kalp kırmadan nasıl söyleyim

Bu yoruma benden 10 üzerinden 20! :) Burada birisi yazmıştı yine, kimdi hatırlamıyorum ama iyi bir cinsellikle erkeğe isteklerinizi daha kolay kabul ettirebilirsiniz diye. Mesela güzel bir ilişkinin hemen sonrasında çok istediğiniz bir konuda onu ikna edebilirsiniz falan diye yazmıştı. O hep öyle yapıyormuş. Bana da öyle geliyor ki ateşli olmak iyidir. Sonuçta gençsiniz, normal yani. Hakkaten bu balayında sana unutamayacağın şeyler yaşatmak istiyorum falan deyin, atın başınızdan o kardeşi.

Mutlaka.Aslında zaten kadınlar sırf bu yüzden erkeklerden bir adım öndedir. :KK73: Çünkü kadınların beyni her zaman kafasındadır ama erkeklerin beyni mütemadiyen bel altındadır,nadir yukarı çıkar :rolleyes: O yüzden dalaşıp kavga etmek yerine iyi cinsellik,hatta bazen ödül niteliginde farklı cinsellik, ek olarak madurumda madurum tarzı üzüntü halleri her zaman daha mantıklı. Altın Kurallar :rolleyes::rolleyes: Aaaay benle evlencek kocaya şimdiden selamlarımı gönderiyorum :rolleyes:

Geveleme hic ister kizsn ister kzmasn.
Biz balayına gitmedik, ve şimdi gidecegiz cnm de.

Konu sahibi kusura bakma ama çok güldüm konuna. Bakkala bile 3 kişi gitmek nedir yahu :KK70::KK70:
Görümce ve kayınvalidenizi takdir ettim. Sahibi oldukları sıfatları dibine kadar haketmişler.
Görümceniz herhalde en küçük çocuk bir türlü büyüyememiş. İstediği olmayınca ağlayarak yaptırmalar falan...
Kalbini kırmamayı hiç önemsemeyin bence. Elbet bir gün kıracaksınız o kalbi. Dümdüz söyleyin gitsin.

Kesinlikle siz değil eşiniz söylemeli.Dicekki biz bu tatile tatil olsun diye değil gidemediğimiz balayıyı yapmak için gidiyoruz sen gelemezsin diyip kestirip atsın.Ay bende 23 yaşındayım,abimle sevgilisi yalvarsa anca giderim yani.O ne saçmalık ne münasebet tövbeler olsun.Ama siz değil eşiniz halletmeli ve abi pozisyonunu dibine kadar kullanıp işin yok senin desin kestirp atsın.Haaa derseniz ki oda söylemeyez ya da çok düşkün filan diye.O zaman kadınlığınızı kullanıcaksınız.Onun ne işi var söyle gelmesin demiceksinizde,çok hevesliyim gerçek bi balayı olsun denizde şöööööyle bi açılalım bi de denizde deneyelim bazı şeylerı bakalım nası oluyomuşşşşşşşş kociiişşşş :KK8: diyin.Sonrada kardeşi ne zaman bende gelicem derse o günün akşamı ay planlar suya düştü kardeşin bizimle sahilede gelir bişecikler yapamayız neyse artık tüh deyin.Bende kendime 10 çeşit fantazi bulmuştum bizim için balayı sonuçta diyin. Tanga alıcaktım onlarıda almıyım görürse ayıp olur diyin.Vahhh diyin. Valla bu işler böyle yerim öyle kız kardeşi.Çakal olalım hanımlar :KK73:
:KK8::KK8: Kız sen neler biliyon:KK30: dün de böyle bişey yazmıştın :rolleyes:

Merhaba kızlar ben geçen sene evlendim bal ayına gidemedik eşim bu sene bayramdan sonra tatil yapalım diyor. Bende kayinvalidemle oturuyorum bir görümcemde var. Görümcemde tutturubki bende sizle gitcem :KK43: 23 yaşı var ama çocuk gibi. Zaten şimdiye kadar nereye gitsek peşimizde ,hastane ,park her yer adi bakkalada bizle geliyor. Bide geliyorda sonra geldikden somra annesine şikayet ediyorki onlar el ele tuttu ben kaldım, onlar konuşuyor gülüyor ben bakıyorum falan. Nereye gitsek burnumuzdan geliyor.Neise uzun lafın kısasi 100% biliyorumki şimdi tatile gitse bizle yine burnumuzdan gelecek.çekilecek kenara onla uğraşmak zorunda kalacağız. Kendisi iyi bir kız kalbini kırmak istemiyorum nasıl söyleyimki gelmesin bizle
"Ayy cok komiksin cnm balayina bizle mi gelcen, hay allah iyiligini versin cok şakacisin hahahaa " diyebilirsin

