• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp ritm bozuklugu yasayan var mi aranizda?

cantanem1907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
248
127
103
33
Kizlar iyi aksamlar.. benm zaten panik hastaligim var kucuklukten beri.. cok heyecanli bir yapim var herseyde tedirgin oluyorum vs.. simdi baya bi zamandir ritm bozuklugu da yasiyorum ama doktora henuz gitmedim.. mesela heyecanlandim atiyorum ben futbolu cok seviyorum asiri heyecanlaniyorum o an bisey geliyo ritim bozuluyo gibi tam anlatamiyorum ama basim dönuyo ve terlemeye basliyorum ama bu olay 10 saniyeyi gecmez.. veya sinirleniyim gecmiste bi olay hakkinda konusayim hani tedirgin olcak bisey yok aslinda gene ayni seyleri yasiyorum.. bu durumu surekli kafama takiyorum ayni seyleri yasayan varsa anlatabilir mi.. doktora gitsem depresan tarzi seyler kullanmak istemiyorum (ikinci cocuk dusundugum icin) ne olcak benim bu halim var mi benim gibi olan :(

Bir dr.a gitmenizde fayda var

Gerçi bende aşırı stresli olduğumda depar atmış gibi yorgun hissediyorum birden bi kalp çarpıntısı hafif bi boğaz daralması yaşıyorum göz kararması eşliğinde :KK31: henüz ölmedim şükür sırf MR vb bişeyler isterler korkusuyla dr.a gidemiyorum henüz :cry:

Kizlar iyi aksamlar.. benm zaten panik hastaligim var kucuklukten beri.. cok heyecanli bir yapim var herseyde tedirgin oluyorum vs.. simdi baya bi zamandir ritm bozuklugu da yasiyorum ama doktora henuz gitmedim.. mesela heyecanlandim atiyorum ben futbolu cok seviyorum asiri heyecanlaniyorum o an bisey geliyo ritim bozuluyo gibi tam anlatamiyorum ama basim dönuyo ve terlemeye basliyorum ama bu olay 10 saniyeyi gecmez.. veya sinirleniyim gecmiste bi olay hakkinda konusayim hani tedirgin olcak bisey yok aslinda gene ayni seyleri yasiyorum.. bu durumu surekli kafama takiyorum ayni seyleri yasayan varsa anlatabilir mi.. doktora gitsem depresan tarzi seyler kullanmak istemiyorum (ikinci cocuk dusundugum icin) ne olcak benim bu halim var mi benim gibi olan :KK43:

EKG çekilmeden, holter takılmadan ritm bozukluğu teşhisini nasıl koydunuz ki? Aritmi(ritm bozukluğu) mi, taşikardi mi,bunun teşhisi ancak kardiyolojik tetkiklerle konabilir. Aritmi çeşitli kalp hastalıklarının belirtisi, semptomu olabilir,telaş yapmayın ama en kısa zamanda bir Kardiyoloğa gidin ve çocuk düşündüğünüzü de söyleyin. Hamileliği uygun görmemesi bile mümkün olabilir. Antidepresan değil ritm düzenleyici ilaç verir.

Geçmiş olsun.

Bir dr.a gitmenizde fayda var

Gerçi bende aşırı stresli olduğumda depar atmış gibi yorgun hissediyorum birden bi kalp çarpıntısı hafif bi boğaz daralması yaşıyorum göz kararması eşliğinde :KK31: henüz ölmedim şükür sırf MR vb bişeyler isterler korkusuyla dr.a gidemiyorum henüz :cry:
Ayni seyler bende de var ama oyle ayda yilda bir degil bazen her gun bazen iki gunde bir :( yani gercegi soylemek gerekirse panik atak falan deseler rahatlicam hani kalp hastasi felan olmaktan korkuyorum :( bende korkuyorum doktora gitmekten

EKG çekilmeden, holter takılmadan ritm bozukluğu teşhisini nasıl koydunuz ki? Aritmi(ritm bozukluğu) mi, taşikardi mi,bunun teşhisi ancak kardiyolojik tetkiklerle konabilir. Aritmi çeşitli kalp hastalıklarının belirtisi, semptomu olabilir,telaş yapmayın ama en kısa zamanda bir Kardiyoloğa gidin ve çocuk düşündüğünüzü de söyleyin. Hamileliği uygun görmemesi bile mümkün olabilir. Antidepresan değil ritm düzenleyici ilaç verir.

Geçmiş olsun.
Ritm bozuklugu mu carpinti mi anlayamadim ki hani ikisi ayni gibi geliyo bana tabiki farkli seyler ama anlatamiyorum işte.. doktora gitmem lazim farkindaym da gitmeden once burda biraz rahatlarm diye konu actim

Ben panik atak hastasiyim o yasadiklarnizi yasiyordum basdònmesi kararma kalp çarpntisi nefs daralmasi ve ishalde oluyordum bu durum yarim saat suruyordu doktor doktor gitmedigim bolum kalmadi meger panik atakmisim 6 ay hap kullandim simdi sukur Allaha bu sekil yasamiyorum arada daralip terleme geliyor okadar Allah herkese şifa versin

Ayni seyler bende de var ama oyle ayda yilda bir degil bazen her gun bazen iki gunde bir :KK43: yani gercegi soylemek gerekirse panik atak falan deseler rahatlicam hani kalp hastasi felan olmaktan korkuyorum :KK43: bende korkuyorum doktora gitmekten

Bendeki klasik stres durumunda oluyor ayda iki üç diyebilirim. Sizin durumunuz ayrı endişeleriniz ayrı mutlaka bi dr.a gidin kötü düşünmeyin bu kadar

