- 1 Mayıs 2007
- 6.937
- 3.265
-
- Konu Sahibi kirciceklerim
merhaba o ilacın adı Keotrine internetten bile satın alabilrisiniz herturlu hasareye kesin çözüm.veterinerlerde de satiliyorÇok teşekkür ederim nerede satılır bu zirai ilaçlar? İstanbul'da nerede bulabilirim?
Bende adını bilmiyordum araştırın ca o çıkmıştı ama söyle miydiGümüş böceği olarak mı geçiyor bunlar? Benim gördüklerim kahverengiydi ve çok hızlı hareket ediyorlardı. 4 tanesini öldürdüm başka da görmedim ama sanırım çoğaldı bunlar ve tekrar çıkacaklar. Acayip canım sıkkın
Bocegin oldugu ve etrafinda bulunan yerlere minik minik noktalar halinde sıkılıyor enjektor halinde ve krem formunda mutfak dolabinin alti aciksa kurdana batirip altina vs de atinÇok teşekkür ederim hemen bir eczaneye gidip alacağım, nasıl kullanılıyor bu?
Hayır böyle değildi fotoğrafını atıyorum şuan, keşke bundan olsaydı önlem almayı bırak ellemezdim bile... Benim gördüğüm şöyle bir şeydi, hatta tam buna da benzemiyordu rengi falan böyleydi amaBende adını bilmiyordum araştırın ca o çıkmıştı ama söyle miydi Eki Görüntüle 2541768
Hayır böyle değildi fotoğrafını atıyorum şuan, keşke bundan olsaydı önlem almayı bırak ellemezdim bile... Benim gördüğüm şöyle bir şeydi, hatta tam buna da benzemiyordu rengi falan böyleydi ama
Eki Görüntüle 2541769
Çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz, evet mutfak dolabının altı açık oraya nasıl müdahale edeceğimi bilemiyordum. Kürdana batırıp atmak işe yarıyorsa hemen yapacağımBocegin oldugu ve etrafinda bulunan yerlere minik minik noktalar halinde sıkılıyor enjektor halinde ve krem formunda mutfak dolabinin alti aciksa kurdana batirip altina vs de atin
Evet eltimler oyle kullandilar dolap icine de sıkabilirsiniz sonra silersinizÇok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz, evet mutfak dolabının altı açık oraya nasıl müdahale edeceğimi bilemiyordum. Kürdana batırıp atmak işe yarıyorsa hemen yapacağım
Aklıma geldi oralara yuva yapabilecekleri ama benim gördüklerim çok küçük ve tek tüktü bir kaç gündür izliyordum yuvalandıkları yeri buldum ama diğer yerlere de bakacağım önlem olarak. Çok teşekkür ederim....Eltimin geceleri mutfagini kapliyordu cok fazla idi onda ama suan hic yok 2 yil oldu sanirim bu bocekler o kadar illet ki bulasik camasir makinesine kadar yumurta birakmislar berbat haldeydi evleri ama.hic bisey kalmadi sanslisiniz cogalmamislar daha
Banada atarmisiniz o ilacin resmini lutfenMerhaba esim veteriner hekim bi kac akrabimizda da oldu bi ilac verdi kökünü kuruttu kac yildir cikmadilar bile resmini bulup atayim size
bizde tekrar çıkmadı. ama annemler düzenli ilaçladılar yani yuvayı dağıttıktan ve hiç böcek görmedikten sonra bile 1-2 kere ilaçladılar.Hadi ya... Ben de lavabonun altı ve bulaşık makinesinin arkasından şüpheleniyorum ama buzdolabını çekip oraya da bakarım artıkYuvaları dağıtsam tekrar çıkma şansı olur mu?
Benim kilerde biseyler kurtlanip kelebeklenmis herseyi atip temizledim sprey ilac kullandim etki etmedi ama bu ilac hicbisey birakmadi
Off gerçekten 1,5 senedir evde böcek yoktu, 2 yanımıza ve karşımıza öğrenciler taşındı, bu hafta ilk defa evde böcek gördüm... Neden insanlar yaşadıkları alanı temiz bırakamıyorlar ki... Sonra biz uğraşıyoruzBu ilaç nokta nokta kıyı köşe Menteşe ye sıkılan uhu gibi birsey mi acaba?
Bende almayi düşünüyorum eczaneden ise yarıyorsa.
Öğrenci ve Suriye liler sağolsun.
Evet krem formunda benim evde kurtlar kelebeklenmisti tavana bile sıktım. Ahahaa suriyeliler koliyle aliyorlar esimden elinde kalmiyorBu ilaç nokta nokta kıyı köşe Menteşe ye sıkılan uhu gibi birsey mi acaba?
Bende almayi düşünüyorum eczaneden ise yarıyorsa.
Öğrenci ve Suriye liler sağolsun.
Giderler derken tam anlayamıyorum, mutfak lavabosunun altına mı?Raid beyaz tabletleri var aliyosunuz marketten giderlerin yakinlarina koyuyorsunuz 4 ayda bir falan yeniliyorsunuz
Bulasik makinesinin arkasi camasir makinesinin arkasi. Lavobo dolaplari gibi. Beyaz kutu gibi bisey zaten. Hic bi yere bulasma sansida yok. Foto ekleyemiyorum nedense ekleyebilsem eklerdimGiderler derken tam anlayamıyorum, mutfak lavabosunun altına mı?