Kalp atışı icin 5,3 erken mi ?

Matmazelinbiri

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
60
12
18
31
Merhaba kizlar, cok şükür 1 yil sonra yeniden hamile kaldim Bugun doktora gittim 5,3 haftalik dedi, karından Hsg ile kese göründü fakat kalp atışı duyulmadi 2 hafta sonra gelin kalp atışını dinleyelim insallah dedi. İlk bebegimin kalp atışını duymamamıştık yine aynısının olmasindan cok korkuyorum lutfen fikirlerinizi paylasabilir misiniz ? Ekde minik patatesimin bugünki görüntüsü var, 9,4mm yazıyor insallah normaldir hersey dua edin lutfen

Eklentiler

• B184E6B4-E2FC-4738-A4F9-D54F65322E39.jpeg
    76,9 KB · Görüntüleme: 197
Bende 5. haftamda doktora gittim bana da sonra gün verdi 15'inde gitmiştim , kalp atışı için 28 inde gel dedi, olumlu düşün stres yapma üzülme lütfen

Ben de bebeğimin kesesini 5+4 te görmüştüm. Doktorum 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı o zaman bile karından görünmemişti vajinal ultrasonla duymuştuk. İçini ferah tut canım inşallah Allah’ın izniyle duyarsınız kalp atışını

Ben 5+6 da sadece keseyi gördüm karından bile görünmedi alttan göründü 7.haftamda daha yeni duydum kalp atışını.

Canım bende 5+6 haftalık hamileyim 7. Hafta da gidicem kalp atışı için nasipse Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hiç kimseyi evlat acısıyla evlat hasretiyle sinamasin endişelenme daha çok küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…