Merhaba arkadaslar, bende kalp carpintisi var, sigara alkol kullanmiyorum. Psikolojik nedenlerden oldugunu dusunuyorum, ama cok rahatsizim bu durumdan. Daha onceden de olurdu, kalp doktoruna gittik, carpinti var dedi, cok onemsemedi. Onemli degil elbette ama kalbim cok sIkIsIyor bu da benim tum hayatimi olumsuz etkiliyor. Su anda da doktora gidemem, cevrenizde ya da kendinizde bu durumda olanlar var mi? Varsa ne yapiyorsunuz?
Ilk gittigimde cok kotu bir olay uzerine gitmistim, su anda kotu bir olay yok ama gecmisteki pismanliklarima, yaptiklarima cok fazla uzuluyorum, keske oyle olmasa idi boyle olsa idi dedigim bircok sey var, bunlar beni ziyadesi ile strese sokuyor, carpintim artiyor, ne yapabilirim bilmiyorum. Sigara, icki yok, cay kahve de o kadar cok degil.
Ilk gittigimde cok kotu bir olay uzerine gitmistim, su anda kotu bir olay yok ama gecmisteki pismanliklarima, yaptiklarima cok fazla uzuluyorum, keske oyle olmasa idi boyle olsa idi dedigim bircok sey var, bunlar beni ziyadesi ile strese sokuyor, carpintim artiyor, ne yapabilirim bilmiyorum. Sigara, icki yok, cay kahve de o kadar cok degil.