- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yoruma benden 10 üzerinden 20! :) Burada birisi yazmıştı yine, kimdi hatırlamıyorum ama iyi bir cinsellikle erkeğe isteklerinizi daha kolay kabul ettirebilirsiniz diye. Mesela güzel bir ilişkinin hemen sonrasında çok istediğiniz bir konuda onu ikna edebilirsiniz falan diye yazmıştı. O hep öyle yapıyormuş. Bana da öyle geliyor ki ateşli olmak iyidir. Sonuçta gençsiniz, normal yani. Hakkaten bu balayında sana unutamayacağın şeyler yaşatmak istiyorum falan deyin, atın başınızdan o kardeşi.
vallahi gülmekte patladım arkadaşım tebriklerO degilde bana kaynanada evde yalniz kalmak istiyormus gibi geldi töbe töbeee.. Kaynananin cikip demesi lazim kizim sen otur evde tatillerinde birde seninle ilgilenemezler sıkılırsın diye
Kız sen neler biliyon dün de böyle bişey yazmıştınKesinlikle siz değil eşiniz söylemeli.Dicekki biz bu tatile tatil olsun diye değil gidemediğimiz balayıyı yapmak için gidiyoruz sen gelemezsin diyip kestirip atsın.Ay bende 23 yaşındayım,abimle sevgilisi yalvarsa anca giderim yani.O ne saçmalık ne münasebet tövbeler olsun.Ama siz değil eşiniz halletmeli ve abi pozisyonunu dibine kadar kullanıp işin yok senin desin kestirp atsın.Haaa derseniz ki oda söylemeyez ya da çok düşkün filan diye.O zaman kadınlığınızı kullanıcaksınız.Onun ne işi var söyle gelmesin demiceksinizde,çok hevesliyim gerçek bi balayı olsun denizde şöööööyle bi açılalım bi de denizde deneyelim bazı şeylerı bakalım nası oluyomuşşşşşşşş kociiişşşş diyin.Sonrada kardeşi ne zaman bende gelicem derse o günün akşamı ay planlar suya düştü kardeşin bizimle sahilede gelir bişecikler yapamayız neyse artık tüh deyin.Bende kendime 10 çeşit fantazi bulmuştum bizim için balayı sonuçta diyin. Tanga alıcaktım onlarıda almıyım görürse ayıp olur diyin.Vahhh diyin. Valla bu işler böyle yerim öyle kız kardeşi.Çakal olalım hanımlar
"Ayy cok komiksin cnm balayina bizle mi gelcen, hay allah iyiligini versin cok şakacisin hahahaa " diyebilirsinMerhaba kızlar ben geçen sene evlendim bal ayına gidemedik eşim bu sene bayramdan sonra tatil yapalım diyor. Bende kayinvalidemle oturuyorum bir görümcemde var. Görümcemde tutturubki bende sizle gitcem 23 yaşı var ama çocuk gibi. Zaten şimdiye kadar nereye gitsek peşimizde ,hastane ,park her yer adi bakkalada bizle geliyor. Bide geliyorda sonra geldikden somra annesine şikayet ediyorki onlar el ele tuttu ben kaldım, onlar konuşuyor gülüyor ben bakıyorum falan. Nereye gitsek burnumuzdan geliyor.Neise uzun lafın kısasi 100% biliyorumki şimdi tatile gitse bizle yine burnumuzdan gelecek.çekilecek kenara onla uğraşmak zorunda kalacağız. Kendisi iyi bir kız kalbini kırmak istemiyorum nasıl söyleyimki gelmesin bizle
Kız sen neler biliyon dün de böyle bişey yazmıştın
Taleben olayım eğit beniKesinlikle siz değil eşiniz söylemeli.Dicekki biz bu tatile tatil olsun diye değil gidemediğimiz balayıyı yapmak için gidiyoruz sen gelemezsin diyip kestirip atsın.Ay bende 23 yaşındayım,abimle sevgilisi yalvarsa anca giderim yani.O ne saçmalık ne münasebet tövbeler olsun.Ama siz değil eşiniz halletmeli ve abi pozisyonunu dibine kadar kullanıp işin yok senin desin kestirp atsın.Haaa derseniz ki oda söylemeyez ya da çok düşkün filan diye.O zaman kadınlığınızı kullanıcaksınız.Onun ne işi var söyle gelmesin demiceksinizde,çok hevesliyim gerçek bi balayı olsun denizde şöööööyle bi açılalım bi de denizde deneyelim bazı şeylerı bakalım nası oluyomuşşşşşşşş kociiişşşş diyin.Sonrada kardeşi ne zaman bende gelicem derse o günün akşamı ay planlar suya düştü kardeşin bizimle sahilede gelir bişecikler yapamayız neyse artık tüh deyin.Bende kendime 10 çeşit fantazi bulmuştum bizim için balayı sonuçta diyin. Tanga alıcaktım onlarıda almıyım görürse ayıp olur diyin.Vahhh diyin. Valla bu işler böyle yerim öyle kız kardeşi.Çakal olalım hanımlar
Bana hızlandırılmış EYTİM verir misin çeyizime koycam daGözü açık insanım affetmem
Merhaba kızlar ben geçen sene evlendim bal ayına gidemedik eşim bu sene bayramdan sonra tatil yapalım diyor. Bende kayinvalidemle oturuyorum bir görümcemde var. Görümcemde tutturubki bende sizle gitcem 23 yaşı var ama çocuk gibi. Zaten şimdiye kadar nereye gitsek peşimizde ,hastane ,park her yer adi bakkalada bizle geliyor. Bide geliyorda sonra geldikden somra annesine şikayet ediyorki onlar el ele tuttu ben kaldım, onlar konuşuyor gülüyor ben bakıyorum falan. Nereye gitsek burnumuzdan geliyor.Neise uzun lafın kısasi 100% biliyorumki şimdi tatile gitse bizle yine burnumuzdan gelecek.çekilecek kenara onla uğraşmak zorunda kalacağız. Kendisi iyi bir kız kalbini kırmak istemiyorum nasıl söyleyimki gelmesin bizle