Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım benim de 25 Kasım kalp atışı günü hayırlı olsunMerhaba kızlar kalp atışı gününü bekleyen tüp bebek anneleri var mı aramızda ben tek embriyo transferi oldum bugün 5 hafta 6 günlük olduk 26 kasım kalp atışı günü
Benimki bir şey demedi o konuda sadece 5 hafta 5 günlük olduğunu ve gayet güzel olduğunu falan söyledi sıkıntı yok dedi yolk kesesini falan gösterdi işte bebek burada dedi bakalım hayırlısı olsun hepimiz içinAynı şekilde ben de kalp atışını bekliyorum 25 ine kadar devam.
Sizin keseler ne kadar büyüklükteydi acaba? Benimki nokta kadardı, doktor şu an kalp atımını duyana kadar bi şey demek saçma olur dedi. Çok açıksözlü bir doktor
Sizedeee hayırlı olsunMerhaba canım benim de 25 Kasım kalp atışı günü hayırlı olsun
Teşekkür ederimSizedeee hayırlı olsun
Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canımBizim de 7 haftalık oldu. Dün akşam randevumuz vardı.İkizlerimizi dinledik
benim tüp bebek merkezi 5+1 iken açtı kalp atışını.neden böyle bir şey yaptı bende anlamadım. zaten vajinal muayene etti. kadın doğum doktoru çok erken bebeğe zarar verir dedi ve açmadı. 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi kadın doğum doktoru da.Merhaba kızlar kalp atışı gününü bekleyen tüp bebek anneleri var mı aramızda ben tek embriyo transferi oldum bugün 5 hafta 6 günlük olduk 26 kasım kalp atışı günü
Bende de vajinal bakıldı zararı olsa yapmazlar diye düşünüyorumbenim tüp bebek merkezi 5+1 iken açtı kalp atışını.neden böyle bir şey yaptı bende anlamadım. zaten vajinal muayene etti. kadın doğum doktoru çok erken bebeğe zarar verir dedi ve açmadı. 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi kadın doğum doktoru da.
tüp bebek merkezimdeki hemşire ve doktorların tavrı son gün beni çok korkuttu. bu yüzden onlara karşı son gün güven sarsılması yaşadım. anket bile yapmadım kötü yorum yazmamak için. bir ara canavar görmüş gibi baktılar bana, bunu eşim de fark etmiş. yoğun kanamam oldu diye aradım. bana evine en yakın kadın doğum doktoruna git dediler. gittim. o da fitil verdi protestani. (+iğnem de devam ediyor) bunu söyledim. bizi arayıp fitil için teyit aldın mı. fitil veren doktoru hemen bırakıyorsun diye dövmedikleri kaldı.Bende de vajinal bakıldı zararı olsa yapmazlar diye düşünüyorum
Çok değişik doktorlar var maalesef bende kullanıyorum progesteron fitil ve iğne kan sulandırıcı ve estrofemtüp bebek merkezimdeki hemşire ve doktorların tavrı son gün beni çok korkuttu. bu yüzden onlara karşı son gün güven sarsılması yaşadım. anket bile yapmadım kötü yorum yazmamak için. bir ara canavar görmüş gibi baktılar bana, bunu eşim de fark etmiş. yoğun kanamam oldu diye aradım. bana evine en yakın kadın doğum doktoruna git dediler. gittim. o da fitil verdi protestani. (+iğnem de devam ediyor) bunu söyledim. bizi arayıp fitil için teyit aldın mı. fitil veren doktoru hemen bırakıyorsun diye dövmedikleri kaldı.
hiç sorma. etrafımda araştırdım tüm tüp bebek yaptıranlar fitil kullanmış. kendi çalıştığı hastaneye devam etmem için mi öyle davrandı anlam veremedik. hele bir de ekip sağlık hizmetlerine (duygu hastanesine) gidiyorum deseydim herhalde bebeği senden geri alıyoruz derdiÇok değişik doktorlar var maalesef bende kullanıyorum progesteron fitil ve iğne kan sulandırıcı ve estrofem
Şaşırmışlar vallahiç sorma. etrafımda araştırdım tüm tüp bebek yaptıranlar fitil kullanmış. kendi çalıştığı hastaneye devam etmem için mi öyle davrandı anlam veremedik. hele bir de ekip sağlık hizmetlerine (duygu hastanesine) gidiyorum deseydim herhalde bebeği senden geri alıyoruz derdi
Amin çok teşekkür ederim.Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım
Ben henüz keseyi bile görmedim kese için kaçıncı haftada gittiniz beni 6. Haftada çağırdı doktor çok heyecanlıyım her gün düşünüyorum bir sorun varmı diyeMerhaba kızlar kalp atışı gününü bekleyen tüp bebek anneleri var mı aramızda ben tek embriyo transferi oldum bugün 5 hafta 6 günlük olduk 26 kasım kalp atışı günü
Bende öyleydim ya ya boşsa diyodum ben 5 hafta 5 günlük dü çağırdığında keseyi gördüğümde 15 gün sonra da kalp atışı için çağırdı çok heyecanlıyımBen henüz keseyi bile görmedim kese için kaçıncı haftada gittiniz beni 6. Haftada çağırdı doktor çok heyecanlıyım her gün düşünüyorum bir sorun varmı diye
Yaa ne güzel inşallah sağlıkla büyüsünBende öyleydim ya ya boşsa diyodum ben 5 hafta 5 günlük dü çağırdığında keseyi gördüğümde 15 gün sonra da kalp atışı için çağırdı çok heyecanlıyım