- 10 Mart 2020
- 82
- 34
- 38
- 26
- Konu Sahibi Bebisisteyenkiz
-
Burdan kimse size online teşhis koyamaz kan tahlili ve EKG çekmeden kalp krizi mi değil mi belli olmazMerhaba hanımlar iyi geceler benim bir zorum olacak belki aranızda doktor olan vardır. Ya da tahmin üreten henüz 24 yaşındayım ve hemen hemen 1 haftadır falan hafif sol tarafimda sizi gibi birşey vardı ama bugün bıçak saplanır gibi sırtımdan sol tarafıma birden ağrı girdi. Şimdi de sol taeafdimfa yine ağrı hisseidyorum acile gitmeli miyim sizce ne yapsam bilemedim.
Haklısınız tabiki ya ne bileyim kendi kendime evham yapıp milleti endiselendirmek de istemiyorum açıkçası. Yoksa tabiki kimse bilemezDoktorlar online teşhis koyamıyor diye biliyorum ya da tıp okadar gelişti de benimmi haberim yok?
Tabi ki de doktora gitmelisiniz..
Evet babam da kalp krizinden anjiyo olmuştu 6 sene önce bir supheleniyorum ama baklaimGecmis olsun.Bence hemen acile gidin.doktorlar muane etmeden tahlil yapmadan yorum yapmıyorlar.kalp krizinden bahsediyorsunuz ihmale gelmez
Sizi rahatsız eden bir ağrınız varsa gideceksiniz ki birşey çıkmasa da içiniz rahat etsin.Haklısınız tabiki ya ne bileyim kendi kendime evham yapıp milleti endiselendirmek de istemiyorum açıkçası. Yoksa tabiki kimse bilemez
İhmal etmeyin. Benimde carpintim vardı kan tahlili verdm önce kanimmi dustu omu yapıyor diye b12im çok fazla düşük çıktı demirimde düşmüş ama yinede kardiyolojiye bu hafta gideceğimMerhaba hanımlar iyi geceler benim bir zorum olacak belki aranızda doktor olan vardır. Ya da tahmin üreten henüz 24 yaşındayım ve hemen hemen 1 haftadır falan hafif sol tarafimda sizi gibi birşey vardı ama bugün bıçak saplanır gibi sırtımdan sol tarafıma birden ağrı girdi. Şimdi de sol taeafdimfa yine ağrı hisseidyorum acile gitmeli miyim sizce ne yapsam bilemedim.
Merhaba hanımlar iyi geceler benim bir zorum olacak belki aranızda doktor olan vardır. Ya da tahmin üreten henüz 24 yaşındayım ve hemen hemen 1 haftadır falan hafif sol tarafimda sizi gibi birşey vardı ama bugün bıçak saplanır gibi sırtımdan sol tarafıma birden ağrı girdi. Şimdi de sol taeafdimfa yine ağrı hisseidyorum acile gitmeli miyim sizce ne yapsam bilemedim.
Hayır terleyip sogumadim uzun zamandır öyle çok abartılacak bir ağrı değil sadece bir kere bıçak saplanır gibi sırtının ortasından kalbime doğru bir ağrı girdi şuan da hafif sizi şeklinde bir ağrı var kolumda da aynı şekilde hafif ve midem ağrıyor. Belki de usutmekle alakalı bilemiyorum kiYakın zamanda üşüttünüz mü, teriniz üzerinizde soğudu mu ? Kuluncunuz var mı ? Sırtınıza masaj yapınca, vücudunuzu sıcak tutunca; ağrınız hafifliyor mu ?
Öyle tabiki yarın gitmeyi düşünüyorum kısmetse bir de çocuk olunca nasıl gidicem diye düşünüyorumSizi rahatsız eden bir ağrınız varsa gideceksiniz ki birşey çıkmasa da içiniz rahat etsin.
Canını sıkan bir durum oldu mu ? Panik atak da olabilir.İstersen yine git doktora.Merhaba hanımlar iyi geceler benim bir zorum olacak belki aranızda doktor olan vardır. Ya da tahmin üreten henüz 24 yaşındayım ve hemen hemen 1 haftadır falan hafif sol tarafimda sizi gibi birşey vardı ama bugün bıçak saplanır gibi sırtımdan sol tarafıma birden ağrı girdi. Şimdi de sol taeafdimfa yine ağrı hisseidyorum acile gitmeli miyim sizce ne yapsam bilemedim.
Canını sıkan bir durum oldu mu ? Panik atak da olabilir.İstersen yine git doktora. Tabi daha öncesinde olmuştu bu depremler vs ama uzun xamandir rahattım birden oldu bu bir de dediğim gibi babam da kalp hastası olunca kendimden korkar oldum bir de iki cocihum var ve ikisi de çok küçük
Annenize falan bırakamaz mısınız?Öyle tabiki yarın gitmeyi düşünüyorum kısmetse bir de çocuk olunca nasıl gidicem diye düşünüyorum
Oyle yapicam artık bir şekilde gitmeye çalışan inşallah hicbir şey yoktur ben evham yapiyorumdurAnnenize falan bırakamaz mısınız?
İnşallah öyledir çok tesekkrudlerKuluncunuz da tutmuş olabilir. Paniğe mahal vermeden doktora görünün.
İnşallah canım.Oyle yapicam artık bir şekilde gitmeye çalışan inşallah hicbir şey yoktur ben evham yapiyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?