eksikliği ,kansızlıkda çok çarpıntı yapıyor.

Şifa Allahtan umarım iyi bir doktora denk gelirsiniz.

Geçmiş olsun.

Benim doğuştan kalp kapakçığımda düşüş var. Bunu 40' lı yaşlardan sonra öğrendim.

Ayrıca taşikardi sorunum var.

Bir hafta da 4 kere holter bağlandığı zamanlarımı bilirim.

Yaklaşık 3 yıl önce yarım yarım sabah akşam içtiğim bir ilaç verdi doktorum.

Şimdi yarıma indirdi .İçmeyince ya da unutunca başlıyor çarpıntılarım.

Kalbimi dinleyince ya atmıyor ya da gırtlağımda ağzımdan çıkacak gibi atıyor.

Çok şükür ameliyatlık bir durumum yok.

Her sene düzenli kontroller ile tahlillerim yapılıyor.

Bazen stres kaynaklı olabiliyor ama çok yordum kalbimi zamanında :KK43:

Demir eksikliği , B12 eksikliği ,kansızlıkda çok çarpıntı yapıyor.

Şifa Allahtan umarım iyi bir doktora denk gelirsiniz.

Geçmiş olsun.

O dediğiniz ilaç d*****l onu ilk başta veriyorlar ama taşikardinin nedeninin araştırılması gerekiyor.

Kalp kapakçığı sarkması sanırım mitral kapakçık problemi. Benimde mitral kapakçığımda bozulma var, şu an için ilaçsız idare edebiliyorum. Başka bir üyede yazmis, bazen kalbim atıyor mu acaba diye kontrol ediyorum 😊 bazen de deli gibi atıyor, camlarda nefes almaya çalışıyorum. Çok üzüldüğüm ya da stres yaptığım dönemlerde ritim bozukluğunu sık sık yaşıyorum. Kontrollerinizi ihmal etmeyin, annemde de aynı sorun var ilaçlar sayesinde uzun yıllardır aynı seviyede kontrol altında. Allah korusun tedavi olunmazsa kapakçık değişime kadar yolu var. Acil şifalar diliyorum ❤️

X