- 1 Mayıs 2017
- 1.207
- 1.262
-
- Konu Sahibi mformomdata
bugun bende basladım dıyete bayrama 76.5 la girdim 1 kılo almısım zaten dıyet surecındeyım hep bı ye bırak bı devam et...... kalori saymıyorum cok hareket az yemek kararında ymek formulunu uyguluyorum bende homeoffıce calısıyorum aksamda spora gıdıyorum ama bacaklarım erımıyor. Hındıstan cevızı yağının faydasını gördünüz mü?1büyük bardak su ile güne başladım. Bugün canım bişey yemek istemedi ama metabolizmam kıtlık psikolojisine girmesin diye bişiler yemeliydim. O yüzden:
Sabah:
1 kupa filtre kahve+1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı yanına
4 yk granola(40gr)
1 çay bardağı süt
1 küçük muz(100gr)
1 çay kaşığı toz tarçın karıştırıp yedim.
Toplam: 346 kalori oldu.
1054 kalorim kaldı.
Hindistan cevizi yağı tokluk veriyor ekstra bi faydası yok açıkcası o yüzden kullanıyorum. O bacak sorunsalı bende de var 13 kilo verdiğim için sarmada oldu biraz ama g8 e gidiyorum 6 seanstır göbekte işe yaradı gibi bacağa geleceğim gelecek ay biraz toparlar diye düşünüyorum. O yöntemi de düşünebilirsiniz.bugun bende basladım dıyete bayrama 76.5 la girdim 1 kılo almısım zaten dıyet surecındeyım hep bı ye bırak bı devam et...... kalori saymıyorum cok hareket az yemek kararında ymek formulunu uyguluyorum bende homeoffıce calısıyorum aksamda spora gıdıyorum ama bacaklarım erımıyor. Hındıstan cevızı yağının faydasını gördünüz mü?
cok ıyı ya bende bı zamanlar az az yıyodum hep ıstedıgımı bol hareketle vermiştim1400 kalori çok geldi bana yaboyunuz kaç? Ben de kalori hesabıyla 10 kilo verdim birkaç ay geçti koruyorum hâlâ. 1000-1200 kalori aldım maksimum boy 160. Başlangıç kilom 67 idi. Ben öğle yemeği yediğimde daha fazla dalgalanma yaşadığım için onu çıkarıp yerine kahve kaçamağı yapmıştım ama evet canım ne istediyse kontrollü bir şekilde yedim. Bir de egzersiz uygulaması indirdim diyeti egzersizle destekledim. Haftada bir kilo verdim neredeyse.
Aslında aynı 160 civarı boy 67 kilo ama uygulama haftalık 1 kilo için bu kadar kalori çıkarıyor sonra ileriki kilolarda düşürüyor. Kaç ayda 57 kilo oldunuz acaba bi de ne zamandır koruyorsunuz?1400 kalori çok geldi bana yaboyunuz kaç? Ben de kalori hesabıyla 10 kilo verdim birkaç ay geçti koruyorum hâlâ. 1000-1200 kalori aldım maksimum boy 160. Başlangıç kilom 67 idi. Ben öğle yemeği yediğimde daha fazla dalgalanma yaşadığım için onu çıkarıp yerine kahve kaçamağı yapmıştım ama evet canım ne istediyse kontrollü bir şekilde yedim. Bir de egzersiz uygulaması indirdim diyeti egzersizle destekledim. Haftada bir kilo verdim neredeyse.
Yaklaşık 3 ay sürdü. Aralıktan beri korumaya çalışıyorum. Tabii kaçamak yaptığım biraz daha rahat davrandığım günler oldu/oluyor. Hafta sonları özellikleAslında aynı 160 civarı boy 67 kilo ama uygulama haftalık 1 kilo için bu kadar kalori çıkarıyor sonra ileriki kilolarda düşürüyor. Kaç ayda 57 kilo oldunuz acaba bi de ne zamandır koruyorsunuz?
Vücut tipiniz nasıl?Yaklaşık 3 ay sürdü. Aralıktan beri korumaya çalışıyorum. Tabii kaçamak yaptığım biraz daha rahat davrandığım günler oldu/oluyor. Hafta sonları özellikleama elden geldikçe dikkat ediyorum hâlâ. Öğle yemeği yemiyorum. 9-10 gibi kahvaltı ederim. 4-5 gibi de kahve yanı atıştırmalık yerim. (Granola bar, kuru meyve, kuru yemiş vs ile. Sayılı bunlar tabii ki. Bunların kalorisini hesaplayıp ona göre bir tabak oluştururum. Akşam 8'den sonra bir şey yemem. 12-1 gibi de uyurum zaten. Egzersiz yapmıyorum ama gün içinde çok yürüyorum o dengeliyor sanırım. Ama yine de egzersize başlamayı düşünüyorum. Vücudum çok güzel şekillenmişti.
Armuta yakın.Vücut tipiniz nasıl?
Korumak gerçekten önemli ya en yapamadığımYaklaşık 3 ay sürdü. Aralıktan beri korumaya çalışıyorum. Tabii kaçamak yaptığım biraz daha rahat davrandığım günler oldu/oluyor. Hafta sonları özellikleama elden geldikçe dikkat ediyorum hâlâ. Öğle yemeği yemiyorum. 9-10 gibi kahvaltı ederim. 4-5 gibi de kahve yanı atıştırmalık yerim. (Granola bar, kuru meyve, kuru yemiş vs ile. Sayılı bunlar tabii ki. Bunların kalorisini hesaplayıp ona göre bir tabak oluştururum. Akşam 8'den sonra bir şey yemem. 12-1 gibi de uyurum zaten. Egzersiz yapmıyorum ama gün içinde çok yürüyorum o dengeliyor sanırım. Ama yine de egzersize başlamayı düşünüyorum. Vücudum çok güzel şekillenmişti.