Kalorifer Böceği Lütfen Bakar Mısınız? :(

Belediye de ilacliyor ücret karşılığı ve bina ilaclanmadikca size geri gelir malesef. Yönetici bu işe el atmali.
Iki kez ilaçlama ardından bu jelden sonra birsey kalmiyormus.

Evet krem formunda benim evde kurtlar kelebeklenmisti tavana bile sıktım. Ahahaa suriyeliler koliyle aliyorlar esimden elinde kalmiyor

Hiç deme bana o Suriyeli leri. Temizlik bilmiyorlar yaa. Neyse
Tamam bende alacağım ilk is eczaneden.
Tavan köşe bucak heryeri yapmayı düşünüyorum

Eskiden vardı bizim evde. Tam bir baş belası. Başedemeyince öyle kabul edip yaşayıp gidiyorsunuz.
Yapışkan bir madde var. Fare için yazar ama böcek içinde kullanılıyor. Zehirsiz. Karton alın. Ortasına yiyecek koyun etrafına geniş bir daire şeklinde bu yapıştırıcıdan sürün. Gece ışık kapalıyken mutfağınıza koyun. Düzenli yaparsanız. Sayılarını baya azaltır.

Bulasik makinesinin arkasi camasir makinesinin arkasi. Lavobo dolaplari gibi. Beyaz kutu gibi bisey zaten. Hic bi yere bulasma sansida yok. Foto ekleyemiyorum nedense ekleyebilsem eklerdim
Tamamdır çok teşekkür ederim, dediğiniz ilacı anladım hamam böceği yemi olarak geçiyor galiba ondan da alıp oralara koyarım

Geçenlerde annemin evde de çıktı. Kaynağı sizde olmayabilir bi komşunuzda olması tüm apartmana yayılmasını sağlar. Acilen apartman ilaçlanmalı yöneticinize söyleyin mutlaka

Teşekkür ederim... Bu da işe yaramazsa evi ateşe vermeyi düşünüyorum, anca böyle kökü kurutabilir herhalde

Geçenlerde annemin evde de çıktı. Kaynağı sizde olmayabilir bi komşunuzda olması tüm apartmana yayılmasını sağlar. Acilen apartman ilaçlanmalı yöneticinize söyleyin mutlaka
Komple apartmanı ilaçlatmak olabilir mi ki bilmiyorum... 40 katlı bina site içerisinde, yönetici de yönetici gibi değil daha farklı. Rezidans tipi bi yerde oturuyorum nasıl kime ulaşacağımı bilmiyorum

Komple apartmanı ilaçlatmak olabilir mi ki bilmiyorum... 40 katlı bina site içerisinde, yönetici de yönetici gibi değil daha farklı. Rezidans tipi bi yerde oturuyorum nasıl kime ulaşacağımı bilmiyorum
Kaynağını bulamazsınız çünkü her yerde olabilir. Bi görevliye ulaşın mutlaka. Ya da önce kendi evinizi ilaçlatın hala geçmezse apartmanı komple ilaçlasınlar. Yoksa çoğalır iyice

Cok ise yariyor mutlaka kullanmalisin hatta gecen hafta yeni tasindigim evimin her yerine kullandim

Alakasız olacak ama ben odamda bulduğum böcek diye konu açmıştım ve tam 3 gün ban almıştım. Açıklamada yanlış yere konu açmaktı. Bu konu benim konumun birebir aynısı ve 6 sayfa cevap yazılmış. Benimkisi 3. cevap yazılınca kitlenmişti. Garip.

Hangi ilaçlama firmasıyla çalıştınız? İstanbul'daysa hemen çağırabilirim ben de... Gerçekten 4 tane falan görünce önlemini alayım artık dedim hemen ürüyorlarmış çünkü
Yok biz İstanbulda oturmuyoruz bir yakınımızdan almıştık numarasını ilaçlamayı yapan arkadaşın.

böcek jeli diye araştır internetten. 15 tl kargo bedava olarak alınıyor n11den falan.
kaç yıldır vardı
nasıl bunu daha önce keşfetmemiş diye üzüldüm
mükemmel sonuç

Aa öyle mi.. Yanlış yere konu açtığımı bilmiyordum bu da bir dert sonuçta banlanmanıza üzüldüm..

böcek jeli diye araştır internetten. 15 tl kargo bedava olarak alınıyor n11den falan.
kaç yıldır vardı
nasıl bunu daha önce keşfetmemiş diye üzüldüm
mükemmel sonuç
Az önce eczaneden gidip aldım akşam eşim gelince sıktıracağım ona, elime koluma gelirler diye korkuyorum uygulayamıyorum hemen

Gexmıs olsun emnın mısın ya kalorıfer bocegı okdugundan.o bence herhangı bıf baklıyat varsa acıkta omdan olmustur. Benmde dolapta plastık kutuda barbunya vardı yanı yenı almıs koymustum kutuya 2 hagta sonra sabah uyandım dolabın ıcı yerler tezgah kanatlı gıbı mucuk sınegıns benzer boceklerle dolmus aldm supurgeyı cektım ama dolabı actımkı dolaptan yıgınla ucustular bı baktım barbunya kutusunun ıcı dolmus barbunyalar delık delık olmus yuva yapmıslar barbunya kutusuna. Baklıyatlarıda bı kontrol edın agzı acık kalıyorsa onladdanda gelmıs olabılır her baglıyat kutusuna bır baş sarımsak koyun bocek yaklasmaz

Yöneticiler daha görmemiştir o yüzden şu an altı sayfaya ulaşmış konu.

Aa öyle mi.. Yanlış yere konu açtığımı bilmiyordum bu da bir dert sonuçta banlanmanıza üzüldüm..
Siz de banlanabilir ya da uyarı alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…