İstanbul'da yaşıyorum, 2 sene önce falan bebek istediğimiz ve 1 senelik denemeden sonra olmayınca hemen doktora gittim.
Doktor ultrasonla bakarken rahmimin kalbe benzediğini bu gibi rahimlerde düşük olma ve tutunamama gibi ihtimallerin çok yüksek olduğunu söyledi. Tabi moralim bozuldu hemen ve adet gecikmelerimi bir şeylere yormaya başladım. Acaba hamile kalıyorum da tutunamıyor mu vs. vs.
HSG çekindim ve maalesef rahmimde şekil bozukluğu olduğu ortaya çıktı, çatısından içeri öyle büyük bir parçayla kapanmıştı ki rahmim, sadece giriş ve incecik bir Y şeklinde kanat vardı yumurtalıklarıma doğru.
Hemen Bülent Baysal ile görüşüp histeroskopi oldum ama maalesef o kadar bozuktu ki, tek seferde düzelme olmadı.
Araya zaman girdi ve 2. histeroskopiyi oldum. Tabii bu süreç bir hayli yorucu ve uzun geçti. Korunmaydı, rahmi dinlendirmeydi derken 1 hafta önce bir baktım 3 gün gecikmem var. Hamileyim
![Baby :baby: 👶](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f476.png)
Sevinçten ağladım resmen.
Lütfen, Lütfen ve Lütfen canını sıkma, kafaya takma. Her şeyin bir çaresi var, istersen seninle bütün detayları da paylaşabilirim. İnşallah meleklerimizi kucağımıza alacağız.