- Konu Sahibi cileklipizza
-
canım öncelikle allah yardımcın olsun.benimde ilk bebeğimde 3gün durmadan lekem geldi. Doktora gittiğimde kese olduğu gibi duruyordu 3 kez karnımdam baktı 2 kez alttan baktı oda olmadı rodyoloji deki buyük ultrasyonla alttan baktı bebeğim duruyodu ama kalp atışı yoktu.bi umutla doktora bidaha bakın dedim ama nafile kabullenmek gerkiyodu.bebeğim karnımda 2 hafta ölü kalmış.10 haftalıktı öğrendiğimde ama 7 hafta 5 günlükken ölmüş.içtiğim progestan da bebeğin kesesinin bozulmamasını sağlamaş.doktorun bu yüzden sana bırak progestanı demiş eğer bebeğin duruyorsa (inşallah duruyordur) bişey olmaz ama kasıklarında ağrı ve kan gelmeye ve ardından küçük parçalar gelirse yapacak bişey yok demektir.sen yinede moralini yüksek tut.unutma onu bize veren allah alıcıda allah.
doktorum bana kromozom eksikliği olan bebekler yaşamaz dedi.allah kadınları öyle güzel yaratmış ki hatalı bir bebeği vücut dışarı ya atar ona bizim yapabileceğimiz bişey yok dedi.
3 ay sonra tekrar hamile kaldım şu an 12 haftalık allah herkesin bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.
canım benim beklemekten başka yapacağın bişey yok.içini ferah tut inşallah bişey olmaz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?