Kalp atisi cok acil cevap istiyorum lutfen...

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.143
Merhaba arkadaslar. Bugun 7+0 iz bebegimle. Devlette bebegim 6+2 cikti kalp atisi duymuyorum dedi. İster bi dr git ister bekle bir hafta birsey olmaz dedi alttan bakti. Ozel hastaneye gittik onun usg daha eskiydi o da bebegi 5+5 cikardi sabaha kurtaj dedi gelismemis dedi. Ne yapayim? Gec dolkenme olanaz cunku yumurta takibi yaptim ve 60 saat once biraktim kiz icin. Kiz anneleri kalp atisi gec duyulan gelisi geriden gelen oldu mu? Hala gebelik belirtileri yasiyorum bulanti uyku gogus hassasiyeti aserme. Gelismese bunlarda durmaz miydi? Peki bir hafta on gun beklesem bebegim geriyse beni zehirler mi? Lutfen bilen arkadaslar yardimiza ihtiyacim var.

Allah razi olsun.

Merhaba arkadaslar. Bugun 7+0 iz bebegimle. Devlette bebegim 6+2 cikti kalp atisi duymuyorum dedi. İster bi dr git ister bekle bir hafta birsey olmaz dedi alttan bakti. Ozel hastaneye gittik onun usg daha eskiydi o da bebegi 5+5 cikardi sabaha kurtaj dedi gelismemis dedi. Ne yapayim? Gec dolkenme olanaz cunku yumurta takibi yaptim ve 60 saat once biraktim kiz icin. Kiz anneleri kalp atisi gec duyulan gelisi geriden gelen oldu mu? Hala gebelik belirtileri yasiyorum bulanti uyku gogus hassasiyeti aserme. Gelismese bunlarda durmaz miydi? Peki bir hafta on gun beklesem bebegim geriyse beni zehirler mi? Lutfen bilen arkadaslar yardimiza ihtiyacim var.

Allah razi olsun.
Çok erken karar verilmiş gibi geldi bana sırf bi hafta geri diye kürtaj önermesi saçma geldi kesemi bozuk acaba
1 haftalık beklemeyle zehirlenme olmaz canım bi kaç gün bekleyip daha donanımlı bi doktora gidebilirsin

Allah razi olsun.
Canim kalp atisi duyulmasa bile kan akili olup olmadigini gorebilirler aslinda.

Benim kan akisi goruluyordu ama ses 8. Haftada hala duyulmamisti 12. Haftada gittim de duydum dusun:)

12 haftadan kucuk gebelikler anneyi zehirlemez korkma bekle o yuzden bisey kaybetmezsin zamandan baska

İlk kızımda geç döllenme olmuştu o nedenle geç duydum kalp atışını. İkinci kızımda 5+6 da vajinal duydum cihaz çok kaliteli bir cihazdı

Bebegim bu

Eklentiler

• IMG-20170530-WA0028.jpeg
    IMG-20170530-WA0028.jpeg
    37,2 KB · Görüntüleme: 96
Canim kalp atisi duyulmasa bile kan akili olup olmadigini gorebilirler aslinda.

Benim kan akisi goruluyordu ama ses 8. Haftada hala duyulmamisti 12. Haftada gittim de duydum dusun:)

12 haftadan kucuk gebelikler anneyi zehirlemez korkma bekle o yuzden bisey kaybetmezsin zamandan baska
Eminsin dimi canim zehirlemez. Gerci diyorum zehirlese dr bir hafta bekle demezdi sanirim korkma birsey olmaz dedi.

Daha çok erken cnm ve arkadaşında dediği 12 haftadan önce zehirlemez. 1 hafta daha bekle

Allah razi olsun.
hemen kürtaj demeleri ilginç geldi açıkcası yani bebek ölü mü karnında ki kürtaj yapıyolar gelişmemesi kürtaja sebep olmaz ki yani bebek ölüyse bir hafta 10 gün beklememelisin tabi

hemen kürtaj demeleri ilginç geldi açıkcası yani bebek ölü mü karnında ki kürtaj yapıyolar gelişmemesi kürtaja sebep olmaz ki yani bebek ölüyse bir hafta 10 gün beklememelisin tabi
Ya soyle bebek 6+2 haftalik cikti. Suan gelisip gelismedigini bilmiyoruz. Bir hafta sonra eger gelismemisse gelismiyordur. Gelisim varsa vardir. Bunu tek usg ile anlayamazlarki. Ozeller zaten para tuzagi hmn alalim modunda gelismemis bebek dedi olcmedi bile bebegi. Belki gelisimi geriden geliyor gec dollenme olamaz mi bu ihtimali dusunmuyorlar hic

