- 28 Mayıs 2009
- 8.278
- 6
- Konu Sahibi TesterTester
istanbula gelmem cok zor tanıdıgım kımse yok suan dıyarbakırdayız ama aslen denızlılıyım ve amelıyatımı orda dusunuyoruz sizi bana Allah gönderdı kafamda cok soru vardı sızın cevaplarınız benı cok rahatlatıyor 3 cesıt kesı varmıs bırı sızın kı gıbı 2. sı gögüs kemıklerı arasından yanı kemıklerı ayırmadan 3. sude sol göğüs altıdan aslında artık iman tahtası denılen yeden 7,5 cm lık bı kesı ıle kapak degısebılıyormus ama doktor bana senın amelıyatın oyle olmaz dedı neden bılmıyorum aslında tam da kesın bısey yok 2 ay sonra denızlıye gıdınce hersey bellı olacak sizinki asa yukarı kac cm kesıldı
denizlili olmanıza çok sevindim çünkü benim çok sevdiğim biricik doktorum da denizlili... burada görev yapıyor ama her fırsatta denziliye gider kendisi... eğer orada olacaksanız doktorumdan birini tavsiye etmesini isterim...
şimdiye kadar hiç merak edipte ölçmedim açıkcası.. ama 15-20 cm civarında var diye düşünüyorum... nedense hala da merak etmiyorum:)
sizin avantajınız çocuklarınız olduktan sonra bu ameliyatı olmanız.. çünkü mekanik kapakla hamilelik biraz zor geçiyor.. ben de yaz başı gibi çocuk düşünüyorum ve bu konuda tedirginim..
allah hepimizin yardımcısı olsun...