Kv ve gorumcenize hiiic bisey soylemeden rezervasyonu yaptirsaniz. Gitmeden bigun once haber verip gitseniz oldu bittiye getirseniz? Bende halamlarla her yere giderdim kendileri cagirirdi ama ne elele tutustular sikayetim oldu ne bisey. Tabi balayilarinada gitme gibi bi talebim olmadi

23 yaşında zeka geriliği mi var gorumcende ...ayy çok kotu geçmişler olsun..şimdi ayrı oda da istemez o sizinle yatmak ister ..ayıp olur alın ortanıza :KK70:

Kesinlikle siz değil eşiniz söylemeli.Dicekki biz bu tatile tatil olsun diye değil gidemediğimiz balayıyı yapmak için gidiyoruz sen gelemezsin diyip kestirip atsın.Ay bende 23 yaşındayım,abimle sevgilisi yalvarsa anca giderim yani.O ne saçmalık ne münasebet tövbeler olsun.Ama siz değil eşiniz halletmeli ve abi pozisyonunu dibine kadar kullanıp işin yok senin desin kestirp atsın.Haaa derseniz ki oda söylemeyez ya da çok düşkün filan diye.O zaman kadınlığınızı kullanıcaksınız.Onun ne işi var söyle gelmesin demiceksinizde,çok hevesliyim gerçek bi balayı olsun denizde şöööööyle bi açılalım bi de denizde deneyelim bazı şeylerı bakalım nası oluyomuşşşşşşşş kociiişşşş :KK8: diyin.Sonrada kardeşi ne zaman bende gelicem derse o günün akşamı ay planlar suya düştü kardeşin bizimle sahilede gelir bişecikler yapamayız neyse artık tüh deyin.Bende kendime 10 çeşit fantazi bulmuştum bizim için balayı sonuçta diyin. Tanga alıcaktım onlarıda almıyım görürse ayıp olur diyin.Vahhh diyin. Valla bu işler böyle yerim öyle kız kardeşi.Çakal olalım hanımlar :KK73:
Taleben olayım eğit beni :KK68:

Aptal herhalde aklı ermiyor mu yeni evli çifti yalnız bırakmaya :63: ben boğarım o kızı nasıl sinirlendim ya :KK53:

Eşine söyle bence kötü olma görümcenle sonuçta bu balayı dimi ama .

E yuh yani, birde olmuşken aynı odada kalsın utanmaz. Ben olsam onla gideceğime hiç gitmem daha iyi

Merhaba kızlar ben geçen sene evlendim bal ayına gidemedik eşim bu sene bayramdan sonra tatil yapalım diyor. Bende kayinvalidemle oturuyorum bir görümcemde var. Görümcemde tutturubki bende sizle gitcem :KK43: 23 yaşı var ama çocuk gibi. Zaten şimdiye kadar nereye gitsek peşimizde ,hastane ,park her yer adi bakkalada bizle geliyor. Bide geliyorda sonra geldikden somra annesine şikayet ediyorki onlar el ele tuttu ben kaldım, onlar konuşuyor gülüyor ben bakıyorum falan. Nereye gitsek burnumuzdan geliyor.Neise uzun lafın kısasi 100% biliyorumki şimdi tatile gitse bizle yine burnumuzdan gelecek.çekilecek kenara onla uğraşmak zorunda kalacağız. Kendisi iyi bir kız kalbini kırmak istemiyorum nasıl söyleyimki gelmesin bizle

Sen evlenince balayiniza ben gelsem kocan ne der diyin?
Şaka bi yana yalniz sanirim. Keske bir arkas edinse. Okulu isi falan yok sanirim. Bilemedim. Senle de baska zaman gideriz. Kari koca bas basa kalsak biraz iyi gelecek deseniz

X