• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atışı çok önemli lütfen

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
29
7 haftalık hamileyim 2 gün önce özel hastaneye gittim kalp atışını duyduk bugün devlete gittim baktı herseyi iyi ölçüleri falan ekranda kalp atışı gözüküyor ama duyamadık olması gerekn gibi degil ama canlı ufak dedi daha cihazdan cihazada sevilebilir dedi ben yıkıldım eşim çok üzüldü bir hafta sonra gel dedi napıcam yüzde elli yüzde elli dedi doktor

7 haftalık hamileyim 2 gün önce özel hastaneye gittim kalp atışını duyduk bugün devlete gittim baktı herseyi iyi ölçüleri falan ekranda kalp atışı gözüküyor ama duyamadık olması gerekn gibi degil ama canlı ufak dedi daha cihazdan cihazada sevilebilir dedi ben yıkıldım eşim çok üzüldü bir hafta sonra gel dedi napıcam yüzde elli yüzde elli dedi doktor

Kalbinizi ferah tutun bir şey olmaz Allahın izniyle
Her şey normal denmiş bir sorun olsa görünürdü diye düşünüyorum
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Gitmek istiyorum eşim görürmüyor sürekli ultrasonamı gidicen diyor 😞
Böyle stres yapınca daha mı iyi oluyor sanki? Bugün gidersin haftaya olan randevuya gitmezsin. Bir şekilde ikna et bence. Kendini yiyip bitirmenden iyidir.

Benim bıdıgında kalp ritmi düşüktü o haftalarda bazen olabiliyor bişey olmaz inşallah

Şimdi üzülecek birşey yok önce bunu söyleyeyim . Ben özele gidiyordum 4+6 da keseyi gördüm 5+5 te kalp atışı için gittik doktor ekranda kalp atışını gösterdi ama dinletmedi daha çok küçük diyerek . Aradan biraz zaman geçti galiba 10 gün gibiydi gittik o zaman dinletti . 12 haftalıktık yine kendi doktoruma gittik ikili test ve ense kalınlığı için doktor söyledi ve bebek kesin erkek dedi ki doktor söylemeden eşim erkek galiba hocam demişti . Bende o gün devletten de randevu aldık bi gittik ki feci kötü bir ultrason hiç birşey görünmüyordu 2 doktor aynı anda bebeğe baktılar düzgün bir ense kalınlığı söyleyemediler ve biri erkek diğer doktor kız dedi sen düşün durumu 🤣 sıkma canını

kalp atisi icin genelde 9.haftafa cagirirlar 7.haftada kese bakarlar aslinda daha erken olmasina ragmen duymussunuz bir sorun oldugunu sanmiyorum ben stres yapip bos yere cocuguda strese sokmayin bu aylar riskli aylar cocuk olmasaydi kese bos derlerdi ozaman korkmaniz gerekirdi siz kalp atisini duymussunuz

Gitmek istiyorum eşim görürmüyor sürekli ultrasonamı gidicen diyor 😞

Anksiyetem sebebiyle artik tek basima disariya cikamayacak duruma gelene kadar esime soylemeden kac defa gittim doktora sayisini bilmiyorum.Bencede gidin doktora ne de olsa ozellerde 10 gun icinde kontrol ucretsiz.

Back