Merhabalar, bende yeni katildim araniza. P.tesiden bu yana kalori sayimi yapiyorum. Boyum 1.67 ve kilom 77
dogum yapali 6 ay oldu ve dogumdan sinra 10 kilo verdim ama en cok 60 kilo olmam lazim. Yani yolum uzun. Gobegim sezeryan sonrasi pek jalmamisti ama boyle sarkik bi sekilde duruyodu. Once mekik cekerek biraz toparladim simdi normal durumda. Gunluk toplamda 1000 kalori aliyorum en fazla, cunku pek spor yapamiyorum bebegim oldugu icin. Henuz tartilmadim ama vucudumun hafifledigini hissedebiliyorum. Yalniz bu diyet isi tamamen motivasyona bagli, bu nedenle sizlerden desteginizi istiyorum hanimlar. :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hosgeldiin
Aa boyumuz ayni, kilomuz da basladigimizda ayniymis. Ben de 87 kiloya ulasinca kendime bi hooost deme ihtiyaci duymustum. 85 te gayet devam ediyodum sani cok ideal kilodaymisim gibi
neredeyse 6 aydir kalori sayiyorum, toplamda 17 kilo verdim
geriye kaldi 5. Benim.hedefim 65, yeter bence o bana
arkadasim hukumet gibi kadinsin diyo
evlenmeden once 55 kiloyken filan basim donuyodu, 65 eger gozume batarsa 62-63 zorlayabilirim. Ama dedigim gibi cok da dert etmiyorum, giydigim yakissin, gurbuzlugum azalsin yeter
Bu arada sok diyetleri kesinlikle onermiyorum arkadaslar. Cunku sok diyetler sadece vucuttaki suyu atarak 2-3 kilo kaybi oluyor. Ama bu giden yag degil tamamen su, sonrasinda zaten vucut bitap dustugu icin yemek yemek zorunda kaliyorsunuz ve hoop verilen kilolar 1 gunde geri geliyor. Denedigim icin soyluyorum. Bence en guzeli herseyden azar azar yiyetek ve uzun vadeye yayarak kilo vermek. Cunku o kadar sıkıntıyı cektikten sonra eski kiloya donmek hic mantikli degil. Bu tarz diyetler ornegin bi davete katilacaksiniz ve elbisenize giremiyosaniz hemen gecici bi cozum olarak uygulanabilir ancak. Kalici degil, herkese saglikli diyetler:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tam zamaninda geldin canim, biz zaten hic yapmiyorduk, ole 1000 kal altinda da kalmiyorduk hic. Bu ara diyet duraklama donemine girmistik, o da cok uzun surunce moral bozucu oluyor cok. Bi moral olsun, bi ittirme olsun diyeydi o yani, kalici olmadigini hepimiz biliyoruz. Ama iste uzuuun zaman diyet yapinca insan cok daha kolay bikiyor. Kilo vermem durunca ben yemeye basliyorum direk, bisuru caba bosa gidiyor, ondan niyeti bozduk yani
Spor yapiyormusun sen, ben dun basladim leslie ye, ama bugun sinuzitim kotulesti, biraz rahatlarsam yapicam.
Bu arada sabah kahvalti y a pmayi unutuyordum nerdeyse
agri kesici alayim diye, iki dilim ekmek arasi beyaz peynir yedim, 250 kal olmali, ekmegi kendim yaptim, tam bilemedim.