Uzun bi sure ayriydik biz bu o sira baskasiyla tanismis falan sonra ondan ayrildiktan 15-20gun sonra bana geri geldi iste ne laflar ne sozler mukemmel bi iliskimiz vardi disaridan oyle gözüküyordu her sey olmasi gerektigi gbiydi sonra olmiyor diyip ayrildi ve o kizla baristilarNeden ayrılmıştınız?
Hemenmi başkasıyla mutlu olma yoluna gitti
geri döndüğüne göre olmayan neymiş...ne yani boşta kalmamak içinmi geri dönmüş..Uzun bi sure ayriydik biz bu o sira baskasiyla tanismis falan sonra ondan ayrildiktan 15-20gun sonra bana geri geldi iste ne laflar ne sozler mukemmel bi iliskimiz vardi disaridan oyle gözüküyordu her sey olmasi gerektigi gbiydi sonra olmiyor diyip ayrildi ve o kizla baristilar
Bu ihtimalle bende ooyle diyorum ama canim yaniyo buna daha cok uzuliyorumgeri döndüğüne göre olmayan neymiş...ne yani boşta kalmamak içinmi geri dönmüş..
o zaman öylesinden iyiki kurtulmuşsun
O arabada saatlerce otururduk sarkilar soylerdik fotoğraflar cekilirdik geçen gün hic o arabada olanlar olmamis gibi o kirmizi isikta beklerken hic tanimiyomus gibi onunden gectim. Bu o kadar canimi yakiyor ki ben onun ici her seyi yapmaya hazirken o beni ne kadar uzduyse sevgimden hicbir sey eksilmemisken onun cok mutlu olmasi beni uzuyo.delircek gibi hissediyorum bu aci nasil tarif edilir ki 3 yilimi vermisim nelerden fedakarlik etmisim ama simdi elimde koca bir sıfır o baskasiyla mutlu belki de simdiki sevgilisiyle nisanlanilar ruyamda gormustum ne canim yanmisti
gercek olursa ne yaparim bilmiyorum en acisida o nisandan haberim olacagi dugununde benim aileme davetiye gelecek olmasi onun unutmayi cok isterdim umrumda olmamasini oyle cok isterdim cok mutlu olmayi cok isterdim bana yardim edin akıl verin nasil yenicem bu hissi