- 2 Mayıs 2017
- 183
- 73
- Konu Sahibi Whiteandblue
Sakin acele etme cnm ozeller ayni dedigin gibi bnde kalp atisi icin hastaneye gittim devlete duyulmadi doktr 1 hafta snra gel dedi dayanamadk esimle bide ozele gidelim dedik ordada duyulmadi tabi doktr soruyor ilk gebelik mi dusuk kurtaj var mi falan diye bnde ilk dedim bide 5 ay once miyom ameliyati oldum dedim oyle deyince doktr 6 ay korunman lazmdi bebek sagliksiz olur dusukle sonuclanir istersenz alalim gibi konustu bi canmz skldi ayni gun icinde ameliyat raporunu bulup tekarar gittik doktor meger karindan ameliyat oldum sezaryan gibi kestiler sanmis koskoca doktor bunu boyle nasl yanls anladi bilmiyorm o doktora hala sinirliyim ne kadr vicdanszlar hemen alalim diyolr bnde ne olursa olsn aldirmam biz oyle bisy dusunmuyirz dedik esimle suan cok sukur bebegim 39 haftalk oldu gelmesine az kaldi cok sukur gayet iyi. Bi doktrn alalim demesiyle sakn hareket etme bekle sabirlaYa soyle bebek 6+2 haftalik cikti. Suan gelisip gelismedigini bilmiyoruz. Bir hafta sonra eger gelismemisse gelismiyordur. Gelisim varsa vardir. Bunu tek usg ile anlayamazlarki. Ozeller zaten para tuzagi hmn alalim modunda gelismemis bebek dedi olcmedi bile bebegi. Belki gelisimi geriden geliyor gec dollenme olamaz mi bu ihtimali dusunmuyorlar hic