- 24 Şubat 2020
- 60
- 12
- 18
- 31
- Konu Sahibi Matmazelinbiri
-
Merhaba onceki gebeligimde 12 hafta bekletildim gec duyuluyor denilmisti ama 12 hafta sonrasi kurtaj yaptilar oyuzden cok korkuyorumDaha çok erken 10. Haftaya kadar normal bız 8 iç haftada duymuştuk sabırlı olun
İnsallah öyledirErken tabi.
Bende 5. haftamda doktora gittim bana da sonra gün verdi 15'inde gitmiştim , kalp atışı için 28 inde gel dedi, olumlu düşün stres yapma üzülme lütfenMerhaba kizlar, cok şükür 1 yil sonra yeniden hamile kaldimBugun doktora gittim 5,3 haftalik dedi, karından Hsg ile kese göründü fakat kalp atışı duyulmadi 2 hafta sonra gelin kalp atışını dinleyelim insallah dedi. İlk bebegimin kalp atışını duymamamıştık yine aynısının olmasindan cok korkuyorum lutfen fikirlerinizi paylasabilir misiniz ? Ekde minik patatesimin bugünki görüntüsü var, 9,4mm yazıyor insallah normaldir hersey dua edin lutfen
İnsallah hayirlisiyla duyariz bebelerimizin minik kalpleriniBende 5. haftamda doktora gittim bana da sonra gün verdi 15'inde gitmiştim , kalp atışı için 28 inde gel dedi, olumlu düşün stres yapma üzülme lütfen
inşallahhİnsallah hayirlisiyla duyariz bebelerimizin minik kalplerini
Ben 5+6 da sadece keseyi gördüm karından bile görünmedi alttan göründü 7.haftamda daha yeni duydum kalp atışını.Merhaba kizlar, cok şükür 1 yil sonra yeniden hamile kaldimBugun doktora gittim 5,3 haftalik dedi, karından Hsg ile kese göründü fakat kalp atışı duyulmadi 2 hafta sonra gelin kalp atışını dinleyelim insallah dedi. İlk bebegimin kalp atışını duymamamıştık yine aynısının olmasindan cok korkuyorum lutfen fikirlerinizi paylasabilir misiniz ? Ekde minik patatesimin bugünki görüntüsü var, 9,4mm yazıyor insallah normaldir hersey dua edin lutfen
Bir hafta sonra duyabilirsiniz vajinal usg ile en azindan geç döllenme vs değilseMerhaba onceki gebeligimde 12 hafta bekletildim gec duyuluyor denilmisti ama 12 hafta sonrasi kurtaj yaptilar oyuzden cok korkuyorum
Bugun gittim doktora 7,4 haftaligim ama kalp atışı alamadikNe yaptınız kalp atışlarını duydunuz mu
Bugun 7.4 ve kalp atışı alamadik ne yazikki. Tıbbi mudahaleyle alicaklar bebegimiBir hafta sonra duyabilirsiniz vajinal usg ile en azindan geç döllenme vs değilse
Geçmiş olsun rabbim yerini doldursun inşallahBugun 7.4 ve kalp atışı alamadik ne yazikki. Tıbbi mudahaleyle alicaklar bebegimi
ALLAH yardımcınız olsun bir daha yasatmasin rabbimBugun 7.4 ve kalp atışı alamadik ne yazikki. Tıbbi mudahaleyle alicaklar bebegimi
Allah yerini sağlıkla doldursun insaalalh. Hakkında ne hayırlısıysa o olsun.Bugun 7.4 ve kalp atışı alamadik ne yazikki. Tıbbi mudahaleyle alicaklar bebegimi
Amin insallahALLAH yardımcınız olsun bir daha yasatmasin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?