kalp kırmadan nasıl söyleyim

Ne kadar dusunceziz insanlar var ya. Ben daha balayina bile gidemedim ilk tatilime bas basa gitmek istiyorum desin Eşiniz.

Ne kirmamasi kirilirsa kirilsin simariklik yapacak yas mi yahu koca insan.Hadi o dusunmuyor ailesi niye ayiptir otur oturdugun yerde demiyor.Şaka gibi yani.

Eşiniz şaka yollu söylemeyecek, ağlasa da sızlasa da net olacak. " Eşimle yalnız gitmek istiyorum, anlayışlı olmalısın, son kararım budur " diyerek noktayı koymalı.
Siz söylerseniz sorun olabilir.

Ay ne yüzsüz insanlar var, bu düşüncesizlik değil yüzsüzlük resmen. Utanmasa aranıza yatacak:KK11:, eşiniz söylesin yine anlamıyorsa direkt suratına söyleyin siz.

Ha birde görümcenin yanında sevisin artık is bu raddeye kadar gelmiş madem yoksa ciddiyim basmaz onun kafası

Geri kafalı mi nedir :)

sessiz sakin bi yapınız var sanırım. sustukca tepenıze binmişler cunku. ılımlı olmak iyidir hoştur ama bazen o pençeler cıkmalı :) fazla yüz vermişsiniz. ben olsam dan dıye soylerdım. balayına gıdıyoruz bıraz anlayıs goster başbaşa vakıt gecırmek ıstıyoruz de. kırılırsa kırılsın Allah Allah. sürekli peşinize takılcak kadar pişkin olmasın. bi dur demelısınız.

Merhaba.
Yazdıklarınız aklıma bir anı getirdi. Bir arkadaşım vardı. Mezuniyet partisi var okullarında. Annesi küçük kardeşini (7 yaşında) kızın yanına bırakıp kaçmıştı. Evet, bildiğiniz arkasına bakmadan kaçmıştı. O mesele sizinki de.
Tek fark görümce 7 yaşında değil, 23 yaşında.

Bence siz o görümceye bir adam bulun, aralarını yapın. Aşık falan olursa, sizin peşinizi bırakabilir.

Ters etki de yapabilirsiniz. Her gün her anınızda yanınıza çağırın. Mesela, gece yanınıza çağırın ya da gidin onun odasında uyuyun. O kadar çağırın ki ya da siz onun yanında o kadar kalın ki sizden bıksın. Arkadaşlarına giderken peşinde gidin. Duştayken şak diye perdeyi açın. "Ne yapıyorsun?" falan derse de, "Ayol aramızda ayıp mı var, birlikte balayına bile gidiyoruz." dersiniz.

Şöyle de yapabilirsiniz -ki bence en mantıklısı bu. Yavaş yavaş küçük çantalarla, yanınzda götüreceğiniz kıyafetleri eşyaları evden çıkarın. Çok fazla eşya almayın ki dikkat çekmesin. Arabaya, ofise, komşuya falan götürün. Bir gün evvelden de evden kaçın! Telefonları falan açmayın. Çok önemli bir şey olursa mesaj atarlar. Durmayın, kaçın!

bazı insanlar gerçekten şaka gibi.fazla sakin kalıp epey yüz vermişsiniz.olacakları söyleyeyim böyle sustukça içten içe anlamadan bir bakmışsınız ki sinir hastası tahammülsüz biri olmuşsunuz.eşinize ben başbaşa gitmek istiyorum zaten sürekli birlikteyiz lütfen net tavrını koy diyeceksiniz.iş eşinizde bitiyor yani.

bu ne bacım okurken içim şişti ben olsam çoktan saçını almıştım elime bu kızın eşin görmüyor mu bir şey demiyor mu sen deme bir şey eşin söylesin

Çıldırmamak elde değil saftirik demekki...balayı olmasın normal tatil olsun isterse gelmesi şart değil otursun oturdugu yerde ...o bu kadar hadsizse sizde haddini bildirin yada bi üyeninde dediği gibi onu yorun hep iş verin bıksın sizden ...kaçın ondan söyleyemiyorsanıx kaçın!

kısa ve net ilk tatilimizi başbaşaa geçirmek istiyoruz . seneye birlikte gideriz canım .
bukadar.
ister kırılsın ister darılsın la havle yaaa :mad:

düz ol ya,imadan laftan anlamaz,kv dese aaa anen ama yengem birşey demıyorki der,eşin dese yengemm kızmıyır ki der,ama sen yabancı sayılırsın,o yüzden sen deki çeksin kendını.böle bak olaya
düz ol ya,imadan laftan anlamaz,kv dese aaa anen ama yengem birşey demıyorki der,eşin dese yengemm kızmıyır ki der,ama sen yabancı sayılırsın,o yüzden sen deki çeksin kendını.böle bak olaya
Zaten herşeyi kv yapıyo.diyo yabancı diyilki kardeşiiniz alsanız ne olcak

Sizdengüç aldım ,eşime söyleyecem sen demezsen ben söylüycem nasıl olsa bizle gittikden sonra eve gelip ağlıyorki ben yalnız kaldım, en iyisi gitmeden ağlasın,en azından biz rahat gezeriz,kv korkutcam bidaha işimize karışırsa ayrı eve çıkcaz hem biz hemde onlar rahat etsin. Nasıl kızlar? Böyle söyleyimmi,

X