• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atışı

Neden yatış yapılıyor acaba kanamalarda en fazla iğne yapılıyor ve istirahat öneriliyor bildiğim kadarıyla. Bende de geçen günlerde kanama başladı ve sonrasında kahverengiye döndü 4 gündür de devam ediyor hala kesilmedi
Benimde kahvrengi çok geliyor kasık bel ağrım da var ve birden göğüs acım geçti çok korkuyorum

Neden yatış yapılıyor acaba kanamalarda en fazla iğne yapılıyor ve istirahat öneriliyor bildiğim kadarıyla. Bende de geçen günlerde kanama başladı ve sonrasında kahverengiye döndü 4 gündür de devam ediyor hala kesilmedi
Canım benim kahverengi de devam ediyor kesilmedi hala senin bel ve kasık ağrın oluyor mu benim çikolata kistim var omdan da korkuyorum ilk hamileliğimde böyle ağrım olmamıştı

Canım benim kahverengi de devam ediyor kesilmedi hala senin bel ve kasık ağrın oluyor mu benim çikolata kistim var omdan da korkuyorum ilk hamileliğimde böyle ağrım olmamıştı
Kist leke yapıyor mu benim de devam ediyor ama kistim yok ağrım falan da yok 😔🙏🏼

Kızlar benim de 11. Gün biraz bel ağrısı ayak üşümesi kasık ağrısı ara ara var . Adet günümde çok sancım oldu ateş oldu ayaklarım buz gibiydi bel ağrısından geberdim 2 gün sürdü sonra geçti . Bu belirtileri yalayan var mı

Merhabalar nedir son durumunuz benimde progestandan gelen fazlalıklara bulaşmış oluyor kahverengi leke 😒
Coraspine bisaah başladım kanamam oldu yine hatta bu sefer kese arkası kanama oluştu hastanede yattım şuan evde dinleniyorum

Coraspine bisaah başladım kanamam oldu yine hatta bu sefer kese arkası kanama oluştu hastanede yattım şuan evde dinleniyorum
Ben kullanmıyorum şuan onu canım lekelenme yaptı bendede iğne kullanıyorum zaten ikisi fazla geliyor herlde

Back