- 4 Eylül 2017
- 96
- 28
- 33
- Konu Sahibi Akselinannesi
Merhaba,iyi akşamlar herkese. Ben 32 yaşındayım. Daha önce bi kaç konu altında panik atakla ilgili bende şikayetlerimi dile getirmiştim. Ancak 1 yıldır yaşadığım bir olaydan bahsetmek istiyorum . Çarpıntı yada bilmiyorum ne olduğunu 8-9 ay sürdü, 2 kez kardiyolojiye gittim, efora girdim dayanamadım ama hemşire bi sıkıntın yok ki yinede doktora yarıda bıraktığını söyle demişti.ve hiçbirşey çıkmamıştı. İlk zamanlar nabzım normal olmasına rağmen kalp atışlarımı hissediyordum, bunuda çok kafama takıyordum. Yazdan beri de merdiven zor çıkmaya nefes nefese kalmaya başladım. Nabzım 170lere vardı hep. Sonra bazı kitaplar okudum psikolojik kitapları biraz iyi geldi onlar kafamı dağıttım. Son bi kaç haftadır nabız normal seviyede ama öne eğilsem geriye uzansam bi an ayağa kalkacak olsam kalbimde bi garip bişey oluyo. Seğirme, titreme kuş çırpınışı gibi birşeyler. O an ellerim bacaklarım tutmuyo 3/5 saniyelik bir olay oluyo bu ama dünyam kararıyo tabi ki. Böyle olan var mı nasıl bi yol izlediniz tecrübeleri paylaşır mısınz ?