Ben 20 kasımda keseyi görmüştüm 29una randevu verdi kalp atışı içinBende 29 ünde kese görmeye gidicem :) Sen keseyi gördükten kac gun sonra kalp atışına gidiyorsun:) sağlıkla gelsin insallh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 20 kasımda keseyi görmüştüm 29una randevu verdi kalp atışı içinBende 29 ünde kese görmeye gidicem :) Sen keseyi gördükten kac gun sonra kalp atışına gidiyorsun:) sağlıkla gelsin insallh
MaşallahhhhhhGüzel geçti kalp atışını duydum çok şükür 11. Haftaya kadar devam iğnelere 8 haftalıktı bugün bekleyen herkese kolaylıkla nasip etsin Rabbim
Benimde kahvrengi çok geliyor kasık bel ağrım da var ve birden göğüs acım geçti çok korkuyorumNeden yatış yapılıyor acaba kanamalarda en fazla iğne yapılıyor ve istirahat öneriliyor bildiğim kadarıyla. Bende de geçen günlerde kanama başladı ve sonrasında kahverengiye döndü 4 gündür de devam ediyor hala kesilmedi
İkimiz içinde yarın heyecanlı gün:)Ben 20 kasımda keseyi görmüştüm 29una randevu verdi kalp atışı için
İkimiz içinde yarın heyecanlı gün:)
Canım benim kahverengi de devam ediyor kesilmedi hala senin bel ve kasık ağrın oluyor mu benim çikolata kistim var omdan da korkuyorum ilk hamileliğimde böyle ağrım olmamıştıNeden yatış yapılıyor acaba kanamalarda en fazla iğne yapılıyor ve istirahat öneriliyor bildiğim kadarıyla. Bende de geçen günlerde kanama başladı ve sonrasında kahverengiye döndü 4 gündür de devam ediyor hala kesilmedi
Kist leke yapıyor mu benim de devam ediyor ama kistim yok ağrım falan da yokCanım benim kahverengi de devam ediyor kesilmedi hala senin bel ve kasık ağrın oluyor mu benim çikolata kistim var omdan da korkuyorum ilk hamileliğimde böyle ağrım olmamıştı
Bende coraspini bıraktım bugün kesiliyor gibiKist leke yapıyor mu benim de devam ediyor ama kistim yok ağrım falan da yok
Merhabalar nedir son durumunuz benimde progestandan gelen fazlalıklara bulaşmış oluyor kahverengi lekeBende coraspini bıraktım bugün kesiliyor gibi
Coraspine bisaah başladım kanamam oldu yine hatta bu sefer kese arkası kanama oluştu hastanede yattım şuan evde dinleniyorumMerhabalar nedir son durumunuz benimde progestandan gelen fazlalıklara bulaşmış oluyor kahverengi leke
Ben kullanmıyorum şuan onu canım lekelenme yaptı bendede iğne kullanıyorum zaten ikisi fazla geliyor herldeCoraspine bisaah başladım kanamam oldu yine hatta bu sefer kese arkası kanama oluştu hastanede yattım şuan evde dinleniyorum
Senin bel ağrın oluyor muBen kullanmıyorum şuan onu canım lekelenme yaptı bendede iğne kullanıyorum zaten ikisi fazla geliyor herlde
Yok canmSenin bel ağrın oluyor mu
Kaçıncı haftadasınYok canm
6+2 olması lazım bugunKaçıncı haftadasın
Ben yarın 9 haftalık olucam6+2 olması lazım bugun
İlerdesin sen canım büyüyor ya normaldir bel ağrısı filan biz daha salı günü gideceğiz kalp atışı içinBen yarın 9 haftalık olucam
Ayy siz daha küçüksünüz güzel haberler alırsınız Salı günü inşallahİlerdesin sen canım büyüyor ya normaldir bel ağrısı filan biz daha salı günü gideceğiz kalp atışı için
Amin inşallahAyy siz daha küçüksünüz güzel haberler alırsınız Salı günü inşallah