Kalp ritmim çok kötü

nutez

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
1.138
7
46
arkadaşlar ben eylül ayında doğum yaptım ve doğumdan sonra kalbime birşeyler oldu.biraz sıkıntıda yaşadım o dönemler..şuan olan psikolojik değil onu biliyorum.
çok sık kalp atışım hızlanıyor,çok çabuk yoruluyorum,göğsüm daralıyor,sanki boğuluyorum.bunu yaşayan oldumu acaba.acaba epidural mi yaptı diyorum.
dr gidicem inşallah,bilgi edinmek istedim.
:uhm:

bende epidural doğum yaptım ve anestezi uzmanının dediğine göre bu şekil doğum kalbi rahatlatan bir şekilmiş. emzirme döneminde bendede böyle çarpıntılar oluyordu belki yorgunluktandır. doktora gitmeyi ihmal etmeyin sakın.umarım birşeyiniz yoktur.

kansızlıktan kaynaklanıyor..doktoro gidip mutlaka kan tetkiki yaptırınız...

mitral yetmezliğide olabilir.bende aynı sorunu yaşıyorum doktora gittim kalp kapakçığında çökme yani mitral yetmezliği çıktı bu doğuştan olan bişeymiş.fakat seninki doğum sonrası olmuş canım yinede bi doktora görünmelisin..

cnm benım mutlaka bır elektro cektır ve bunu bır kardıyolojı uzmanına göster benımde aynı problemler geldı basıma ve bende doğustan rahatsızlık olduğu ortaya cıktı ...wolf parkinson white sendrom ıstersen bı arastır bak ınternetten..

mesajı yazalı çok olmuş ama umarım doktora gitmiş ve çaresini bulmuşsundur. bende de aynısı oldu doğumdan sonra başladı nerdeyse hergün acillik oluyordum. kardiyolojiye gittim ritim holter eko ekg kan tahlilleri,kan sayımları hepsi yapıldı. sonuçta hiçbişey çıkmadı ve psikolojik yani panik atak dendi. şikayetlerimde halen devam ediyor. mutlaka görün derim hiçbişey yoksada rahatlıyorsun.

aynen arkadaslar doğumdan sonra banada bır haller oldu...aynı seylerı yasıyorum

ya bende de 3 gündür acaip bi çarpıntı oluyo,ufak ufak ağrılar oluyo korkmaya başladım valla,dün gümbür gümbür attı evde de tektim korktum valla,bazen midem de sıkıştırıyo çok abur cubur yiyorum ondan kaynaklı kolesterol mü yapıyo acaba diyorum ama dr a gidicem devam ederse valla korktum .......

Merhabalar,
Ben de de doğuştan kalp kapakçığında gevşeklik çökme çıktı. 40 lı yaşlardan sonra ağrı ritim bozukluğu başladı. Başlarda strese bağladım ama babamda da kalp olunca doktora gittim. Doğuştan mitral kapak prolapsusu. Önemsiz dedi ama genetik olunca fazlasıyla takmaya başladım.
En son delik şüphesi ile detaylı ekokardiyografi istendi ama dr gecikme oluyor tam bakılamadığı için tee ekokardiyografi istedi. Ağızdan tüple bakma. Yaptırıp yaptırmama konusunda emin değilim. Siz de son durum nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…