Kalorifer Böceği Lütfen Bakar Mısınız? :(

Bende adını bilmiyordum araştırın ca o çıkmıştı ama söyle miydi

Eltimin geceleri mutfagini kapliyordu cok fazla idi onda ama suan hic yok 2 yil oldu sanirim bu bocekler o kadar illet ki bulasik camasir makinesine kadar yumurta birakmislar berbat haldeydi evleri ama.hic bisey kalmadi sanslisiniz cogalmamislar daha

Bocegin oldugu ve etrafinda bulunan yerlere minik minik noktalar halinde sıkılıyor enjektor halinde ve krem formunda mutfak dolabinin alti aciksa kurdana batirip altina vs de atin
Çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz, evet mutfak dolabının altı açık oraya nasıl müdahale edeceğimi bilemiyordum. Kürdana batırıp atmak işe yarıyorsa hemen yapacağım

Eltimin geceleri mutfagini kapliyordu cok fazla idi onda ama suan hic yok 2 yil oldu sanirim bu bocekler o kadar illet ki bulasik camasir makinesine kadar yumurta birakmislar berbat haldeydi evleri ama.hic bisey kalmadi sanslisiniz cogalmamislar daha
Aklıma geldi oralara yuva yapabilecekleri ama benim gördüklerim çok küçük ve tek tüktü bir kaç gündür izliyordum yuvalandıkları yeri buldum ama diğer yerlere de bakacağım önlem olarak. Çok teşekkür ederim....

Hadi ya... Ben de lavabonun altı ve bulaşık makinesinin arkasından şüpheleniyorum ama buzdolabını çekip oraya da bakarım artık Yuvaları dağıtsam tekrar çıkma şansı olur mu?
bizde tekrar çıkmadı. ama annemler düzenli ilaçladılar yani yuvayı dağıttıktan ve hiç böcek görmedikten sonra bile 1-2 kere ilaçladılar.

Bu ilaç nokta nokta kıyı köşe Menteşe ye sıkılan uhu gibi birsey mi acaba?
Bende almayi düşünüyorum eczaneden ise yarıyorsa.
Öğrenci ve Suriye liler sağolsun.
Off gerçekten 1,5 senedir evde böcek yoktu, 2 yanımıza ve karşımıza öğrenciler taşındı, bu hafta ilk defa evde böcek gördüm... Neden insanlar yaşadıkları alanı temiz bırakamıyorlar ki... Sonra biz uğraşıyoruz

Bu ilaç nokta nokta kıyı köşe Menteşe ye sıkılan uhu gibi birsey mi acaba?
Bende almayi düşünüyorum eczaneden ise yarıyorsa.
Öğrenci ve Suriye liler sağolsun.
Evet krem formunda benim evde kurtlar kelebeklenmisti tavana bile sıktım. Ahahaa suriyeliler koliyle aliyorlar esimden elinde kalmiyor

bu ilaç arkadaşlar kesinlikle memnun kalırsınız bu flakonu 5 litrelik su şişesine bosaltiyorsunuz üzerine ılık su ekleyip çalkalayıp fısfıs siselere doldurup sıkıyorusnuz çok uzun süre haşere göremezsiniz evinizde zaman zaman fisfisi tekrar edebilirisiniz kokusuz zararsız bir ilac.uzunsurede gidiyor 5 litre ile sulandiriliyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…