Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim cuma günü ilk randevum var bakalım sonra ne zaman kalp atışı için çağrılacağımMerhaba kızlar 10 gün sonra kalp atışı günü benim gibi bekleyen var mı aramızda
Ben keseden 15 gün sonra çağrıldım 5+5 di kese gördüğümdeBenim cuma günü ilk randevum var bakalım sonra ne zaman kalp atışı için çağrılacağım
Canım nasıl sonucun keseyi gördün inşallahBen hiç bilmiyorum ki cuma günü kaç hafta kaç günlüğüm o da muayene de mi belli oluyor canım . Çok şükür keseni görmüşsün . Embriyo gözüküyormuydu içinde . Kusuruma bakma bilmiyorum yanlış bir soru sormuyorumdır umarım
Merhaba gittiniz miKızlar nasılsınız durumunuz nasıl. Ben cuma yada cumartesi kese görmeye gidicem inşallah
Çok şükür gördük kesemizi bebeğimi ve kalp atışını haftaya perşembe göreceğiz nasipseCanım nasıl sonucun keseyi gördün inşallah
Hadi bakalım bu hafta hepimiz mutlu haberler alalım inşallahÇok şükür gördük kesemizi bebeğimi ve kalp atışını haftaya perşembe göreceğiz nasipse
Amiiinnn inşallah hepimiz çok mutlu olalımmmm ama ben kendini hiç hamile gibi hissedemiyorum neden hamileyim diyip sevinemiyorumHadi bakalım bu hafta hepimiz mutlu haberler alalım inşallah
Bende hala öyleyim ya kalp atışını duyunca belki duygularımız değişebilir bilemiyorumAmiiinnn inşallah hepimiz çok mutlu olalımmmm ama ben kendini hiç hamile gibi hissedemiyorum neden hamileyim diyip sevinemiyorum
Allahım inşallah Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınBende hala öyleyim ya kalp atışını duyunca belki duygularımız değişebilir bilemiyorum
Bende aynı öyleyim bulantılarım da başlamadı uygulama indirdim gebelik takibi için oraya girip bakıyorum orda kalp atışlarını duyuyorum çok güzel oluyor cuma günü duycaz bizde kalp atışınıAmiiinnn inşallah hepimiz çok mutlu olalımmmm ama ben kendini hiç hamile gibi hissedemiyorum neden hamileyim diyip sevinemiyorum
Hep peşpeşeee gideceğiz doktora Allahım buraya güzel şeyler yazmayı nasip etsinBende aynı öyleyim bulantılarım da başlamadı uygulama indirdim gebelik takibi için oraya girip bakıyorum orda kalp atışlarını duyuyorum çok güzel oluyor cuma günü duycaz bizde kalp atışını