Kalp atışı

Ben hiç bilmiyorum ki cuma günü kaç hafta kaç günlüğüm o da muayene de mi belli oluyor canım . Çok şükür keseni görmüşsün . Embriyo gözüküyormuydu içinde . Kusuruma bakma bilmiyorum yanlış bir soru sormuyorumdır umarım 🤲🏻

Ben hiç bilmiyorum ki cuma günü kaç hafta kaç günlüğüm o da muayene de mi belli oluyor canım . Çok şükür keseni görmüşsün . Embriyo gözüküyormuydu içinde . Kusuruma bakma bilmiyorum yanlış bir soru sormuyorumdır umarım 🤲🏻
Canım nasıl sonucun keseyi gördün inşallah🙏

Merhabalar, Rabbim yolculuğunuzu sağlıkla tamamlamayı nasip etsin, evladınızı da kucağınıza alın hayırlısıyla inşallah 🌺

Amiiinnn inşallah hepimiz çok mutlu olalımmmm 🤲🏻 ama ben kendini hiç hamile gibi hissedemiyorum neden hamileyim diyip sevinemiyorum 🥺
Bende aynı öyleyim bulantılarım da başlamadı 😊 uygulama indirdim gebelik takibi için oraya girip bakıyorum orda kalp atışlarını duyuyorum çok güzel oluyor 😂 cuma günü duycaz bizde kalp atışını ❤️

Bende aynı öyleyim bulantılarım da başlamadı 😊 uygulama indirdim gebelik takibi için oraya girip bakıyorum orda kalp atışlarını duyuyorum çok güzel oluyor 😂 cuma günü duycaz bizde kalp atışını ❤️
Hep peşpeşeee gideceğiz doktora Allahım buraya güzel şeyler yazmayı nasip etsin 🤍🤲🏻

Kızlar kaş haftalıkken duydunuz kalp atışını. Ben bugün tam 7 haftalık gittik duyamadık. Çarşamba tekrar gelin dedi

Merhaba kızlar ben de bugün gittim geç döllenme varmış 2 hafta kadar doktor adet tarihimi düzeltti kese vardı embriyo da ama kalp atışını duyamadık 10 gün sonra gel dedi 5+2 miş. Heyecanla bekliyorum ben de hiç hamile gibi değilim söylemek istiyorum herkese ama korkuyorum

X