Kalp arpnts olan var m?

K

kuru

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi kuru
BEN 14 HAFTALIK GEBEYİM.95 KILO ILE HAMILE KALDIM TEDAVISIZ.AMA ÇOK KALP ÇARPINTIM VAR İKİ GÖĞSÜMÜN ARASINDA SANKI KÜT KÜT KALBIM ATIYOR.BUTUN GUN YATIYORUM KALP CARPINTISINA UYANIYORUM ....CUMA GUNU DOKTORA GIDICEM NAPICAM BILMIYORUM.BİRDE 2 Lİ TEST FALAN HIC BIR TAHLIL YAPTIRMADIM BEN.:a015:

• Konu Sahibi kuru
Aynı problem bende de var... Sanki kalbim vücudumun her yerinde çarpıyormuş gibi oluyor...
Cuma günü Doktorumla konuştum... Tansiyonunun düşün olması iyiye işaret bizim korktuğumuz yüksek tansiyon, çarpıntın olduğunda tansiyonunu bi ölçtür bakalım dedi... ben yapmadım 1 haftadır...

sen gitmeden dene bakalım bi ölçtür tansiyonunu... doktoruna da ona göre bilgi verirsin... zamanda kaybetmemiş olursun tansiyon takibi yapmak için...

• Konu Sahibi kuru
Canım bende 38+0 haftalık hamileyim. Bende forumda aynı konuyu açmıştım. Benimde çarpıntım oluyor. Ama 14. hafta normalmidir bilmiyorum, doktoruna danış yinede. Sıcaklardan da olurrr.. Dikkatli olmalısınn canım.

• Konu Sahibi kuru
22 haftalık gebeyim. Hayatımda hiç çarpıntı yaşamadığım için başıma gelen şeyin adını bile koyamıyordum. Fei Lian çok güzel anlatmış, bir kaç haftadır sanki kalbim her yerimde çarpıyormuş gibi. özellikle akşamları ve gece yattığımda. önemsememiştim ama ben de doktoruma danışıcam.

• Konu Sahibi kuru
selam geçmiş olsun kızlar, ben 31+4 günlüğüm ve bazen kalbim öyle hızlanıyor ki ne olduğunu anlayamıyorum. ben de tansiyon düşüklüğü yaşayanlardanım.doktora mutlaka anlatın. benim tek çarem aç kalmamak ve dinlenmek tansiyon düşünce.

• Konu Sahibi kuru
Arkadaşlar bu durumlar psikolojikte olabiliyormuş... Tabi sizlerinki farklı olabilir... Arkadaşım hamileliğinde yaşamıştı... EKGler... tansiyon ölçümleri hiç bişi çıkmamıştı... ve en sonunda panik atak teşhisi kondu... Ama muhakkak doktorunuza danışın...

• Konu Sahibi kuru
canım sıcaklardan olabilir.tabii gene dr danış.ama ikili test neden yaptırmadın daha.ben 11 haftadayım allaha şükür önümüzdeki hafta yaptırıca bakalım.allah yardımcımız olsun hepimizin evlatlarımızı koruusn.

• Konu Sahibi kuru
kansızlık mı vardır diyorsun yani... doktorum hiç kan testi yaptırmayla ilgili bir şey söylemedi... tansiyonunu ölçtür dedi sadece... Kafam karıştı şimdi...

pembe merhaba bende seninle aynı haftadayım
doktor ense kalınlığını ölçtü ikili taramaya gerek duymadı sen hangi hastaneye gidiyorsun bende ankaradayım.

benimde 10+1 ve kalp carpintisi tam olarak nasil oluyo bilmiyorum ama bazzen kalbim cok kötü daraliyor...anlik oluyo sadece ama süpheye düstüm benim yengemde gizli kalp varmis haberi olmadi ve bebek 8 aylikken rahatsizlanmisti 20 gün hastanede yatti hayati durumu iyi degildi...aceba bendede olabilirmi diye düsnüyorum kendi kendime yarin doktora gitcem sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…