kalp atisi gibi :/

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
32
Kizlar merhaba 7 bucuk aylik hamileyim son bi haftadir tekmelerini normal hissederken simdi tekmelerden once veya sonra karnimin altinda kasiklara dogru boyle tik tik kalp atisi gibi atimlar hissediyorum tekme degil bunlar sonucta artik bu aylarda hepimiz tekmenin ya da bebegin donmesinin nasil bisey oldugunu bilip ayirabiliyoruz benim sorum bu tik tik seklinde kalp atisi gibi olan ne ? Ve benim gibi bunla karsilasan var mi ? Bebek kalp atisi gibi hizli hizli degil normal bi insanin kalbi gibi sanki rutin bi kac dk atiyo oyle kasigimda sonra geciyor nedir anlamadim

aaaaa gercekten mi :))) ay hic bilmiyodum ben suan cok sasirdim hemde cok sevindim :)) ama kalp atisi gibi cidden ya cok tuhafmis hickirigi oyle hissetmek :))

aaaaa gercekten mi :))) ay hic bilmiyodum ben suan cok sasirdim hemde cok sevindim :)) ama kalp atisi gibi cidden ya cok tuhafmis hickirigi oyle hissetmek :))

ben son zamanlarda sinirlenince yada heycaanlaninca orada sanki kalp atiyo gibi olyuodu ve sakinlesince geciyodu az once bende acmistm byle bi konu arkadaslar damarlar genisledigi icin kendi kalp atisimizi orada hissttgmzi soyledi :)

Ay yok ben de kalp atisim sandim da ayni anda nabzima baktim hic birbirini tutmuyodu Allaha sukur normal bi hamilelik geciriyorum oyle sinir stres olmuyo hic beklemedigim anda otururken gece yatarken falan oluyo bende kendiliginden bende arkadaslar gibi hickirma olacagini dusunuyorm yani bu mantikli geliyo :)) yarin kontrol var doktoruma sorucam

demin bende ogle bisi yasadim soluma yatiyordum tekme degil artik tekme olayini biliyorum boyle pesi sira seri seri bisiler oldu ilk kez saniyeler sonra bir daha bir daha derken durdu :)
hickirik olabilir seninkide canim

Hickirigin boyle hissedildigini bilmiyorum ama tecrubeli adaylar boyle diyorsa boyledir :))

ilk hamileliğimde cok fazla yasadım emınım :) kalp atışı gibi tık tık tık...... hıc merak etmeyın kaygılanmayın :)

Evet arkadaslarin dedigi gibi hickiriyorlar :) benim de oluyor sık sık... 3-4 saniyede bir tık:)

Benimde oluyo çok doktoruma sordum bebek hareketi dedi bazen seyirme şeklindede hareket edermiş

Benim de 7.aydan itibaren başladı bu durum.Hıçkırıyor hamd olsun güzel birşey bu, hıçkırmanın bazı yutkunma reflekslerinde alıştırma yapmasını sağladığını okudum.Çok tatlılar yaa.

ewet canım, korkulacak bişey değil. benim oğluşumda çok hıçkırıyo :) yaklaşık 5-10 dk sürüyo. heyecanlandığımda ve gergin olduğumdada ona benzer bişey oluyo. artık tekmeden çok, karnımın bi sağ tarafı bi sol tarafı şişiyo. poposunu dayıyo herhalde :))) yerim ben onun her yerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…