- 28 Temmuz 2022
- 4
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi MinnakKedi
Merhaba öncelikle okuyacağınız ve zaman ayıracağınız için teşekkür ederim. 2 doktor ve 2 kez hap degiştirdim. Majör depresyon,anksiyete,panik atak teşhislerim var 5 aydir böyleyim. haplari 1 ay once kendi basima biraktim suana kadar kullandigim tum haplarimi en fazla 1 hafta kullanabildim. Daha once 2 kere kalp doktoruna gittim hic bir şey yok psikolojik dedi şu siralar kalbim sıkışıyor agri gibi sanki taş gibi oluyor ruhum acayip dariliyor patliycakmisim gibi kalbim sıkıştığı icin acaba bir sey mi oluyor vs ister istemez korkuyorum bu neyden oluyor?. ferah hissetmek istiyorum böyle sanki içimde nehir akiyormuş gibi olsun istiyorum. duygularim ilaclari kullandiktan sonra mi kayboldu bilmiyorum iyi şeyleri hissedemiyorum sevgi vs sadece kotu duygulari hissedebiliyorum ve çok nadir aglayabiliyorum. iştahtan vs kesiliyorum. surekli aklimda dusunceler oluyor ahiret ölümden korkmak ve duygularım köreldi acaba kotu bir insanmiyim vb ya da surekli kendime şu şu hastasiyim diye dusunuyorum ya da zaten zayifim yemekten iyice kesilirsem halim nolur hastanelik olurum benzeri dusunceler bazen uyurken bile dusunceler var acaba okb de mi var bende biraz takıntılı bi insanim evet ama okb var mi emin degilim sadece kendimi de rahatlicak bir neden de ariyor olabilirim veya sadece bu hastaliklara yakalandigim icin mi kuruntu yapiyorum bilmiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim :)
Son düzenleme: