• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp el ilgili bir konu

onu demek istemedim
cihazı takmasinin farklı nedenleri olabilir biz onu burdan bilemeyiz demek istedim
sonuçta elimde eko sonucu yok, kan tahlili yok hastayı görmedik vs vs ama doktoru her şeye hakim.
taşikardi için tamam ama farklı nedenlerde olabilir
bunu buradan sorması mantıklı değil bunu anlatmak istedim.
Sanırım tecrübesi olan insanlardan fikir almak için sordu 😊 ama tabii ki herkesin belirtisi ve yaşadığı deneyim kendine özeldir en iyisini doktoru bilir. Zaten panik atak geçirmiş olabilir kendisinin de söylediği bu aslında.

Sanırım tecrübesi olan insanlardan fikir almak için sordu 😊 ama tabii ki herkesin belirtisi ve yaşadığı deneyim kendine özeldir en iyisini doktoru bilir. Zaten panik atak geçirmiş olabilir kendisinin de söylediği bu aslında.
sağlık konusunda tecrübe almak için konu komşu internete sormak yapılacak en berbat şeydir .
sadece bir kaç gün hekimlik yapsanız verdiğim tepkinin nedenini anlarsınız

şimdi biri çıkar hiç olmayacak bir şey söyler
konu sahibi de tamamen ona inanır
doktor doktor gezer , doktora inanmaz kötü tecrübeye inanır.
asla ikna edilmez.
bu kulaklar neler duydu

sağlık konusunda tecrübe almak için konu komşu internete sormak yapılacak en berbat şeydir .
sadece bir kaç gün hekimlik yapsanız verdiğim tepkinin nedenini anlarsınız
Tabii o konuda çok haklısınız. Mesela annemin bir kan değeri biraz yüksekti internetten bakınca pankreas kanseri falan çıkmıştı biz bir anda karalar bağladık. Sonra ertesi gün randevuya gidince doktor lütfen saçma sapan her şeyi internetten bakıp kendinizi heder etmeyin dedi. Hiç öyle bir şey yokmuş çok şükür 😊

şimdi biri çıkar hiç olmayacak bir şey söyler
konu sahibi de tamamen ona inanır
doktor doktor gezer , doktora inanmaz kötü tecrübeye inanır.
asla ikna edilmez.
bu kulaklar neler duydu
Yo doktor doktor gezmek daha tehlikeli bence kalbimle ilgili bir sorun ol aşığını öğrendiğim için bugün rahatım geçmişte yaşanan atakların tamamen kapatılma duygusu bence bugün farkettirmeden hep atak geçirmek üzereyken iyiyim iyiyim diyip kafamı dağıttım yıllarca ilaçta kullanmadan atlattim diye düşündüm bu bir birikim ama geçecek doktor doktor gezip kendimi iyiyken hasta edemem ama insan etkilemiyor tabi doğru söylüyorsunuz neşe duyuyoruz neler görüyoruz

Yo doktor doktor gezmek daha tehlikeli bence kalbimle ilgili bir sorun ol aşığını öğrendiğim için bugün rahatım geçmişte yaşanan atakların tamamen kapatılma duygusu bence bugün farkettirmeden hep atak geçirmek üzereyken iyiyim iyiyim diyip kafamı dağıttım yıllarca ilaçta kullanmadan atlattim diye düşündüm bu bir birikim ama geçecek doktor doktor gezip kendimi iyiyken hasta edemem ama insan etkilemiyor tabi doğru söylüyorsunuz neşe duyuyoruz neler görüyoruz
psikiyatri ilaçları zararlı değildir
önyargılı olmayın
ihtiyacınız varsa kullanın

psikiyatri ilaçları zararlı değildir
önyargılı olmayın
ihtiyacınız varsa kullanın
Zararlı değil tabikide çokta gittik doktor kısa bir süre kullanabildim sadece çalıştığım için çok fazla huzursuzluk ve uyku hali yapıyordu. Korkup bırakmıştım aslında ilk 2 hafta normal o durum da ben biraz güçsüzüm ilaç konusunda 30 yaşındayım antibiyotik. Nedir bilmem düzenli tek kullandığım doğum kontrol hapıdır mesela başım ağrır ağrı kesici bile içemem çok canım yanarsa bir iğne vuruluyorum sadece ilaçlardan korkuyorum nedense bakalım bu nabız düşürücüden korkmadım hiç 😂

Zararlı değil tabikide çokta gittik doktor kısa bir süre kullanabildim sadece çalıştığım için çok fazla huzursuzluk ve uyku hali yapıyordu. Korkup bırakmıştım aslında ilk 2 hafta normal o durum da ben biraz güçsüzüm ilaç konusunda 30 yaşındayım antibiyotik. Nedir bilmem düzenli tek kullandığım doğum kontrol hapıdır mesela başım ağrır ağrı kesici bile içemem çok canım yanarsa bir iğne vuruluyorum sadece ilaçlardan korkuyorum nedense bakalım bu nabız düşürücüden korkmadım hiç 😂
korkulacak bir şey değil
30 yaşındaymissiniz ailenizde çok ciddi kalp rahatsızlıkları yoksa ya da 300 kilo değilseniz zaten kalp krizi vs geçirme oranınız çok ama çok düşük

Pamir atağım var normalde benim ama hep kendimi sakinleştirdim düne kadar ve böyle birşey yaşamadım hiç ölüm korkum olurdu kalp ağrım olurdu ve geçerdi böyle iki güne yayılmaz dı ve sakinliğimi korurdum hep iyiyim iyiyim ben derdim nabzımda 150 lere hiç çıkmadı iki gündür taşikardi geçiriyorsun diyorlar hep korkuyorum acaba böyle. Nabız yüksekliği kalp ağrısı baş uyuşması falan yapıp birden kalp krizine sebebiyet verir mi diye aklım çıkıyor
D ve b12 ölçümü yaptirin. Bu değerler dusunce yogun ataklar yasanabiliyor. Annemden ve eşimden biliyorum.

Merhaba arkadaşlar benim bir derdim var bilmiyorum bu konu hakkında bana akıl verebilir misiniz ama yinele yazmak istedim dün birden bire nabzım yükseldi ölüyorum sandım başım döndü uyuştu kalbim ağrıdı ambulansı aradık hastaneye gttik nabzım 140 147 ydi taşikardi geçirdiğimi söylediler kan sonuçlarım temiz çıktı nabzım düşsün diye serum takıldı iki saatte biraz düştü iyi oldum sabah özel hastaneye gittim ultrasonla baktı kalpte bir sıkıntı yok dedi ama taşikardi geçiriyorsun dedi nabzın yüksek dedi 24 saat boyunca nabzımı ve tansiyonu mu ölçmek için cihaz yerleştirdiler vücuduma yarım saate bir otomatik tansiyonum ölçülüyor nabzımd öyle ama nabzımı göremiyorum yarın cihaza doktor bakacak ara ara göğsümün ortasında sızı ve ağrı var başım uyuşuyor gibi sonra geçiyor bir saat sonra tekrar nabzım hızlandı gibi geliyor sürekli kendimi kontrol ediyorum ve sorum şu eğer kalp krizi geçirme riskim olsa ultrasonda ekg de röntgende çoklardı dimi söylerdi doktor eve yollamazdı beni heralde çok korkuyorum ben
Çok geçmiş olsun
muhtemelen panik atak yaşıyorsunuz
Bir keresinde böyle acillik olmuştum 147 atıyordu nabzın kulaklarım boynum alev alev yanıyor bacaklarda şiddetli titreme boyundan başa doğru giden yüzüm dahil komple uyuşma
Göğüste yanma ağrı kabus gibiydi
Ne yazık ki bu da ataktı
Panik atak farklı farklı gelir ben her defasında tanıdığım atağımın üzerine hep farklı ataklarmla da tanıştım
Aynı zaman diliminde farklı hastanelerde kardiyoloji doktoruna gittim hepsinde kalbimde sıkıntı olamayınca ikna oldum
Tedavi oluyormusunuz bilmiyorum ama ataklarınızı bastırmayın profesyonel destek almanızı öneririm

Back