Kesinlkle acele etmeyin, mutlaka bi kac gun daha bekleyin. Gec dollenme olmasi demek illa gec iliski ile olmuyo. Sizin tahmin ettiginiz tarihten daha uzun bi surede yerlesmis olabilir. Imkaniniz varsa baska doktora da gorunun derim ben. Insallah sorun yoktur. Allah kalbinize gore versin

Eminsin dimi canim zehirlemez. Gerci diyorum zehirlese dr bir hafta bekle demezdi sanirim korkma birsey olmaz dedi.
Canim zehirlemez eminim... benim kalbi durmustu bebegimin 10 haftalikti doktor hemen alalim dedi. Ama kendini hazir hissetmiyosan bekleyeniliriz dedi zarar vermez mi dedim, yok kucuk henuz zehirlemez ayrica 4-5 hafta sonra kendiliginden kanamayla duser zaten dedi...

Bir arkadasim benimle ayni donem hamile kalip 6 haftalikken gelisimi durmustu, hazir hisetmedi kendini 10. Haftadanoldu kurtajini bekledi oyle

Canim zehirlemez eminim... benim kalbi durmustu bebegimin 10 haftalikti doktor hemen alalim dedi. Ama kendini hazir hissetmiyosan bekleyeniliriz dedi zarar vermez mi dedim, yok kucuk henuz zehirlemez ayrica 4-5 hafta sonra kendiliginden kanamayla duser zaten dedi...

Bir arkadasim benimle ayni donem hamile kalip 6 haftalikken gelisimi durmustu, hazir hisetmedi kendini 10. Haftadanoldu kurtajini bekledi oyle
Allah razi olsun cnm bilgilendirme icin. Mubarek aylar Rabbim senife saglikla vaktinde kavustursun melegine insAllah. Bekleyecegim bende dedigin gibide olabilir haklisin. Rabbim neylerse guzel eyler insAllah.

Bugün bacımda kontrole gitti.7 haftalık olması lazım.Doktor önce karnından sonra vajinal muayeneyle bakmış.Bebek gelişmemiş demiş.Kalp atımıda haliyle yokmuş.Yarın kürtaj demiş.Ama kürtaj olmazsa 1 hafta 10 gün içinde kendisi düşer demiş.Ama yarın başka doktora gidip muayene olacak.Bende en azından biraz beklenmesini istiyorum.Kese oradaysa hala bir umut var.İyisini Yaradan bilir.Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.

Kesinlkle acele etmeyin, mutlaka bi kac gun daha bekleyin. Gec dollenme olmasi demek illa gec iliski ile olmuyo. Sizin tahmin ettiginiz tarihten daha uzun bi surede yerlesmis olabilir. Imkaniniz varsa baska doktora da gorunun derim ben. Insallah sorun yoktur. Allah kalbinize gore versin
İmkanim var ama birkac ggun daha beklemek istiyorum neticede daha cok minik. İnsAllah duyarim cok sbhurler

Ya soyle bebek 6+2 haftalik cikti. Suan gelisip gelismedigini bilmiyoruz. Bir hafta sonra eger gelismemisse gelismiyordur. Gelisim varsa vardir. Bunu tek usg ile anlayamazlarki. Ozeller zaten para tuzagi hmn alalim modunda gelismemis bebek dedi olcmedi bile bebegi. Belki gelisimi geriden geliyor gec dollenme olamaz mi bu ihtimali dusunmuyorlar hic
hangi şehirdesin düzgün güvenilir bi özele git bence

Allah razi olsun cnm bilgilendirme icin. Mubarek aylar Rabbim senife saglikla vaktinde kavustursun melegine insAllah. Bekleyecegim bende dedigin gibide olabilir haklisin. Rabbim neylerse guzel eyler insAllah.
Cok umutlanma yine de, ama olmaz diye bisey yok...

Bak ben bu gebeligimde keseyi gordum 3 gun sonra fena bir kanamam oldu apar topar hastaneye gittik kesin bebegim gitti dedim. Acilde baska doktor bakti. O doktor kese gorunuyo ama bebek yok kalp atisi alamiyorum almam lazim sen cok kaptirma buna kendini dedi. Adama diyorum ki hayir bak 3 gun once kese yeni gorundu gec dollenme bu, adam israrla kalp atisi almam lazimdi diyo... bilincsiz olsam beni o gece kurtaja alacak... rapor yazdi igne verdi kendi doktorumu aradim gel 2 gun sonra simdilik dinlen dedi. 2 gun sinra gittigimde doktorum kan akimi baslamis haftaya kalp atisini duyariz dedi....

Haftaya gittim kan akisi yine var ama iste kalp sesi duyulmuyo:) sonraki hafta yinr gittim yine duyulmuyo yani coooook derinden geliyor duyamadik bile o derece...

Hatta kafama takildi burda baslik actim. Bana arkdaslar benimde oyleydi kendiliginden durdu kalbi doktorun fazla iyimsermis dediler... nasil korktum anlatamam....

X