• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalp carpintisi icin yardim

rosalone

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
892
320
73
37
Merhaba arkadaslar, bende kalp carpintisi var, sigara alkol kullanmiyorum. Psikolojik nedenlerden oldugunu dusunuyorum, ama cok rahatsizim bu durumdan. Daha onceden de olurdu, kalp doktoruna gittik, carpinti var dedi, cok onemsemedi. Onemli degil elbette ama kalbim cok sIkIsIyor bu da benim tum hayatimi olumsuz etkiliyor. Su anda da doktora gidemem, cevrenizde ya da kendinizde bu durumda olanlar var mi? Varsa ne yapiyorsunuz?

Canım geçen yıl aynı nedenden ben de kalp doktoruna gitmiştim.

O da aynen önemsemedi.

Kötü bir olay mı yaşadın? Bayanların birçoğu hep bu şikayetten geliyor çünkü ufacık şeyleri bile kendilerine stres yapıyorlar dedi.

Ne muayene ne bir tahlil hiçbir şey yapmadı.

Sigara ve kahve içiyorsan bunları azalt.

Kendini de strese sokma dedi.

Çarpıntıların sürekli oluyorsa başka bir doktora tekrar görün derim canım.

Canım geçen yıl aynı nedenden ben de kalp doktoruna gitmiştim.

O da aynen önemsemedi.

Kötü bir olay mı yaşadın? Bayanların birçoğu hep bu şikayetten geliyor çünkü ufacık şeyleri bile kendilerine stres yapıyorlar dedi.

Ne muayene ne bir tahlil hiçbir şey yapmadı.

Sigara ve kahve içiyorsan bunları azalt.

Kendini de strese sokma dedi.

Çarpıntıların sürekli oluyorsa başka bir doktora tekrar görün derim canım.

Ilk gittigimde cok kotu bir olay uzerine gitmistim, su anda kotu bir olay yok ama gecmisteki pismanliklarima, yaptiklarima cok fazla uzuluyorum, keske oyle olmasa idi boyle olsa idi dedigim bircok sey var, bunlar beni ziyadesi ile strese sokuyor, carpintim artiyor, ne yapabilirim bilmiyorum. Sigara, icki yok, cay kahve de o kadar cok degil.

Çok geçmiş olsun bende de aynı sıkıntı var tansiyon hastasıyım bunda ötürüymüş bendeki çarpıntı. Senin tansiyonun nasıl?

Ilk gittigimde cok kotu bir olay uzerine gitmistim, su anda kotu bir olay yok ama gecmisteki pismanliklarima, yaptiklarima cok fazla uzuluyorum, keske oyle olmasa idi boyle olsa idi dedigim bircok sey var, bunlar beni ziyadesi ile strese sokuyor, carpintim artiyor, ne yapabilirim bilmiyorum. Sigara, icki yok, cay kahve de o kadar cok degil.

Aynen ben de kötü bir olay üzerine gitmiştim.

Sigara ve kahve vardı.

Onları azalttım, kötü durumu da atlatınca geçmişti şükür.

Geçmişinde her ne olduysa düşünüp durma çünkü bu sana hiçbir şey kazandırmaz.

Aksine geleceğine yön vermeni olumsuz etkiler canım.

Pişmanlık duyma, o an öyle düşünüyordun öyle yaşadın. Sonradan pişman olacağını bilemezdin ki.

Pişmanım deme, iyi ki yaşamışım bana ders oldu de.

Geçmiş olsun tekrar.

Son düzenleme:
Back