Kalp atisi cok acil cevap istiyorum lutfen...

Ya soyle bebek 6+2 haftalik cikti. Suan gelisip gelismedigini bilmiyoruz. Bir hafta sonra eger gelismemisse gelismiyordur. Gelisim varsa vardir. Bunu tek usg ile anlayamazlarki. Ozeller zaten para tuzagi hmn alalim modunda gelismemis bebek dedi olcmedi bile bebegi. Belki gelisimi geriden geliyor gec dollenme olamaz mi bu ihtimali dusunmuyorlar hic
Sakin acele etme cnm ozeller ayni dedigin gibi bnde kalp atisi icin hastaneye gittim devlete duyulmadi doktr 1 hafta snra gel dedi dayanamadk esimle bide ozele gidelim dedik ordada duyulmadi tabi doktr soruyor ilk gebelik mi dusuk kurtaj var mi falan diye bnde ilk dedim bide 5 ay once miyom ameliyati oldum dedim oyle deyince doktr 6 ay korunman lazmdi bebek sagliksiz olur dusukle sonuclanir istersenz alalim gibi konustu bi canmz skldi ayni gun icinde ameliyat raporunu bulup tekarar gittik doktor meger karindan ameliyat oldum sezaryan gibi kestiler sanmis koskoca doktor bunu boyle nasl yanls anladi bilmiyorm o doktora hala sinirliyim ne kadr vicdanszlar hemen alalim diyolr bnde ne olursa olsn aldirmam biz oyle bisy dusunmuyirz dedik esimle suan cok sukur bebegim 39 haftalk oldu gelmesine az kaldi cok sukur gayet iyi. Bi doktrn alalim demesiyle sakn hareket etme bekle sabirla

Sen yinede dr takibinde ol hemen zehirlemezmis diye duymustm ama dr da ani karar vermis yani. 5haftalkken gittigmde gozukmedi kese bile. 6haftada minnack bi kese gormus dr 6haftalk demisti bebek yoktu icinde. 7.haftada bebek ve kalp atisi goruldu. Dr da bana dis gebelk vs riskine karsi bakiyorum ymurtalklarina demisti ama hrsey nrmal demisti yani. Hemen aaa bebek yok aa kalp atisi yok denmedi. Bi arkdsmin bebegine dr kist demis mesela. Sen en cok hastasi olan dr a randevu al ins minik kalbini gorurler

Benim 6. Haftada kese 7. Haftada kalp atışı duyulmuştu ama benim geç döllenmeydi sata göre o an 8. Haftasıydı sanırım. İnşallah duyulur annesi içinizi ferah tutun. Bu arada mesajda dikkatimi çekti kız bebekleri geç duyulur mu gibi bir mesajınız var biliyorum kız bebeği çok istiyorsunuz ama Allahtan hayırlısını isteyelim İnan'ın şu an erkek bile olsa yine kötü bir şey olduğunda anne olarak en çok siz üzüleceksiniz. Bazı isteklerimiz Allah'ın izniyle hayırlısıysa olsun inşallah :dua:

tabi ki ilk dusundugum saglikli olmasi. iki oglumda boyle birsey yasamadim. gerci 5+4 de kese gorduk 8+3 de kalp atisi bu dr neden boyle yapti anlamadim. bekleyecegim ne kadar durabilirsem.

X