Bende n zaman annemlere gitsem aynisini yasiyorum...
Ah bu anneler yokmuuu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaklaşık 10 gun yanımdalar :) umarım kilo almam neyseki annemde sözde "diyette" :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende n zaman annemlere gitsem aynisini yasiyorum...
Ah bu anneler yokmuuu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende istiyorum 69 olmak
Hehe heeeeyyyt
Evet yoksun ekins, merak ediyordum bende seni.
Ayy cok guzel
Bende canim, bende. Hatta 2 kilo fazla cikiyorum. Ama o hamurisi sisligim henuz gecmedi dort gun oldu, ve de kabizim. Gecer ya gecer, bizim elimizden ne ucan ne kacan
Bende istiyorum 69 olmak
Oo guzel yemisin ama guzel de calismisin
yaklaşık 10 gun yanımdalar :) umarım kilo almam neyseki annemde sözde "diyette" :44:
Ay yeter dimi, olurum diminiye olmayasın ki biraz sabır ve irade yeter
Ayniyiz iste, kendimi gordum sende.geçer diye bekliyorum bakalım ama geçmiyo kaç gün oldu üstelik kabızımda patlıcak gibiyim,benimde öyle 1-2 kg fazla çıkıyorum her fazla çıkışımdada motivasyonum düşüyor mutsuz hissetmeye başladım kendimi napcam bilmiyorum..
Cok guldum ya, nasi bi diyet, bi lokmadan bise olmaz diyeti mi
Ay yeter dimi, olurum dimi
Ayniyiz iste, kendimi gordum sende.
Dun surekli su ictim sisligim biraz gecti, kaldi 1 kilo, bugun de dayanicam suya
slm bayanlar malum duraklama dönemine girdim yaklaşık 10-12 gündür ibre oynamıyo hep aynı kilolarda dönüp dolanıyo bi gün 200 gr eksik bi gün 500 gr fazla,şişkinliğim biraz geçti ama hala var az da olsa bende 3 günlük bir protein programı yaptım kendimi inş metabolizma harekete geçer bugün 2 yumurta maydanoz salatalık ve 1 dilim ekmekle güne başladım tavuk ve balıkla da günü bitirmeyi planlıyorum inş işe yarar dua edin noluurrr ((
bu 3 günlük protein programı nasıl bir şey canım yani belli bir özelliği var mı?
canım protein ağırlıklı besleniyorsun sadece çünkü proteini yakmak için vücut yağları kullanıyor ama sürekli olacak bişey değil belli bi yerden sonra sağlıksızlaşıyor sürekli et yemek de iyi değil daha çok şaşırtmak için yapıcam ben,bu vücut geliştirenlerde bilirsin belki genelde protein ağırlıklı beslenirler kas olsun yağ hücreleri azalsın diye
slm bayanlar malum duraklama dönemine girdim yaklaşık 10-12 gündür ibre oynamıyo hep aynı kilolarda dönüp dolanıyo bi gün 200 gr eksik bi gün 500 gr fazla,şişkinliğim biraz geçti ama hala var az da olsa bende 3 günlük bir protein programı yaptım kendimi inş metabolizma harekete geçer bugün 2 yumurta maydanoz salatalık ve 1 dilim ekmekle güne başladım tavuk ve balıkla da günü bitirmeyi planlıyorum inş işe yarar dua edin noluurrr ((
hoşgeldin canım inş birlikte veririz kilolarımızı,daha önce denemedim ilk market alışverşimde denicem çok saol :)Merhaba ben yeni katildim araniza kabizliga dogus firm cay cok iyi geliyor diger form caylarindan daha cok etkili
Günaydınnn:)
vücudumdaki şişliklerin gitmesiyle berabeeer kilom azalıyor yarın tartılma günüm. Gerçi her gün tartılıyorum ama yarın yazma günüm
Bu sıralar aldığım kaloriler gayet iyi. Düşük deil. Fakat harcadığım kaloriler de gayet iyi. Spora devam
Girrrrr o kadar alinti yaptim hepsi gitmis.
Ben duraklamadayim hala. Kalori alimim 1200 civarinda devam ddiyor. Bekliyorum bakalim dort gozle.
Optum sizi sekerler, haftasonunuz hafif gecsin
kimsecikler uğramaz oldu nerdesiniz kızlar yoksa hepiniiz geldiniz mi istediğiniz kiloya :)) ben hala aynıyım bekliyoruz bakalım bu sabah 74,1 çıktım yarın da hala 73 lü bir rakam görmezsem 2-3 gün bırakıcam hamur işerinin dibine vurmazsam ne olim :))))
haftasonu dikkat edicem dedim edemedim. 1400-1500 kal civari yemisimdir.12 gündür bendede tık yok sabrımın sonundayım bakalım her yolu deniyorum ama bir ilerleme olmuyo çıldıriciiiiiiimmmm...
Bise olmaz ya arada. Hic yemezsen de bu sefer diyeti tumden birakiyosun, yeter yeaaaa diye. Uc assagi bes yukari gidelim iste boleyarın sabah kilomu yazacağım çok heyecanlı ama bugün dayanamadım ve un helvası yedim üzerine 30 dk yürüyüş yaptım bir de mekik cekeceğim off off dayanamadım günlük kalori cetvelini 1 günlük aştım..
Ah ah nerdeeeekimsecikler uğramaz oldu nerdesiniz kızlar yoksa hepiniiz geldiniz mi istediğiniz kiloya :)) ben hala aynıyım bekliyoruz bakalım bu sabah 74,1 çıktım yarın da hala 73 lü bir rakam görmezsem 2-3 gün bırakıcam hamur işerinin dibine vurmazsam ne olim :))))
Heeee bak halden anliyoBurdayım canım nerde keske versek ozelde mesaj attinca burda gozukmuyor evet bende bir iki bakiyorum kimse yok yemeye devammi yoksa