Ben panik atak hastasiyim o yasadiklarnizi yasiyordum basdònmesi kararma kalp çarpntisi nefs daralmasi ve ishalde oluyordum bu durum yarim saat suruyordu doktor doktor gitmedigim bolum kalmadi meger panik atakmisim 6 ay hap kullandim simdi sukur Allaha bu sekil yasamiyorum arada daralip terleme geliyor okadar Allah herkese şifa versin
Size ozelden yazdim belki bira bilgi verirsiniz diye

Ritm bozuklugu mu carpinti mi anlayamadim ki hani ikisi ayni gibi geliyo bana tabiki farkli seyler ama anlatamiyorum işte.. doktora gitmem lazim farkindaym da gitmeden once burda biraz rahatlarm diye konu actim

Elinizin işaret ve orta parmağını dudaklarınızla haifçe ıslatıp bilekte nabzınızı bulun. Normalde tık- tık- tık şeklinde ritmik atan nabız ritm bozukluğunda tıktık şeklinde atar.Dakikada 5 den fazla tıktık sesi alırsanız ritm bozukluğu var demektir. Kendinizi fazla yormamaya,kalbe extra yük bindirmemeye dikkat edin. Ve kardiyoloğa gidin. İnşaallah bir şeyiniz yoktur.

Elinizin işaret ve orta parmağını dudaklarınızla haifçe ıslatıp bilekte nabzınızı bulun. Normalde tık- tık- tık şeklinde ritmik atan nabız ritm bozukluğunda tıktık şeklinde atar.Dakikada 5 den fazla tıktık sesi alırsanız ritm bozukluğu var demektir. Kendinizi fazla yormamaya,kalbe extra yük bindirmemeye dikkat edin. Ve kardiyoloğa gidin. İnşaallah bir şeyiniz yoktur.
Cok sagolun dediginizi yapicam ama gidicem de doktora cesaretimi topladigimda

Ben sana söyleyeyim. Dünyanın en berbat şeyine sahibim anksiyete bozukluğu. Bu yüzden panik atağımda var malesef ve bunlara bağlı ritim bozukluğu. Kalplik değil psikolojik bir durum bu malesef. En ufak şeyi kafaya takıp geçmişte çok kötü şeyler olmasada o konular hakkınfa konuşulunca tedirgün oluyorum ve ritmim bozuluyor ayy varya şu psikolojümi anlatsam neler neler. Bu anksiyete bozukluğunu Allah kimseye vermesin . Evet antideprasan veriyor doktor tabikide ama ben napıyorum çöpe atıyorum içilür mi yahu o haplar sanada önermem geçmiş olsun

Ben sana söyleyeyim. Dünyanın en berbat şeyine sahibim anksiyete bozukluğu. Bu yüzden panik atağımda var malesef ve bunlara bağlı ritim bozukluğu. Kalplik değil psikolojik bir durum bu malesef. En ufak şeyi kafaya takıp geçmişte çok kötü şeyler olmasada o konular hakkınfa konuşulunca tedirgün oluyorum ve ritmim bozuluyor ayy varya şu psikolojümi anlatsam neler neler. Bu anksiyete bozukluğunu Allah kimseye vermesin . Evet antideprasan veriyor doktor tabikide ama ben napıyorum çöpe atıyorum içilür mi yahu o haplar sanada önermem geçmiş olsun
Zaten icemem ki ictigim bir iki agri kesici var onun disinda allah dusurmesin tabikide o durumlara ama icemem ilac falan.. cok zor birsey cidden kalp atislarini bogazinda hissetmek falan carpinti aninda ölcek missin gibi o his cok kotu allah yardim etsn ha bu arada kotu bisey ama psikolojik olmasini hasta olmaktansa tercih ederim en azindan psikolojik atlatilabilir :(

Zaten icemem ki ictigim bir iki agri kesici var onun disinda allah dusurmesin tabikide o durumlara ama icemem ilac falan.. cok zor birsey cidden kalp atislarini bogazinda hissetmek falan carpinti aninda ölcek missin gibi o his cok kotu allah yardim etsn ha bu arada kotu bisey ama psikolojik olmasini hasta olmaktansa tercih ederim en azindan psikolojik atlatilabilir :KK43:
Beyin çok değişik bür organ hastalığın çaresi elbette var ama psikoloji adamı yer yer yer bitirir . Umarım sizinki ne psikolojiktir nede hastalık. Eğer çok heyecanlı bir insansanız olır öyle panikatak hallerinde

Beyin çok değişik bür organ hastalığın çaresi elbette var ama psikoloji adamı yer yer yer bitirir . Umarım sizinki ne psikolojiktir nede hastalık. Eğer çok heyecanlı bir insansanız olır öyle panikatak hallerinde
Asiri heyecanliyim kendime hayati zehir ediyorum desem yeridir.. telefon calsin aha birisine bisey oldu kotu haber alicam derim korkarim. Bacagim morarir kesin hastalik var derim. Bu gibi sacma sapan seyler yedi bitirdi benm omrumu ustune bu carptintilar dayanilmicak hale geldi

Asiri heyecanliyim kendime hayati zehir ediyorum desem yeridir.. telefon calsin aha birisine bisey oldu kotu haber alicam derim korkarim. Bacagim morarir kesin hastalik var derim. Bu gibi sacma sapan seyler yedi bitirdi benm omrumu ustune bu carptintilar dayanilmicak hale geldi
Hayatınızda kaybettiğiniz biri oldu mu

Back