Olsun olsun, onemli olan kararli olmak. Dedigin gibi gec olsun guc olmasi. Bunalmadan yapalim diyetimizi
Haftasonu saymadim bende, bugun saymaya baslicam, dondurma filan yedim bi miktar
Oo Hosgeldin
4 kilo nedir ki canim, dikkat ederrk kolayca verirsin. Bence1400 cal gibi say kalorini, bi ay sonra duraklama olucak, ozzaman 1200 inersin, iki ayda verirsin, hem de zorlanmazsin. Ilk bi hafta zor gelmisti bana, midem kuculunce zaten sonrasi cok rahat gecti. Bi de firsat buldukca leslie 1-2 mil yap youtube dan, ooh miss
Oo sahanesin, bilincli annecik. Canim herkes cok kilo almiyor, ben emzirirken almadim hic. Normal yedim, oyle tatliyi pastayi abartmadim, o yuzden endise etmene gerek yok bence. Bizde sut olsun diye tahin pekmez yedirirler vs, onlardan da yedim, gercekten artiriyor sutu, ama abartmadan yedim yani. Meyve de ye tabi bence gece, ben emzirirken yedim, yarim karpuz yemezsen ne olacak, onun da vitamini faydasi ayri. Diyetisyenler meyvenin yaninda sut, yogurt oneriyolar, sen de yapabilirsin, hem sutune de faydasi cok. Amac sekerin hizla yukselmesini onlemek boyle yaparak.
Senin zaten 2000 kal den asagi olmaz, emzirecegin icin, bence hic endiselenme.
Kalori sayarken ben dusuk basladim,bilemedim,, o nedenle cok kisitli kalorilerimi aburcuburla dolduramadim, saglikli seyler yedim. Simdi de ekmek cok az yiyorum. Pasta hic yemiyorum, kremali seyler vs. Onlarin kalorisi cok yuksek. Dolanip duruyorum evde de olmayinca, sonra geciyor o istek zaten. Baska bisey merak edersen sor yine. Allah saglikla kavustursun insallah, hayirli olsun